אלללללה, מומלצ"ש !

izzys

New member
Still, I'm to Scared. ../images/Emo182.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי): אבטיפוס- מועקה. - אלבום השבוע: לא היה ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל, גלי, זמי, שיצי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אומר שהוא אוהב אותה, בכל זאת היא צועקת: אני לא מספיק טובה. וזה כואב, זה מפריע לתנועה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עיסוי
.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ההופעה. היה בה המון בשבילי. - מאכל השבוע: מלא אוכל של אמא בשישי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הנסיעה עם טל, ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: אין צורך.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גבע במרתף. סופ"ש ארוך עם טל
.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כסף, פירסינג חדש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל Inner World של הפליינג בייבי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלי, טל, שיץ, זמי
, ענבר.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שיץ, תכירי, גיסתך הקטנה
.

אתם בסוף תבכו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): לעוף, הגירסא של הלייב - אלבום השבוע: מציאות נפרדת - האדם שעשה לכם את השבוע: לידור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רק תו לנו לשוב ולראותו, יותר מזה אנחנו לא צכירי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בוא נגדל אותווווו - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: בולונז - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמרו לי ששייגעצ יופיעו בבצפר
- משהו שהרס את השבוע: הרגו לי את מרקו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: sex n money -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): משהו חשוב נוסף - המשביר מוכר מעילי ואביזרי פרווה אמיתיים, עשויים מארנבונים, חורפנים, ועוד. חרם צרכנים! עכשיו!

Daniels Vision

New member
אוחח כמה זמן לא הייתי פה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין, אבל שמעתי את "כאילו" כמה פעמים, נחשב? - שיר השבוע (כללי): בוטן מתוק בקרקס - טוסט חללית - אלבום השבוע: שני הקניות האחרונות שלי - Coldplay - Parachutes, Infected Mushroom - Converting Vegetarians והאלבום הראשון של בוטן מתוק בקרקס - "כל מה שנשאר" שלא שמעתי הרבה זמן, פתאום שמתי וכ"כ נהנתי! - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שראיתי פעם ראשונה מאז הגיוס. רעבק מזה התספורת הזאת! דומה לערס! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "It just feels right!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם): "את בהמה?: )" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי שני דיסקים ועליתי (כן, עליתי!) שני קילו. ועכשיו ברצינות - סידרתי את הסמסטר הבא של הלימודים. מתחיל בסוף החודש! - מאכל השבוע: המבורגר ושתי פיצות. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבנתי משהו: איזה הרגשה שונה יש בין להקליק עם העכבר על איזה mp3 במחשב, ללהשים דיסק במערכת ולעשות Play. אוח כ"כ טוב. אנשים צריכים לנסות את זה מדי פעם. - משהו שהרס את השבוע: השבוע דווקה כבר יחסית טוב...או שפשוט לא עולה לי עכשיו כלום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נזרום ונראה... : ) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגיע סופ"ש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: J.Viewz - Protected -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה שזה נשמע נדוש, אבל אין מה לעשות - היא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יא מאןןן../images/Emo194.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): תמונה אימפו..[נו לא יודעת איך לכתוב את זה
] של כרמלה גרוס ואגן - אלבום השבוע: IPOD - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "על גדות הירקון, זבובונים תלויים ובד חולצה דק, מתנפנף כדגלונים...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "סתמי ת'פה"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): את הכסף מהעבודה! - מאכל השבוע: מלפפון - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין - משהו שהרס את השבוע: מבחן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שחברה תזכור שאני קיימת..[?] =\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: וואלה לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ"ל

../images/Emo55.gifתנסה לעבור את הלילה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): להבין את המים, איזה זהב - אלבום השבוע: מתוק שחור - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה, נעמה, לילוש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הפחד שיש בשתיקה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מעשה באמא שמנסה להצחיק בכוח. דיון על המוכרים של הירקות ליד התחנה מרכזית. "איכס, כולם שם מסוממים" -|בציניות|"לא נכון!" "כן... צמחונים ממש" -"אל תשאלי, ילדים של פירות וירקות" "צמחונים צמחונים" -"מנשנשים כרובית בארוחת 10" "צמחונים צמחונים" -"חדלי
" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיחת טלפון שהמיסה את הלב, ופרפרים- המון פרפרים
- מאכל השבוע: מסטיק מנטה-אפרסק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה, החיבוק, והלילה של יום רביעי - משהו שהרס את השבוע: היום שבט בשישי-שבת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אריק ביום חמישי
,יום איכות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהתוצאות יהיו בסדר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המלחמה הבאה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לילוש ואור סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Fלויד

New member
ספונג'ה סוריאליסטית, אהבה באור וצל

- שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את - שיר השבוע (כללי): אהבה באור וצל- אריק ברמן - אלבום השבוע: janis joplin- gratest hits - האדם שעשה לכם את השבוע: החניכים שלי (תנועת נוע"ם) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "don't stop me know... cause i'm having a good time" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) סיפרתי בדיחה... אני: "אז היא אומרת לו 'כן, בגדתי בך שלוש פעמיים.." (וזה לא סוף השיחה) תהילה (הכורדיה, בתמימות לגמרי): "למה היא בגדה בו?!?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי פתור לחודשיים מספורט P= - מאכל השבוע: שוקולד, כרגיל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ.. שומכולום - משהו שהרס את השבוע: בצפר..! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרות להפקה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חזרות מוצלחות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אריק ברמן- ג'וני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלי!

T A L 123

New member
איחור אופנתי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא זוכרת - שיר השבוע (כללי): ממנטו מורי - אלבום השבוע: ממנטו מורי - האדם שעשה לכם את השבוע: זוהר שבאה !!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר ניסיתי לגמור עם זה לתמיד, אך בחוץ לא נשאר דבר בשבילי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קרן: היא אוהבת פריקים ליאור: תגידי לה אני אשתנה בשבילה אני אלך עם גיטרה בעיר
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): תמונות - מאכל השבוע: באגט חביתה בבצפר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל מיני דברים קטנים שמעלים חיוך - משהו שהרס את השבוע: הידיעה שיש לי מבחןן באזרחות אוטוטו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משכורת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משכורת גבוהה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Darin - Step Up -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זוהר עוד פעם :( סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אמממ בואי נראה...

אחרי ההופעה חיכינו איזה שעה מחוץ לדלת של המקום וחיכינו ללהקה ובינתיים ראיתי כל מיני אנשים שהצליחו להכנס יושבים איתם ומדברים איתם. אחרי זה בעלי המקום גירשו אותנו אז הלכנו להתחבא בשיחים של איזה בית תוך כדי שמבול יורד עלינו. אני וידידה שלי השארנו את הסווטשירט באוטו כי לא חשבנו שנזדקק לו. בסוף ראינו את הלהקה ל20 שניות. וגם הנסיעה הלוך וחזור למקום הזה הייתה מתישה כמו לא יודע מה. 3.5 שעות הלוך ו3 שעות חזור
בקיצור שלא יחזרו לשם בשנה הקרובה...

ב י ז י

New member
אני אדליק נר של נשמה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): היהודים- כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): משינה- את לא כמו כולן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: לישון אצל השמן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תראי זה אני, בוכה אל תלכי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ריגש, משו שיוני אמר - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השגתי כלום! - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון):ההשבעה של החיילת, היה מרגש - משהו שהרס את השבוע: עצבים, אתמול. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אוכל לעבוד סופסוף! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Opeth - In My Time Of Need. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בתדודה היפה שלי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כשהחיילת תשלח לי, אני אעלה

שחוררר

New member
איך כרגיל תמיד אני בא באיחור

ניחא... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): הכעס-רוקפור - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים מהמגמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אף אחד לא יציל אותי, הלילה. זה רק אני והכאב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי שאמא עפה מהבית ל-3 שבועות!!! - מאכל השבוע: המון אוכל טוב, זה העיקר. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טיול לכנרת. - משהו שהרס את השבוע: יום שישי המדכא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את נעמה שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אחזיר סופסוף את האנדר ואעשה עוד עגיל (?) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: pixies - where is my mind -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, ענבר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה