אלוף מכת מדינה, מר וייס מתארח אצלנו

Israeli Hero

New member
אלוף מכת מדינה, מר וייס מתארח אצלנו

חברים וחברות, כבוד גדול בשבילנו לארח כאן בפורום מכת מדינה את האחד והיחיד, נציג משרד האוצר שכולנו אוהבים כל כך לשנוא, אלוף מכת מדינה לשנת 2005, מר וייס. זו ההזדמנות שלכם לשאול את מר וייס את כל מה שרציתם, והוא יעבור אחת אחת על כל הודעותיכם ויענה עליהן. האירוח יתקיים ביום חמישי הקרוב (3.11.2005) בשעות הערב. אתם מוזמנים לשרשר את כל השאלות שלכם להודעה ראשית זו.

yami 777

New member
מספר שאלות

1. האם אתה צופה בהיאבקות? 2.במידה ואתה צופה,מי המתאבקים האהובים עלייך? 3.כמה שנים אתה מתאמן? 4.מה לדעתך היה הקרב הטוב במכת מדינה

jk23il

New member
תשובות

אני צופה בהאבקות. בעיקר WWE וTNA. מתאבקים אהובים עליי כיום הם קורט אנגל בWWE ו AJ STYLEZ בTNA . בהאבקות כמו שאני עוסק כיום האימון הראשון שלי אצל גרי היה ב 2002 אבל עם הרבה מאוד הפסקות. בספורט בכלל כולל האבקות יוונית רומית מגיל 16. הקרב הטוב במכת מדינה לדעתי היה MC נגד סוויסה. קרב טוב עם סיום שאהבתי

מר וויס שאלות לקיצוצים

1.עכשיו כשזכית באליפות בסוף העונה הראשונה, האם הולכת להיות עונה שנייה? 2. במידה ותהיה עונה שנייה, האם ידוע לך על מתאבקים חדשים? 3. עדיין מתקשר לעונה השנייה, נראה כי בסוף הקרב כשהעפת את "החנון יהושוע" נראה כי החשבון עוד פתוח וזה ימשיך, האם בעונה השנייה [אם תהיה] לשוקי יהיה הזדמנויות לאליפיות? 4.מיהו המתאבק האהוב עליך במכת מדינה? 5. מיהו המתאבק האהוב עליך בכללי? 6. האם לדעתך מכת מדינה צריכה במה גדולה יותר מאשר ערוץ הצחוק בשביל לעורר יותר את ההתעניינות בהיאבקות בארץ? [וגם כדי למנוע משמות טיפשיים למהלכים סטייל פשיטת הרגל] תודה מראש אם תקדיש לעצמך זמן להגיב לי אשמח מאוד.

jk23il

New member
תשובות

אני כבר יכול להגיד שלגבי קיום עונה שניה וכל השאלות שיהיו על התוכן שלה, למרות כל מיני פרסומים, אין לי מושג כרגע. זה כבר יותר תלוי בכם. מתאבק אהוב עליי במכת מדינה מבחינה טכנית הרב סוויסה, מבחינת דמות קאסם אשראווי וMC. המתאבק האהוב עליי בכל הזמנים זה ברט הארט. מבחינת ביפ,הם היו היחידים שלקחו את הסיכון והשקיעו בנו והשקעה לא קטנה. אני מסכים שלא הכל היה מלוטש עד הסוף אבל זה עדיין הדבר הכי גדול שנעשה פה. בקשר לשמות של התרגילים היו כמה נפילות אבל דווקא פשיטת רגל לדעתי זה שם ענק כי הוא מתאים גם לתרגיל וגם לדמות ואם להגיד את האמת זה היה בכלל רעיון שלי לקרוא לו ככה.

שאלות לאלוף

1) בעונה באה של מכת מדינה אתה תהיה אלוף מגן על תוארו או שזה יהיה תואר פשוט שנתי שקיבלת 2)האם אתה צופה האבקות 3)האם יש מתאבקים במכת מדינה שיש לך קשר רציף איתם (שהם חברים שלך)

מתקן שאלה

2) האם אתה צופה ב-wwe? אולי באינדיז? ומוסיף שאלה: 4) מי מתאבק ה-ipwa האהוב עלייך ו/או שאתה הכי נהנה לעבוד איתו בזירה?

jk23il

New member
תשובות

הלוואי שהיה לי זמן לצפות גם באינדיז אבל אין. מבין מי שיצא לי לעבוד איתם מהIPWA הייתי אומר שבר ושרון.עם האחרים גם נהניתי לעבוד אבל איתם היתה יותר כימיה.

תוכל לענות לי גם על השאלות האלה:

1) בעונה באה של מכת מדינה אתה תהיה אלוף מגן על תוארו או שזה יהיה תואר פשוט שנתי שקיבלת 3)האם יש מתאבקים במכת מדינה שיש לך קשר רציף איתם (שהם חברים שלך , מלבד אחיך)

jk23il

New member
תשובות

אני לא יודע לגבי העונה השניה. אני בקשר עם די הרבה אנשים גרי אלן שרון רום ג'ואי ועוד היינו חברים כולנו כבר לפני זה התכנית אני חושב רק חיזקה את זה

iceman56

New member
כמה שאלות

1. הולך ליהות עונה שנייה? 2.איזה מתמודד אתה אוהב במכת מדינה חוץ ממך? 3.כמה זמן אתה מתאמן לתפקיד הזה? 4.זה לא כואב שמביאים לך מכות? 5.הקרב מבוים בצורה שאתם כבר יודעים איזה תרגילים לעשות או שאתם מאלתרים?

jk23il

New member
תשובות

בקשר לשתי השאלות הראשונות תראה בתשובות קודמות. התאמנו בערך 3 חודשים לעונה הזאת. כשמביאים לי את המכות נכון אז זה כואב וכשמביאים לי אותם לא נכון אז זה מאוד כואב. בתכנית כבר ידענו מה לעשות.

Israeli Hero

New member
גם וגם ../images/Emo8.gif

אם אני הייתי הוא הייתי משתעשע עם זה. הייתי עונה לשאלות מארקיות בתור וייס ולשאלות סמארקיות בתור יוסי. הבחירה תהיה שלו.

Alon316

New member
גם כמה שאלות

היי יוסי, אלון כאן (החגורה בבית
). ישנם כמה דברים שעניינו אותי, 1. מה דעתך על התוכנית כמתאבק פעיל שם, ומה דעתך על התוכנית לאחר העריכה (כולל הוספתם של שני הקומיקאים ברקע)? 2. איפה למדת היאבקות? היה לך נסיון בליגות בחו"ל? 3. עם מי הכי נהנית לעבוד במכת מדינה? 4. מה התוכניות שלך לעתיד? 5. איך הרגשת בכל הסיטואציה של הפציעה של ג'ואי ושהוחלט שאתה הוא זה שיזכה בגמר הגדול? המון תודה על הזמן שלך! דני (DDN) ואני המארקים הכי גדולים שלך! היה כיף אדיר להיות בצילומים ואולי בפעם הבאה אני אקח גם חלק אקטיבי
תמשיך עם העבודה המעולה!

jk23il

New member
תשובות

שלום אלון. מה קורה? בקשר לפרשנות, אני לא אגיב. בקשר לעריכה אז היו קרבות שלדעתי העריכה עזרה להם והיו כאלה שהיא קלקלה. אני יכול להגיד לך שבקרב שלי נגד אחי היתה לנו תוך כדי הקרב הרגשה שנתנו קרב ברמה מאוד גבוהה וגם לפי התגובות אחרי אבל כשראיתי בטלויזיה לא הרגשתי שככה הוא עבר. היחידי שלמדתי אצלו פרו רסלינג זה גרי. ואני דומע מדי פעם כל מיני זלזולים בפורומים כלפי ה IPWA וגרי. אני לא חושב שאנשים קולטים כמה גרי הוא מתאבק ומאמןברמה גבוהה מאוד. אין לי שום ניסיון בחו"ל וקרדיט מלא לאימונים שלי הולך לגרי. התכניות שלי לעתיד זה להמשיך בלימודים בטכניון ולנסות להתאבק כמה שיותר תוך כדי אולי גם בחו"לץ בקשר לסיטואציה עם האליפות. לא היה הרבה זמן לנתח את זה כי רק ב11 בלילה הודיעו לנו מה יהיה השינוי והיה צריך לעבוד על הקרב מחדש. הרגשתי קצת לא נעים עם זה ועשיתי מה שחשבתי שהיה צריך לעשות. דרך אגב פעם הבאה שאני מקבל את החגורה היא לא חוזרת...

שאלה ליוסי...

מי הפרטנר שהכי כיף לעבוד איתו ב"מכת מדינה"??? כמה אחוז מהIPWA משתתפים במכת מדינה???

jk23il

New member
תשובות

MC נמר ועמית רומם. אני חושב שחצי מהמתאבקים בערך

שאלה

בעונה השנייה,האם הולכות להיות חגורות במקום גביעים? לפי דעתי עדיף חגורות, ולדעתך?

למעלה