אלוף מכת מדינה, מר וייס מתארח אצלנו

אור MC

New member
מר וייס

לא עניתה לי אל השאלה את מי אתה הכי לא אוהב ממשתתפי מכת מדינה?

jk23il

New member
תשובה

ידידי הצעיר כל משתתפי מכת מדינה הם עלוקות שלא מצדיקים התיחסות ערב טוב!!

RJT

New member
שאלות

1) אתה מתכנן להתאבק כפרנסה, או שזה רק תחביב? 2) ממתי אתה רואה היאבקות? 3) איך הגעת לIPWA? 4) קראו לדמות שלך וייס בגלל שזה אנגרמה של יוסי? אתה מתאבק מצויין, מהפעם הראשונה שראיתי אותך (פסובר באש 2005) ידעתי שאתה תותח. הספיר שלך יותר טוב משל גולדברג :)) ובאמת, אתה מתאבק מעולה, ומעביר את הדמות מצויין. החיוך השחצני הזה שווה הכל.

jk23il

New member
תודה רבה

אין לי ציפיות להתפרנס מהאבקות. אני רואה האבקות מגיל 5 עם הואן אריקים. הגעתי לIPWA אחרי ששבי עוזיאל הזכיר את גרי באחת התכניות של UFC ואני פניתי אליו. תודה על המחמאות אני משתדל לחדש בכל קרב. אתה מוזמן להגיע למימד החמישי ולראות עוד דברים חדשים ממני ומכל המתאבקים.

jk23il

New member
עוד....

בקשר לאנגרמה גם חברה שלי שמה לב לזה אבל כששאלתי הם אמרו לי שזה בלי כוונה

nadavr1

New member
שאלה ליוסי

האם בשלב כלשהו שאפת להתאבק ב-WWE? אם כן, כיצד משפיעה ההתדרדרות המוסרית של ה-WWE על שאיפתך?

jk23il

New member
תשובה

שלום מר רוזנפלד! עד הפציעות שלי זאת היתה השאיפה העיקרית שלי החיים ולא חשבתי בכלל על אופציה אחרת. ההתדרדרות המוסרית המוסרית פחות מפריעה לי מהירידה הדרסטית באיכות ההאבקות. הייתי מוכן לקבל סטוריליינים כאלה עם קרבות טובים...

jk23il

New member
ערב טוב

תודה לכולכם על השאלות אני כבר מתחיל לענות. שיהיה ערב טוב!

iceman56

New member
אויייייייייייי

יאוו אני כל כך מתרגש לדבר עם אלוף מכת מדינה!!!!

rvd420

New member
שאלה על IPWA

האם אתה קורא בעצמך את הספר שאתם לומדים ממנו איך להתאבק, או שרק גרי קורא ומעביר לכם את מה שהוא רוצה שתדעו?

jk23il

New member
תשובה

לי יש ספר משלי שאני קורא ואני יכול להגיד לך שההכשרה של גרי היא הרבה מעבר ללקרוא ספר. הוא בקשר מתמיד עם אנשים מאוד מכובדים בתחום האימון.

שאלות על אחיך [עליך כבר שאלתי]

ב"מכת מדינה" אודי ואלן היו בשני קרבות, האם רק אני שמתי לב ששילוב שני השמות שלהם גורם לאודי אלן? האם יש סיכוי שנראה את אודי בעתיד בIPWA? ותמסור ד''ש לאודי למה לפי מה שהבנתי הוא לא ממש התאמן מקצועית והוא אחלה מתאבק! [בטח אתה אימנת אותו] ומיהו האח הגדול יותר?

jk23il

New member
תשובות

חחח לא שמתי לב לזה קודם. אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו ב IPWA. היכולת למידה שלו היתה פשוט מדהימה וכמה שידעתי שהוא מוכשר הוא הדהים אותי. אני יותר גדול בשנה

דה וואן

New member
אווווו שאלה מהירה... מקווה להספיק

האם היו תרגילים שאסרו עליכם לבצע?? כמו לדוגמא פיילדרייבר שאסור בWWE?

jk23il

New member
תודה רבה

תודה רבה לכולם על המחמאות והשאלות. נהניתי מאוד תמשיכו לראות את התכנית אין פטור מהשידורים החוזרים ושוב כדאי לכם מאוד להגיע למופע במימד החמישי אני חושב שעוד לא היה מופע עם האבקות ברמה כזאת!!!

מספר שאלות לאלוף

1. איך אפשר להצטרף לפעילות ה-IPWA? האם יש רק סניף אחד בכל הארץ? 2. תמיד עניין אותי - האם המכות והנפילות באמת כואבות? 3. איך קבעתם את הדמויות לכל אחד מהמתאבקים?

למעלה