אלומניום, דלתות

תיקון...

אינני איש שיווק, אם כי מנהל טכני. אינני עוסק במכירות, אך לעומת כולם אני בקי בהבדלים המהותיים בין הדלתות. לגבי ההרגשה, אני מזמין אותך לראות את הדלתות באולמות התצוגה. הדלתות באות בהמון גרסאות וגוונים. כן, כאשר הדלת היא חלקה, התחושה היא כמו של דלת פלדה. אך בדלת עם הבלטה, התחושה שונה. אגב, ומה ההרגשה בדלתות שהרבני? למה שם כן ןאצלינו לא? זה מסקרן אותי. תודה לך על התשובות. שרון דרורי

Rשף

New member
ראיתי, והבעייה לא בטקסטורה

אלא ההרגשה ואיך שהדלת זזה ונטרקת. שמעת אותי מזכיר שהרבני ? אני מזמין דלת מנגר שמייצר לפי מידה ותוכנית.

fireman

New member
אני קורא ולא ממש מבין מה אתה שח

אצלי בבית יש דלתות של חוסם, פנים וכניסה.... הדלתות פנים רחוקות מ"להרגיש" כמו הדלת כניסה. לא באיך שהיא זזה ולא באיך שהיא נטרקת...ותאמין לי....אצלי בבית, טריקת דלתות זה סוג של ספורט לאומי.

אני לומד שיווק יצירתי ולמדתי שם על

הקבעון שלנו כבני אדם. כן, כן, אני לומד שיווק ומכירות, ושם אני כל הזמן מקבל הוכחות לקיבעון שקיים גם אצלי. אנשים שומעים דלת מתכת, מיד הם שוללים. לכולנו בלי יוצא מן הכלל יש איזשהו קיבעון לגבי כמה תחומים בחיינו. לו רק היינו יכולים לצאת מהמסגרת ולהבין יותר וללמוד יותר אודות דברים חדשים. אם רשף היה לומד כמה הדלת קלה (היא אפילו קלה יותר מחלק מדלתות העץ), לו היה לומד אודות הבידוד התרמי, כמה הוא יכול לתרום בניצול המזגן בבית, לו היה לומד אודות אפשרויות הצביעה, לו היה לומד אודות סוגי המשקופים והיתרונות שבמשקופי מתכת, לו היה טורח וניגש לאולמות התצוגה ורואה את הדלתות פיזית ו/או מבקש כתובות של לקוחות שאצלם מותקנות הדלתות, ההערות שלו היו נראות אחרת. אבל מכיוון שישנם אנשים שככל הנראה השפיעו עליו ו/או הכניסו אותו למסגרת וירטואלית בתת מודע, ששם הדבר היחיד שמשדר חום לבית זו דלת עץ, אז הוא נמצא במצב של קבעון. זה לא בגלל שהוא שונה מאיתנו, ההיפך הוא הנכון, הוא בדיוק כמו כולנו. אילו היה רואה את הדלתות בגוון E7 (דובדבן- אלדר 7) עם ההבלטה היחודית לשריונית חסם, היה מבין שגם דלת מתכת יודעת לשדר חום, (או יותר נכון לשמור על החום ו/או הקור). היות ואינני אש מכירות של שריונית חסם, אינני טורח להסביר את עמדתי בעניין למעט המפורט לעיל. לשם כך ישנם אנשי מכירות מעולים ומקצועיים בסניפים. אני חושב שאם כל אחד מהמתעניינים היה ממש הולך לסניפים, לא משנה של מי, היה ממש מכין שיעורי בית, התגובה של - "אני לא אוהב את הדלתות שלכם" הייתה נראית אחרת. אני גם משוכנע ומאמין שהוא היה רוכש דרכינו ולא במקומות אחרים. אני מאמין שלכל אדם טעם משלו. זה אחלה וזה נכון מאד. אך אין זה מונע מרשף ו/או מכל אחד מאיתנו לפחות לבדוק. בברכה, שרון דרורי

Rשף

New member
ההיפך

ראיתי את הדלתות מותקנות ודווקא בגווני עץ. אני לא מכחיש שייתכן ומדובר בקיבעון או פסיכוזה...

חלילה - לא פסיכוזה. אבל...

עניין הקיבעון טמון בכולנו. אחת הסיבות שאני התחלתי ללמוד דווקא שיווק, היא בגלל שאני מרובע, מקובע. שם אני לומד להשתחרר מעצמי. פסיכוזה היא עניין אחר לחלוטין. אבל חן חן לך על שאתה מכיר את הנושא. זה חשוב. אגב, פידבק לגבי מה שראית יהיה נחמד. אצל מי ראית? מה ההבדלים המהותיים שראית? מה ניתן ללמוד מהביקורים שלך? האם כל מה שראית נוגע רק לדלתות בגוונים של עץ? (מבחינת הטעם האישי). אשמח אם תספר לנו. תודה מראש, שרון דרורי

הקיבעון הוא אצלך

תצא מהקיבעון של דלתות פלדה . תצא מהקיבעון שחוסם היא הכי טובה . עוד לא ראיתי מישהוא שעובד בחברה מסויימת , שאומר שהמתחרים הם יותר טובים .

פשוט יקר.

היות ואני יוצא רב בריח, והיות ואני מכיר את כל יצרני דלתות הביטחון בארץ, אני בהחלט מרשה לעצמי להיות מקובע בעובדה ששריונית חסם היא הכי טובה. אני בהחלט מקובע, ואני מודע לזה. יתרה מכן, אני מאד גאה בזה שאני מקובע לגבי מקום עבודה שמפרנס מאות משפחות. אגב, אני דברתי על קיבעון מסוג אחר, תפיסתי סטיגמטי שיווקי. אבל כבר בעבר סיכמנו שהפרספקטיבה שלך שונה משל כל הנוכחים. אני מאד אשמח לראות חברות אחרות שתייעצנה בפורום. זה רק יתרום. היה צדיק כמו שאתה מציג עצמך, ועשה שירות לכל הגולשים. פנה במייל לרב בריח, ובקש שיעלו לאתר. זה יהיה מצויין, יש שם בעלי מקצוע מעולים. (אנשים לא מי יודע מה, אבל בעלי מקצוע מעולים). כמו כן, פנה לעכביש ולכולם. אם אתה כל כך צדיק, עשה עבודה. ותודה לך על תשומת הלב, שרון דרורי

אתה קולט מה שאתה שואל?

מה, אתה מחפש עוד פורום להראות בו את החוכמה האדירה שלך? למה אדם צריך להתייעץ בנושא דלתות? נו, בו נחשוב על זה ביחד... אם תרצה, אני אצייר לך את זה עוזי. נתחיל: 1) כל הלקוחות יודעים איך קובעים רוחב פתח לדלת? 2) כל הלקוחות יודעים איך קובעים רוחב פתח למשקוף? 3) כל הלקוחות מבינים בתקנים? 4) כל הלקוחות מבינים בתקנות התכנון והבניה? 5) כל הלקוחות יודעים מה החוק אומר לגבי הצילינדר? 6) כל הלקוחות יודעים איך לקבוע גובה לדלת עם וויטרינה ו/או בלי? 7) כל הלקוחות יודעים מה ההבדלים במילויים השונים שבתוך הדלת? 8) כל הלקוחות יודעים מהי ידית קבועה? 9) כל הלקוחות יודעים מה ההבדל בין סוגי המשקופים השונים? 10)כמה לקוחות אתה מכיר שמבינים מהו תקן רשמי ומהו תקן וולנטרי? ויש לי בערך עוד 900 שאלות שלהן צריך לתת ייעוץ מקצועי. לי זה ברור למה אינך מבין מדוע צריך לייעץ, הרי כתבתי לך את זה בתגובה הקודמת. אתה הכי חכם (דההההה). עוזי, אתה מוכיח מעל לכל צל של ספק כמה אתה שרלטן וכמה אתה קנאי. אמרתי לך, אני לא מתבייש להגיב בשמי האמיתי, ואני אומר לך את האמת בפנים. בברכה, שרון דרורי

בנושא דלת הכניסה...

שלום לך, אינני יודע לגבי דלתות אלומיניום, אך ציון הדרישות שלך יסייעו להביא לך יותר מידע. 1) מה רמת הביטחון שאתה דורש? 2) מה עם יופי וגימור? 3) האם חלון בדלת בא בחשבון? 4) האם מנגנון נעילה מרובה בריחים נחוץ? 5) איזה משקוף אתה רוצה? בניה? הלבשה? לגבי מנגנוני נעילה בדלתות. בדלתות פלדה כגון שריונית חסם ורב בריח ישנו אורכן מיוחד שאוחז במנעול גם מצידו האחורי. מנעול דגם 125 של שריונית מצוייד בארבעה בריחים בקוטר 14 מ"מ כל אחד. ובמשקוף ישנו ניקוב הגורם להם לעבוד כל אחד בנפרד, מה שמחזק את העסק פי כמה לעומת כל המתחרים. אגב, ישנם מנגנונים חשמליים לדלתות של שריונית חסם. את ההכנה להם עושים מבעוד מועד, דהיינו: ישנו זוויתן מיוחד במשקוף. בעבר היה מנגנון אלקטרוני המבצע נעילה מלאה, אך הנושא ירד מהפרק בגלל חוסר הענות של השוק. המנגנון עבד עם משדר RF ומערבל תדרים הפועל עם שלט רחוק. תרצה עוד מידע, תוכל תמיד לפנות אלי, הן על גבי הפורום והן במסרים. אני אשמח לחלוק עם כולם כל מידע אפשרי בנושא. בברכה, שרון דרורי

למעלה