אלוף מכת מדינה, מר וייס מתארח אצלנו

METAL MARIO

New member
באמת סליחה.

אני יודע שהיאבקות זה דבר מבוים,חשבתי שגם אומרים לכם אם לנצח או להפסיד.....

DDN

New member
אני לא יודע אם היית רציני.

יוסי ענה לך בתור מר וייס, בתוך הדמות ו/או בציניות. ברור שאומרים להם אם לנצח או להפסיד.

kendog keds

New member
שאלות ליוסי

קודם כל - כל הכבוד לך, לאחיך וכל המתאבקים שהשקיעו תאמ'אמא בעונה של מכת מדינה. הצגת לנו בידור טוב באמת. השאלות:
כמה זמן למעשה אתה מתאמן בהיאבקות מקצועית, איפה ומי אימן אותך בכל שלב (האם התחלת רק אצל גרי או שלפני כן היית במקום אחר)?
האם יש לך שאיפות מקצועיות בענף? כלומר - האם אתה רואה את עצמך מנסה להתפרנס מהיאבקות, ואם כן - לאן מועדות פניך?

jk23il

New member
תודה רבה

אני מתאמן רק אצל גרי און אנד אוף מ 2002.(יותר אוף) אין לי שאיפות להתפרנס מהאבקות אבל בהחלט אני מקווה לסוע כמה פעמים לחו"ל לעבור כל מיני השתלמויות ולהתקדם ואולי לתת גם כמה טורים ביפן וקנדה אבל זה עוד רחוק

Israeli Hero

New member
שאלות

שלום לך מר וייס הנדיב והרם. האם יש לי סיכוי להתקבל לעבודה אצלך במשרד? אני יודע לנקות חלונות מצוין. מדוע בחרת לשחד בקרב האליפות דוקא את הרב סוויסה שנכנס שישי לקרב ולא את הצדיק יחזקאל שנכנס לקרב אחרון? נגד מי מהמתאבקים שלא יצא לך להיות איתם בזירה בעונה הראשונה, הכי היית רוצה להתאבק בעונה השניה?

jk23il

New member
תשובות

ידידי הצעיר, מוזר לי שאתה בוחר להטיל ספק בהחלטותיי אבל כנראה שאינך בשל מספיק להבין את השיקולים והחישובים הרבים שהובילו אותי לשחד דווקא אותו. אני מאוד הייתי רוצה לעשות קרב עם גרי. גם ב IPWA זה עוד לא קרה

NOAM5317

New member
תוכל לגלות לנו ספויילרים../images/Emo118.gif

מהעונה הבאה של מכת מדינה?

jk23il

New member
תשובה

אני רק יכול להגיד לך חבר צעיר, ששוב לא תהיה שום תחרות למר וייס והוא יישאר אלוף עד שיימנו אותו לשר האוצר

iceman56

New member
מהההההההההההה

ומתי הוא יהפוך בדיוק לשר האוצר?!?!?!?!?

jk23il

New member
תשובה

ידידי הצעיר מר וייס הוא אחד מדמויות המפתח בכלכלה העולמית. זה רק עניין של זמן....

hirshfe

New member
שלום לך יוסי

השאלה הזאת נשאלת למשעה לגבי גל המתאבקים במכת מדינה האם כבר זיהו אותך ברחוב? ומה היו התגובות?

jk23il

New member
תשובה

מעט זיהו אבל אני בד"כ הולך עם זקן ותספורת די שונה מבתוכנית. אבל אנשים שהכירו אותי לפני ישר באו אליי ואמרו שהם ראו אותי בטלויזיה התגובות הרגילות, כל הכבוד ושואלים אם זה אמיתי. כן ,אנשים מבוגרים

Gordberg

New member
ליוסי שלום

למרות שברור כי מדובר בשתי דמויות שונות שאתה מגלם בת"א ובנתניה, האם אתה מתכוון לבצע את אותם המהלכים גם במופעים שהטלוויזיה לא תצלם? את הניצחון הקודם שלך בנתניה השגת בעזרת Jackhammer, האם זה נשאר מהלך הסיום שלך או שמא המרת אותו לSharpshooter או למהלך אחר?

jk23il

New member
תשובות

מה קורה גורדון? אני בהחלט מתכוון לשלב מהלכים שביצעתי בתכנית ולהוסיף גם חדשים. בקשר למהלך סיום חדש, אנשים יצטרכו להגיע לאירוע ולראות... אבל זה לא יהיה ג'ק האמר

roni405

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם אתה מזדהה עם הדמות של "מר וייס"

jk23il

New member
תשובה

אני נהנה ממנה מאוד קצת מזדהה עם חלק מהדברים וקצת סולד מהחלק האחר

שאלה

אם אתה חושב שיש בישראל מקום לתרבות רסלינג כמו בארה''ב, ואם אפשר לקיים פה הופעות של ה-WWE, ושיהיה פה חגיגית רסלינג אמיתית?

jk23il

New member
תשובה

בשנה האחרונה יש פשוט עליה רצינית בביקוש וזה מתחיל להזכיר את שנות השמונים עם הואן אריקים ושנות ה 90 עם ה WWF ובחלק מהדברים אולי יותר הבעיה היא שפה בארץ האוהדים הם לא צרכנים גדולים כמו בארה"ב ויפן למשל ששם האוהדים בעצם מחזיקים את התעשייה עם הכסף שלהם. פה הקהל רוצה להנות אבל לא מוכן או לא מסוגל להוציא על זה כסף רב

אור MC

New member
שאלות

1 את מי אתה הכי לא אוהב משתתפי מכת מדינה? 2 מה אתה אומר על הניצחון?

למעלה