אלוף מכת מדינה, מר וייס מתארח אצלנו

jk23il

New member
תשובות

גם אני הייתי מעדיף חגורה. אין לי מושג לגבי עונה שניה

DDN

New member
גם לי יש שאלות

היי יוסי, כמו שאלון כתב, הוא ואני המארקים הגדולים שלך, בתור אחד שלא שמעתי עליו כלום לפני זה, אתה היית המתאבק שהשאיר עליי את הרושם הכי טוב, זה נראה שאתה יכול לעשות הכל בזירה! 1. ה"גימיק" בIPWA - מה פתאום יוסי "השור"? אין בך שום דבר "שורי", בניגוד לריינו שבאמת מזכיר קרנף. 2. עידן אלתרמן - איך זה היה לעבוד בזירה עם מישהו שהוא לא מתאבק, ואתה צריך (לדעתי) לשמור עליו אקסטרה? 3. האם קרו לך דברים מפחידים בתוך הזירה? (פציעה, פציעה של מישהו אחר, פחד במה, שכחת את מה שתכננת לעשות?)

DDN

New member
עוד שאלה

4. איך ההרגשה להיות האלוף (הראשון!) של 'מכת מדינה'? מה הרגשת כשזכית והרמת את הגביע בפנינו, הקהל? 5. מה חשבת על הצ'אנטים שלנו? מה חשבת על זה שקובי ועוד חבר'ה נופפו מולך בארנק שלהם/מוסף עסקים?

jk23il

New member
תשובה

זה כבוד גדול וזה היה מאוד מרגש מהרבה מאוד סיבות גם בגלל ג'ואי שעלה לי בראש בקטע הזה. אני מאוד נהניתי מהצ'אנטים ומכל האינטראקציה עם הקהל היה ענק

jk23il

New member
תשובות

בקשר לשור זה בגלל הפעם הראשונה שגרי ראה אותי. הייתי בתקופת תחרויות של פאוורליפטינג ותכננתי לסוע לארה"ב להתאמן בהאבקות. שקלתי קרוב ל100 קילו בלי הרבה שומן וזה היה הכינוי הראשון שגרי חשב עליו. מאוחר יותר למרות שכבר לא נראיתי ככה אימצתי את השם. סגנון ההאבקות שלי בIPWA יותר מזכיר שור ממה שראיתם אבל באירוע הקרוב ב 17 לנובמבר במימד החמישי אני מתכנן להוסיף גם הרבה תרגילים לא כל כך שוריים. לא כל כך נהניתי מזה גם כי הוא לא היה מוכן לקבל יותר מדי מהלכים ככה שלא היה מה לשמור עליו והוא גם לא שיתף פעולה בזירה. הדברים המפחידים שאני יכול להגיד זה להתאבק בקרב זוגות ב IPWA כשאני עם שתי פריצות דיסק ובקושי יכול לזוז ובנוסף גם עם וירוס בבטן רק חיכיתי שהקרב ייגמר. אבל עדיין אני גאה שהייתי שותף בקרב כזה טוב למרות שזה יותר בזכות אלן לי ואביב מעיין. הפציעה של ג'ואי גם היתה די מפחידה בייחוד שאתה חושב שיש עוד מתאבקים שצריכים לעלות אחרי זה. בקשר ללשכוח מהלכים, בקרב עם MC יש קטע שאני חוטף בעיטה לראש שנכנסה חזק מאוד ולא כל כך ידעתי איפה אני נמצא אחרי זה וגם הוא מרוב דאגה נבהל ושנינו לא היינו מאופסים כל כך. עדיין יצא קרב טוב

דה וואן

New member
שאלות ב2 סגנונות...

שאלות לוייס וליוסי... שאלות לוייס: מי נראה לך הראשון שיצליח לנצח אותך?? האם נראה שותף איתך בעונה השנייה? (אם תהיה...) שאלות ליוסי: כמה זמן אתה מתאמן? מה התרגילים האהובים עלייך?

jk23il

New member
תשובות

אתה באמת חושב שמישהו יצליח לנצח אותי בעונה שניה? אני לא חושב שהשארתי הרבה מקום לספק בעונה הראשונה!....ערב טוב! תרגילים אהובים: ספליט לגד מונסולט,פליינג קרוס בודי, ספינינג בקברייקר,בלי טו בלי ורנינג פאוורסלם.

דה וואן

New member
OMG

מר וייס בכבודו ובעצמו ענה לי!!!
|מארק|

berger74

New member
כמה שאלות ליוסי

קודם כל אתה מלך! סליחה אם אני חושר על שאלות של אחרים.. אתה צופה בהיאבקות? אם כן, WWE או אינדיז? מהו ההולי שיט מומנט/מארק אווט מומנט שהכי זכור לך (לא בהכרח כמתאבק, גם כצופה)? איזה מהקרבות שהשתתפת בהם הוא האהוב עליך (יכול להיות ממכת מדינה/IPWA/כל ארגון אחר שהיית בו)?

jk23il

New member
תשובות

כצופה הייתי אומר שהרגעים שהכי השפעיו עליי רגשית זה ברט הארט זוכה בקינג אוף דה רינג 93 . מפסיד לבקלונד ב 94 עם המגבת וגם מפסיד לשון באיירון מן. הייתי עצבני חבל על הזמן למרות שזה היה צפוי כבר חצי שנה לפני קיוויתי שאולי זה לא יקרה. הקרובות שלי שאהובים עליי אז נגד אודי ובר הכי אהבתי אותם תוך כדי הקרב עצמו. וקרבות שהשתתפתי שהכי אהבתי לראות זה נגד בר והקרב זוגות בסאמרספלאש

Chris Jericho

New member
שאלות ליוסי

1)איך היה לעבוד אם אחיך בזירה? 2)היה קשה לעבוד בזירה עם עידן אלתרמן?

jk23il

New member
תשובות

מבחינתי לעבוד איתו בזירה היה פשוט מושלם. היתה לנו כימיה עיוורת. זה היה מבחינת שנינו מעין סגירת מעגל אחרי כל הילדות שלנו ביחד והחלומות על האבקות. עם עידן אלתרמן לא נהניתי כי הוא לא שיתף פעולה. אפילו לשרפשוטר הייתי צריך להכניס אותו בכח. אחרי זה הוא התלונן על הרגל. בעיה שלו....

Evil Beast

New member
שאלו את כל השאלות אז..

יוסי אתה מלך. הגימיק שלך במכת מדינה פשוט ענק, ואתה מעביר אותו מושלם. אתה יודע לדבר, ואתה תגיע רחוק!

jk23il

New member
תודה רבה!!!

נהניתי מאוד עם הגימיק הזה וזה מה שעשה אותו מוצלח אני חושב

the styles way

New member
שאלות

א.איזה גימיק היית רוצה אם לא היית מר.וייס? ב.היית רוצה לעבוד עם אחיך כזוג?או שאתה מעדיף להיות נגדו? וזהו להיום תודה רבה :)

jk23il

New member
תשובות

עם לא מר וייס, אז אני חושב שהייתי רוצה לראות איך זה להיות קאסם שלדעתי היא דמות גדולה. נגד אחי כבר הייתי וזה עבד מצוין הייתי מת לגלות איך זה לעבוד איתו כזוג. מי יודע אולי בעתיד...

METAL MARIO

New member
מספר שאלות ליוסי

1.לא הפריע לך שבמכת מדינה אמרו לך כל הזמן לנצח? צריך גם להפסיד מתישהו 2.למה אחיך אודי לא משתתף ב-IPWA? 3.לו היית יכול להיות בגוף של מתאבק מה-WWE ליום אחד,איזה גוף היית רוצה? 4.אם היית באמת נציג משרד האוצר,היית מתנהג לחלשים כמו שאתה "מתנהג" אליהים בתוכנית? 5.האם הגימיק לנציג משרד האוצר היה רעיון שלך?

עוד שאלות

1) כמה זמן אתה מתאמן בשביל קרב מסויים? 2) אם מי הכי נוח לך לעבוד? 3) מבחינה פיזית זה קשה לעשות קרב האבקות? 4) אם לא היית מר וייס איזה דמות היית רוצה לעשות במקומה? ולאיזה דמות אתה הכי מתחבר מכל הדמויות שיש בתוכנית? 5) איפה למדת האבקות( באיזה ביה"ס)? וכמה זמן? 6) את רואה wwe סמקדאון ו/או כאסח? אם כן מי לדעתך המתאבק הכי טוב? 7) מי המודל לחיכוי שלך? זהו אני מקווה שתענה ושתצליח גם בעונה השנייה של " מכת מדינה "!

jk23il

New member
תשובות

תלוי בסיטואציה בתכנית זה היה בערך שבועיים. עם MC ועמית רומם. תלוי איזה קרב, בתכנית הקרבות שלי היו עמוסי ספוטים אבל קצרים אז הסתדרתי. אני לא יודע איך זה היה עובד בקרבות יותר ארוכים רמז: תגיע למימד החמישי ב17 לנובמבר ותוכל לראות. למדתי אצל גרי. אני רואה WWE ומתאכזב קבוע. המתאבק הכי טוב שם כיום לדעתי זה אנגל כשגם בנואה וגררו מצוינים

jk23il

New member
תשובות

מה זאת אומרת אמרו לי??? אני באמת ניצחתי! מה קרה לך? אתה כנראה אחד מאותן עלוקות... אודי כרגע מתרכז בדברים אחרים בחיים שלו אבל אני חושב שהוא היה יכול לתת תרומה רצינית מאוד בIPWA . אם אתה מדבר גוף מבחינה פיזית, אז הייתי בוחר מישהו כמו סינה. אם מבחינת השפעה וקריירה אז אנגל או טריפל אייצ'. הגימיק לנציג משרד האוצר לא היה רעיון שלי, ברור שלא הייתי מתנהג לחלשים כמו מר וייס אבל אם תשימו לב לחלק מהאמירות שלו יש שם קצת אמת...

למעלה