אלימות שוטרים בהפגנת הסטודנטים בת"א

אנטוליו

New member
מה זה "לשמור על הזהות היהודית של ישראל"?

לתת הטבות ופריווילגיות לחלקים מסוימים באוכלוסיה ולהפלות חלקים אחרים בשל מוצאם הדתי או האתני? אין כבר מדינות כאלה בעולם ודווקא היהודים, שסבלו בעברם מאפלייה על רקע הזה היו צריכים להקים כאן מדינה למופת, בה כל אזרחיה שווים בפני החוק. תחת זאת הקמנו מדינה דתית-גזענית אולי האחרונה בעולם ועוד אנו מתפלאים למה שונאים אותנו באזור. לא למדנו שום לקח מהעבר רווי הדם שלנו ואנו ממשיכים בעקשנות להתנשא ולבוז כלפי עמים אחרים. לומר את האמת: הקמת מדינה באזור נחשל זה מלכתחילה הייתה טעות היסטורית. חיפשנו לנו מקלט, מקום מבטחים, אך לאמיתו של דבר כאן היהודים הכי פחות בטוחים בהשוואה לארצות אחרות, אליהן היה ליהודים המזל או השכל להגר, כגון ארצות המערב. הפתרון האידאלי היה להתבולל מזמן ולקבל את התרבות של העמים בהם חיינו, אך, כידוע לך, אבותנו העדיפו לסבול ולמות "על קידוש השם" במקום להיות ככל העמים.

אנטוליו

New member
על מה אתה רוצה שאגיב?

תראה, יש לי פחות חילוקי דעות איתך. אני מסכים שמהבחינה האתנית יהודי אשכנז שונים מיהודי צפון אפריקה ומה שמקשר בינם זאת הדת. לכן, היהדות היא גם דת ובישראל גם לאום.

ne ro

New member
נכון, אבל אתה יודע בדיוק כמוני

שהרבה יהודים, בעיקר חרדים ודתיים קיצוניים, אוהבים להשתמש ב"לאום" ובהיותנו "העם" היהודי "הנבחר" כדי להתנשא והתעלות מעל שאר העמים בעולם. לכן, אני פוסל זאת ויוצא בהצהרה דרמתית ופרובוקאטיבית, כדי לעורר זעם בקרב אותם דבילים דתיים חסרי כל אינטלקט והשכלה מינימלית.

ne ro

New member
אגב, אני בכוונה טוען שלא קיים עם יהודי

כי קיימים לצערנו "יותר מדי" יהודים- בעיקר דתיים- גזעניים ומתלהמים אשר מפיצים את הגותם הגזענית בעולם ואת שנאתם לכל מה שלא יהודי- נוצרי או מוסלמי.

sniper 7

New member
אחר כך אתה מתפלא...

קראת בכלל את ההודעה שלי? אני רק אגיד בקצרה: אם לא נשמר את מה שאתה קורא לו "גזענות" אנחנו ניכחד. נ-י-כ-ח-ד. אתה יודע לקרוא? הנה שוב: כולנו נמות אם נהפוך את המדינה הזאת למדינת שוויון. אנחנו נהרג. אני לא יודע באיזו עוד צורה לכתוב את זה. אנחנו לא יכולים להתבולל - בעיני האנטישמים אנחנו נישאר יהודים בגלל הדם שלנו. אמנם אנחנו לא בטוחים כאן, אבל די לנו בידיעה שהאדם הבא שיקום להשמיד את העם היהודי יצטרך לעבור בדרך את הצבא שלנו. אולי זה לא הרבה אבל זה מה שיש.

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifאני חושב שאתה, כיתר היהודים, סובל מפרנויה.

מה זאת אומרת: "אנחנו לא יכולים להתבולל - בעיני האנטישמים אנחנו נישאר יהודים בגלל הדם שלנו"? אם אבותנו היו מתבוללים נניח לפני 500 שנים, מי היה סופר את הדם עכשיו? אפילו לפי חוקי הגזע של נירנברג היהדות נחשבה רק עד הדור השלישי בנישואי התערובת. יש אומנם בהתחלה 50% דם יהודי, בדור הבא רק 25% וכך הלאה. הבנת את זה, ברוך?

ne ro

New member
מהיכן אתה יודע שקוראים לו "ברוך"?../images/Emo2.gif...

sniper 7

New member
אוקי, אז

מה דעתך שכל השחורים יעברו ניתוח לשיוני הצבע שלהם, על מנת למנוע את הגזענות כלפי שחורים?

אנטוליו

New member
במקור הגזענות כלפי השחורים נובעת לא רק

מצבע עורם. הם אלימים עם מנת משכל נמוכה מהממוצע. הם ממלאים את בתי הסוהר, מעסיקים את מערכות של בתי משפט ומוסדות סעד ובכך נופלים לעול על משלם המסים ומורידים את איכות חייהם של שאר אזרחים. את התכונות הלא סימפטיות האלה אי אפשר להסיר בשום ניתוח.

sniper 7

New member
מעניין מאד, מה שאתה אומר...

אתה בעצם טוען שכל גזענות היא מוצדקת, כי לא ייתכן שתיהיה שנאה כלפי עם או גזע מבלי שהנ"ל עשה משהו כדי לגרום לשנאה, לכל דבר יש סיבה כדבריך. האם אני צודק?

אנטוליו

New member
כמובן, שלכל דבר יש סיבה, אך הגזענות לא תמיד

מוצדקת. אומנם, יש עמים מתקדמים יותר ומתקדמים פחות וכשאדם מתקדם מתרעם על התנהגות של חברו הנחשל, אני יכול להבין אותו. הבעיה מתחילה כשעם מתקדם פחות טוען לעליונותו דווקא, טוען שהוא "העם הנבחר", סגולה, קדוש ואור לגויים.

ne ro

New member
אז איך זה שבצרפת

הרבה מיהודים אשכנזיים מתבוללים , וסוכים לאהדה ולתמיכה מקרב הציבור הצרפתי?.. ההפך, ככל שיהודים במדינות שונות בעולם יותר יתבוללו, ישתלבו, יתחכחו ויתעמרו בסביבה שלהם, ויפסיקו עם הדתיות ועם השטויות הדתיות שלהם, כך יחוו פחות שנאה וקסנופוביה.

ne ro

New member
וכבר כתבתי שלא קיים עם יהודי.

גם רוסיה של היום איננה אותה רוסיה של פעם, ורבים מהרוסים המגיעים לישראל אינם ידועים בזיקתם לדת. אני מתנגד להמשך העלייה מרוסיה וברה"מ לשעבר. ישראל אמורה לכבד את תושבייה הערביים שהם אזרחיים ישראליים לכל דבר ודבר מאשר להמשיך ולהביא לכאן בני עמים אחרים- שאינם ישראליים.

ne ro

New member
וכתבתי בכוונה - בני עמים אחרים.

כי הרוסים היהודים הם בני העם הרוסי. והצרפתים היהודים שמגיעים לישראל ורוכשים דירות הם בני העם הצרפתי. תקנו אותי אם אני טועה.

ne ro

New member
אתה צודק

ואכן- יותר ישראלים מהגרים מאשר עולים לישראל. פשוט משום שהיני מחזיק בדעות פוסט ציוניות- המתבטאות בסלידה עזה מן העלייה ארצה.

לא...זה אומר להתקיים.

הדבר הכי חשוב זה להתקיים ולשרוד. לא "הטבות ופריבלגיה" אלא, ורק בתחומים מסויימים, לתת אפליה, אפליה מתקנת לטובת היהודים, לא מתוך "גזענות", לא מתוך "עליונות" אלא מתוך שאם לא אז היהודים יחזרו לאותו מצב שבו היו לפני שהיתה להם מדינה, מיעוט נרדף, חלש, חסר הגנה, קורבני, תלותי, מיעוט שתלוי בחסדי המדינה בה הוא נמצא. "אין מדינות כאלה בעולם" טועה, ברוב אירופה יש חוקי אזרחות והגירה שמפלים לכיוון כזה או אחר, כאלה שהם לא "שיוויוניים" מאחר והם רוצים להגן על הציביון והזהות שלהם, אז הם בוחרים לא לתפוח את הרגליים שלהם לכל העולם - זכותם! אתה פשוט מעורר רחמים, אדם פחדן ורופס, "אוי שונאים אותנו...", "היינו צריכים להתבולל...", פשוט אדם חסר חוט שדרה לחלוטין... מי שהתבולל מהטעמים שלך הוא אדם פחדן וחלש, אז יכול להיות שהוא שרד, SO WHAT!, עדיף למות מאשר להיות סמרטוט שנכנע לבריונים/ביריונות. אנחנו מי שאנחנו, מי שלא טוב לו, בעיה שלו!, אם הוא לא מקבל אותנו ורוצה לעשות עם זה משהו אז בבקשה, הוא יאלץ להתמודד איתנו פנים מול פנים, הוא יאלץ להתמודד על ההשלכות, למה? כי אנחנו מי שאנחנו וטוב לנו ככה, אם לעולם כולו לא טוב עם זה, אז הוא שישרף בעצמו, לא אנחנו!

ne ro

New member
לא ברוב מדינות אירופה

ביוון יש חוק כזה וגם בגרמניה חוק האזרחות מאוד דומה לחוק השבות. חוץ משתי אלו אני לא מכיר עוד הרבה מדינות באירופה שיש להם חוק שבות כמו לישראל.

לרוב מדינות אירופה אין צורך בחוק השבות

אך יש להם חוקי הגירה ואזרחות שקיימים כפי שהם קיימים כדי להגן על ציביונם, הם יעדיפו מזרח אירופאים למשל על מוסלמים? נראה גזעני? אולי למי שלא מסוגל לראות מעבר, זה לא גזעני, למזרח אירופאים יש קרבה תרבותית לשאר אירופה והם מוכנים להשתלב, למוסלמים, ככלל, הרבה הרבה פחות, זה לא כי "הם ערבים" זה כח מתרבות אחרת ולא משתלבים, המוסלמים כמובן יקחו את זה לכיוון אישי, הרי הם רגילים להעלב...אבל לא, שוב פעם, זה לא אישי.

למעלה