אלימות שוטרים בהפגנת הסטודנטים בת"א

ne ro

New member
צודק.

לגבי מוסלמים- זה די תלוי במדינה, אגב- ולא בכל ( מערב) אירופה יש מוסלמים- פינלנד, אירלנד, מדינות דרום אירופה- יוון, איטליה, ספרד , פורטוגל. ולפי דעתי זה גם לא כ"כ נכון. שים לב:-->צרפת קלטה מהגרים מוסלמים ערבים מגרביאנים ממוצא צפון אפריקני כי מדובר בקולוניות שלה לשעבר. בריטניה קלטה הודים ופקיסטנים כי מדובר ( גם!!) בקולוניות שלה לשעבר, הולנד קלטה אינדונזים. בסקנינדינווי קלטו מתוך רחמים פליטים מטעמי זכויות אדם. שאר המוסלמים באירופה- כמו בהולנד- בלגיה- גרמניה- שווייץ הם כוח עבודה זול.

אנטוליו

New member
למרות הצהרתך על חילוניותך,

אתה מתנשא ובז לעמים אחרים בדיוק כמו הדתיים. בהתנשאותכם אתם אומרים לגויים: תעשו את מה שאומרים לכם ואל תעזו לעשות את מה שאנו עושים! לנו מותר להיות לאומנים וגזענים ולהקרא באותו הזמן "אנשי מרכז" מתונים וליברלים, אך אם אתם תעזו לעשות כמונו - אנחנו נוקיע אותכם בתור אנטישמים, ניאו-נאצים, לאומנים וגזענים! יופי של מוסר כפול!
בכך אתה משדר לכל העולם שהיהודים הם עם מיוחד ששולט ביד רמה ונמצא מעל למוסר אנושי בסיסי, בקיצור - עם של אדונים. הימים יגידו אם צדקת.

ne ro

New member
אנין צורך להגזים

קומוניסטיים טוענים כי כל התנועות הלאומיות פאשיסטיות וגזעניות, בפרט זו הציונית. אנטוליו, אתה בעצמך נולדת בברה"מ? אם כן, בוודאי זכור לך, שמעולם לא דיברו על "הלאומיות הרוסית". דיברו על כך שכולם אזרחים סובייטים וכולם שווים בעיני החוק. אני טוען, שלא קיים "עם יהודי", פשוט שום שאיני מאמין בקיום הלאום הזה. ...

אנטוליו

New member
היהודים של היום, חילונים ודתיים כאחד,

הם צאצאי של כת דתית שטוענת שיהוה כרת עם מאמיניה ברית בלעדית ובחר בהם מבין עמים אחרים, שתפקידם לשרת את "העם הנבחר" . אז תחליט אתה אם הם לאום או כת בלבד.

ne ro

New member
../images/Emo6.gif

ענק !!!! עכשיו, ברצינות: אתה רציני ? מזה "כת דתית שטוענת שיהוה כרת עם מאמיניה ברית בלעדית ובחר בהם מבין עמים אחרים, שתפקידם לשרת את "העם הנבחר"? ומה עם כל החילוניים? האתאיסטיים?

אנטוליו

New member
../images/Emo13.gifכתבתי:

צאצאי של כת דתית, דתיים וחילונים כאחד, שמאמינים בסתר לבם בעליונותם על עמים אחרים. דוגמה טובה לכך היא משתתף הפורום יובל, שאומנם מכריז שהוא חילוני ואף נמצא במרכז מבחינת המפה הפוליטית, אך בהתנשאותו ובוזו לעמים אחרים הוא לא שונה במאומה מהדתיים וימנים. לו זה מותר והוא חושב את עצמו לפטריוט גדול, אך אם גוי ידגול בעמדות כמו שלו לגבי עמו, כמו לה פן או היידר, אז הוא יהיה הראשון להכריז עליהם כאנטישמים, ניאו-נאצים, לאומנים וגזענים. זה נקרא בעברית פשוטה "המוסר הכפול". באנגלית זה נראה כך: The double moral of jews:"Do what I tell you,but don't do what I do" , כלומר תעשה את מה שאני אומר לך, אך אל תעז לעשות את מה שאני עושה. העמדה המתנשאת הזאת נובעת משכרון הכוח: הרי כרגע היהודים שולטים בעולם באמצעות המעצמה הגדולה בעולם שנשיאה, ג'ורג' בוש, הוא משרתם הנאמן. אך אנו לא צריכים לשכוח את לקחי ההיסטוריה: כבר היו בעבר זמנים שהיהודים שגשגו ושלטו, כגון בספרד שלפני הגירוש או בגרמניה לפני עליית הנאצים.

ne ro

New member
נראה לי שטיפה הגזמת.

גם אני בז לברית שלנו עם המעצמה הגדולה בעולם, ולכן אני מצביע חד"ש, הקוראת בגלוי לפירוק הברית האסטרטגית עם ארה"ב . אתה יודע את מי הדברים שכתבת מזכירים לי? הרי כרגע היהודים שולטים בעולם באמצעות המעצמה הגדולה בעולם שנשיאה, ג'ורג' בוש, הוא משרתם הנאמן. את אנשי הימין הקיצוני באירופה, בעיקר את לה פן. לה פן הוא אנטי אמריקני, אך בו בעת אנטישמי .

אנטוליו

New member
למען הבנה בינינו אני מציע לך לעיין בחיבורי

על האנטישמיות, כמו גם ביתר חיבורים מפרי עטי.

ne ro

New member
קראתי בעיון רב את חיבורך,

אבל לא מובן לי למה בכלל כתבת אותו ? הרי זה ידוע שהאספסוף הימנואידי בישראל אוהב לקפוץ בראש ולקרוא לכל מי שלא מסכים עם מדיניות ישראל בשטחים ככזה. עוד מלים רווחות הן : "נאצי" ו "עוכר ישראל". לא מובן לי בכלל מה יש להתפלא מזה. אבל נראה לי שבילבלת כאן כמה דברים. גם אני מתעב את מדיניות ארה"ב ומתנגד לאימפריאליזם שלה ( ולא רק במובן התרבותי!) ולפשעי המלחמה שלה במזרח התיכון. גורג' בוש, אינני מגן היהודים , משום שהיהודים אינם מדינת ישראל. הוא סתם אדיוט אוונגליסט מתועב ונוצרי פנאטי מתלהם. גם שאר דתיים מסוגו יכולים אף להיות אנטישמיים.

מניע, מניע!

אתה לא יכול להיות לאוני ללא מניע לאומני ולא יכול להיות גזעני ללא מניע גזעני! מה הקשר להתנשאות, מתי התנשאתי על לא יהודים?, מאיפה אתה הסקת את זה? מתי אני כתבתי את זה? אני לא לאומן ולא גזען, גם אם אני תומך באפליה בתחומים מסויימים של פלשתינים זה עדיין לא הופך אותי או מקרב אותי לגזענות! אני גם לא ישר קורא לאירופאים למשל גזענים או אנטישמים, אין לי בעיה אם הביקורת שלהם כל עוד היא עיניינית. אתה מדבר איתי על מוסר כפול?, אתה בכלל לא יודע מה זה מוסר כפול!, מוסר כפול בא רק במקרים |הדגשזהים!, כולל רקע וקונטקסט!, למשל לישראל מותר לקרוא להפסקת פרוייקט בגרעין האירני, יש לה את כל הזכות וזה שלנו יש כור משלנו לא אומר דבר וחצי דבר? למה? כי אנחנו לא איראן, אנחנו לא במשטר פודמנטליסטי, אנחנו לא מאיימים להשמיד אף אחד, אנחנו לא הקמנו אירגוני טרור במדינות אחרות?, זה למה!

כלומר - אנטי ציוני

איזו מין הגדרה זו "פוסט ציוני", יש ציוני ויש לא ציוני, לא ציוני הוא אנטי ציוני, יש אתה אלה שהם סתם לא ציוניים אבל לא עושים דבר, ויש כאלה שממש עוסקים בפעילות אנטי ציונית.

ne ro

New member
אכן "לא ציוני"

אינני חותר בשום פעילות נגד המדינה, בזה אתה יכול להיות בטוח : -) ...

ne ro

New member
אין דבר כזה "גזע" יהודי כי

לא קיים, לא היה קיים אף פעם וגם לא יהיה עם יהודי. סליחה מהימינים- אם אני פוגע בציפור הנפש שלהם. חוק השבות- על פי הגדרתו הוא חוק גזעני, שפוגע בזכויות הבסיסיות ביותר של ערביי ישראל. אבל ! ! אינני תומך בביטולו, כי גם ככה המדינה הזו מתאסלמת, ואין סיכוי לבטלו.

אל תביא לי "אנשים שאומרים את זה יותר טוב"

אתה לא יודע להתבטאות לבד? אתה צריך שאנשים יחשבו בשבילך? יהדות היא דת שהפכה ללאום בערך באותו זמן שהתנועות הלאומיות החלו בפעול באירופה, עד אז היא לא היה לאום יהודי, היה עם יהודי, עם מפוזר שברבות השנים היתה בו התבוללות מסויימת והתערבבות מסויימת עם תושבי המקום בו חיו מאות שנים אך עם, ברמה התודעתית, היה קיים, השאיפות לחזרה לציון היו לכולם כל אותו זמן, רק מה, הקורבנות והמסכנות שהיו מנות חלקו של אותו עם והציפיה לאיזשהי גאולה חיצונית או זמן "מתאים" יותר לחזור לציון, כאשר התנועות הלאומיות במיוחד האיטלקיות והגרמניות התחילו לפעול, הם נתנו השראה גם ליהודים להתחיל תנועה לאומית משלהם, זה לא מקרי שזה היה באותו תקופה. דת ולאום לא הופכים אותך ל"גזע", גזע בא על רקע אתני, וזה שאתה מודע לגזע שלך או מציין אותו זה לא הופך אותך לגזען, אם אתה לוקח את הגזע שלך וטוען שהגזע שלך עליון והאחרים נחותים ובשם כך אתה משתלט על עמים ושטחים שלהם/הורג אותם/מעביד אותם, אז, אז אתה גזען. זה שהיהדות ומיהו יהודי נקבע על קשרי דם לא הופך לגזענות, מאחר וזה לא אומר שמי שיהודי טוב יותר מאחרים, זו פשוט הגדרה, הגדרה היא הגדרה, היא לא טובה ולא רעה, היא לא יכולה להשפט באופן נורמטיבי. צא מפרנואידיות, המדינה לא מנוהלת על פי "חוק הלכה גזעניים", אומנם יש להם מקום במדינה עקב היותה יהודית, אך הם בטח ובטח לא מנהלים אותה, אני אומר לך את זה בתור חילוני, אני כנראה לא מחפש בכוח את החופש המוחלט, רק כדי להצביע "כפייה דתית", אין כמעט כפייה דתית בישראל, אם אתה בוחר לראות את החלק "יהודית" במושג מדינה יהודית ככפיה אז פשוט באת למקום הלא נכון, זה שיש כפייה דתית, תראה, מי שבא לכאן ואפילו מי שנולד לכאן, כאשר הוא בא לכאן הוא חייב לקחת דברים בחשבון, מי שמראש לא מעוניין אפילו לשמוע, כמוך, היה צריך לעבור נגיד לקנדה או אוסטרליה, בקיצור אדוני, הבעיה היא אצלך, לא במדינה. לדיוק הזה, שמדבר בשבילך אין שום נקודה, הוא מניח שהעובדה שיהודים קנאים לזהותם ולא מוכנים להשתלב על עמים אחרים באה מעליונות, מניח, אין לו הוכחה, הוא כנראה לא מבין או יודע מה זו הגדרה עצמית, מה זה להיות בעל זהות מסויימת, להיות גאה בה, לפתח אותה, הוא פחדן כמוך שבטח חושב ש"אם כולם אומרים לי שאני לאט בסדר אז אני כנראה לא בסדר", אני אומר כווווווולם - טועים!, אם אני אומר שאני בסדר וכולם אומרים שלא אז אני בסדר וכל השאר מטומטמים, באיזה זכות הם ישפטו אותי ויניכו עבורי הנחות? מהו בדיוק? איזה דוקטור למשהו?...כל טמבל יכול להיות היום דוקטור!

ne ro

New member
../images/Emo45.gif

מסכים איתך כל מילה. הדת והלאום היו צריכים מזמן היו צריכים להיות מופרדים בישראל. הציונות היא פיקציה. לעולם לא היה קיים עם יהודי. ישראל היא ביתו על העם הישראלי וערביי ישראל גם חלק מהעם הזה. עכשיו ישאלו הימינים, מדוע ? אז זהו שבין עמים שונים צריך שיהיה אותו מוצא אתני. בדיוק כמו שלעמים ממוצא גרמאני , כמו הגרמני, האוסטרי , ההולנדי והסקאנדינווי יש מראה מסויים (
) כך גם לעמים ים תיכוניים כמו הספרדי, האיטלקי או הפורטוגזי. בין האשכנזי הממוצע איך כל קשר אתני בין המזרחי הממוצע.

ne ro

New member
אופססססססס... טעיתי ../images/Emo9.gif

הפורטוגזי הוא לא עם ים תיכוני. אבל הוא נמצא בדרום אירופה, זה גם משפיע על המראה.

sniper 7

New member
אני לא מבין מאיפה היומרה

לזרוק שטויות חסרות בסיס בכזה בטחון גמור, אם זו לא הייתה טכניקה שמאלנית נפוצה כל כך הייתי מופתע. "עם ניתן להגדיר כקבוצה חברתית בעלת מספר מאפיינים משותפים, כגון מוצא אתני, שפה, דת, תרבות, היסטוריה, מנהגים או אזור גאוגרפי." - מתוך האינציקלופדיה החופשית. אז תגיד לי, נרו, מאיפה אתה שואב את החוצפה לטעון שאין דבר כזה "העם היהודי"?

למעלה