אלללללה, מומלצ"ש !

Dug E

New member
עיחעוטחיליע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עידן האלוהים - שיר השבוע (כללי): ריטה-חברה - אלבום השבוע: מיוז-שואוביז - האדם שעשה לכם את השבוע: ריטה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תארי לך עולם מאבד עדינות תארי לך עולם נעשה קר ופשוט אנשים בו נעשים אילמים וחירשים רק לצל של אנשים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחד מהעבודה שלי מתחנן למישהו שלא ינתק לו באמצע הסקר: "לא לא לא לא לא לא!! בבקשה!! אני פונה ללב שלך!! כעיכגיגכעלגאכיב" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיבוק מריטה הספיק לי וקניתי מצלמה חדשה :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ריטה בהיכל התרבות ת"א
. - משהו שהרס את השבוע: שההופעה נגמרה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד..אולי מחר,אבל ממש אולי ריטה בירושלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יצא לי לסוע מחר לירושלים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רג פרטי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ח-נ-ע!!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
אולי כי הגעת באיחור של 3 שירים?../images/Emo3.gif

סתם...באמת ההופעה הזאת טסה.

בהופעה שאני הייתי

ביא לבשה משו אחר בשיר הזה! וממש מצחיק לראות איך בכל ההופעות היא עושה את אותן תנועות ואותן הבעות באותם קטעים..

Dug E

New member
זה מההופעה בהיכל התרבות ת"א

ביום חמישי האחרון.. רק בימי התום זה ככה. כל הופעה יש עיבודים חדשים ומפתיעים...ויש כמה שירים בודדים שנשארים אותו הדבר ואותו עיבוד נשאר תקופה...אבל גם מתישהו משתנה.

Dug E

New member
מה כל העולם חולם עלי?../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

מיום חמישי ההיא חולמת עלי בכחול,ההוא חולם עלי מת ואת גם? מה חלמת?

ב י ז י

New member
חחח

אין לי כוח לכתוב מה בדיוק היה בחלום, אבל בגדול חלמתי ששלחת לי אסאמאס..

ותנסה לעבור את הלילה,

את הפחד שיש בשתיקה... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן. - שיר השבוע (כללי): אבדון - אביב גפן - אלבום השבוע: אקוסטית! - האדם שעשה לכם את השבוע: שיץ אהובתי, טלצ', ברנטל, וזמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : וואי, אנ'לא זוכרת כלום :ם - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הפסדתי 3 ימים בצפר, ביקרתי את סירי בפנימייה סוף סוף
- מאכל השבוע: מרק + שקדי מרק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שני בעבודה עם זמי, ושלא הלכתי לבצפר, ההופעה, הביקור אצל סירי בפנימייה, ההודעה מעומרי, האי מיילים מבת דודה שלי. - משהו שהרס את השבוע: שהייתי ממש חולה, אמא, ו..אם זה לא מספיק, חבר שלי החליט להיות עם אחרות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשומדבר מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להספיק לעשות 2 עבודות בתנ"ך, להתכונן לספרות, להיות בצופים, עבודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של ההופעה האקוסטית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל, שיץ. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הגעגוע...

יוווו. איך שכחתי.

בעוד משהו שעשה ת'שבוע : הנסיעה לבאר טוביה, [אלמוג עם הריקוד המיוחד שלה
] וכמובן שבבאר טוביה היה ממש כיף. :)

izzys

New member
שיצי שלי,

אישתי היקרה, בחירת ליבי, אני כ"כ אוהבת אותך.
[ אני דורשת תמונה עם החולצה
. ]

עייפה!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים. - שיר השבוע (כללי): lay all your love on me-abba - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בעזריאלי, ועמיתי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שיכול להיות לי טוב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי, כל המשפטים מעזריאלי. לא זוכרת כבר. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ענבר
- מאכל השבוע: פיצה ע-ג-ב-נ-י-ה. ולא סבארו. תגידו מה שתגידו! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: עזריאלי, והסופ"ש כולו. - משהו שהרס את השבוע: זה שהלך לי חרא במיונים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נתניה ביום שישי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
עוד לא! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני הכנתי את המראה!!
(ואת הפוסטר שרואים מאחורה)

../images/Emo6.gif יונצ'וק, לא הלונג שמאחורה!

על הקיר הצדדי יש פוסטר לבן כזה :) אוהבת אותך מליונים יפה אחת! במה נזכרת?

למעלה