אלללללה, מומלצ"ש !

Z A M i

New member
שוּלד איי סטיי אור שוּלד איי גו../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים אקוסטי.. - שיר השבוע (כללי):after all this years-silverchair, רק לנו-שילה פרבר - אלבום השבוע:silverchair-diorama.. - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שראיתי בשבוע הזה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"רגעים הם היו בידינו..אל תשכחי את יופיים, הוא היה גלוי רק לנו.. אל תגידי שהכל סתם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):המורה למתמטיקה:*"בטח שאפשר למצוא X! ניקח פנס..נחפש טוב טוב..ונמצא!". *רובין:"אבל אמרת לי להציב X!!" המורה:"כן..אבל לא אמרתי לך להציב X ולטעות...
"
*אלמוג:"זה ריקוד המנורות! 2 ימינה 2 שמאלה, ואחד קדימה"זה ממש הצחיק אותי..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ב"ט..,לראות את בנה (זה הישג בימינו.), ובונוסים מהעבודה. - מאכל השבוע:חביתה בבגט עם עגבניה ובולגרית.
- משהו שעשה לכם את השבוע:הסופ"ש בעיקר- טקס השבעה לבנה+הופעה, ב"ט,ולבקר את סירי באלוני יצחק היום... - משהו שהרס את השבוע:שראיתי את בנה -החיילת-..שלא נסעתי לב"ש אתמול,שלא היה דייט בסוף!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראיון של הנח"ל
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה בו משהו מעניין. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:falling-alicia keys -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:האמת? את מור מחיפה.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):תמונות רק מהיום,כשהמצלמה חזרה..(תודו שהתמונה באמצע יצאה ממש יפה!!)

izzys

New member
../images/Emo12.gif!

גברת נטלי זמי זברו מתבקשת להגיע בדחיפות לחיפה לאסוף חיבוק ענק שמחכה לך
איימ אין לאאאאאב!
!

ליאןןן

New member
../images/Emo182.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): Boten Anna באוטו של גרינבלום, אביב גפן - מגיע לך יותר. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה חושב לוותר, אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים". "לא יכול לראות אותך סובלת". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מתווכחים של מי המורה נהיגה הכי טוב, אני: "גליתי, תודי שאין על יואבי..." גלית: "מבחינה מינית?! נכון!!" מצלמים את המורה לאזרחות לסרט של פורים, "המורה, מה את אומרת על הבנות של ז'?" "אני לא מדברת על שכבת ז', זה לשון הרע". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): בעיקר געגוע. - מאכל השבוע: לה טוסקנה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נגיד שבלה טוסקנה ואז בקופי טרי ביום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: שלא נסעתי לחיפה. השיחה איתה בשישי. מיליון וחצי חזרות והברך שלי לא מתפקדת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה ביום שלישי, להיות אחרי זה כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנספיק לסיים הכל להכתרה. שאני אספיק לערוך את הסרט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גלגל"צ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): נקודת אור. חברתי להומור הרדוד.

כאילו לא נרגע קול צחוקך המשוגע..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): רמי וריטה - על הגשר הישן - אלבום השבוע: רמי וריטה - ההופעה / הצד האחר - זה לא עובר רדיו - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לשבת על חופו של ים סוער ולא להיות נסערת, בפעם הראשונה מזה אולי שנים..- זה די מקסים. להביט אל תוך עיניים שחורות שאני די אוהבת ולדבר במבטים, זה מקסים. לנחש מה אני אלבש ולקלוע - זה מקסים להכיר אותי לטוב ולרע ולא לברוח זה מקסים לתת לי מקלט ולחכות לי כשלא בא לי על העולם הזה לפעמים- זה מקסים לא לוותר לי כשאני מוותרת לעצמי, לצעוק עליי בלי מילים- זה מקסים" [לא משפט, אבל מרגש.. והייתי חייבת] "זה רק אני או שאת שמחה בזמן האחרון?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ריטה בהיכל
ושירה בים. - משהו שהרס את השבוע: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Backstreet Boys- Quit Playing Games
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל אבל זה לא יקרה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): caliban-goodbye - אלבום השבוע: caliban-The opposite from within - האדם שעשה לכם את השבוע: ספיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): a long kiss goodbye - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 90 במחשבים - מאכל השבוע: קשים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קאליבן:Q כאילו מה:p זה נחשב השבוע - משהו שהרס את השבוע: חוסר שינה מטורף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי שעה 2 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נעבור בהצלחה את שלושת המבחנים שמחכים לי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: breaking benjamin- follow me -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממהממממהמממממ... וואלה לא'דעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ואחותי. אני הימינית

../images/Emo121.gifעלק אתן לא דומות

אם גם היא הייתה שמה עיפרון שחור, הייתם נראות בדיוק אותו הדבר.

בלעט

- שיר השבוע (כללי): עברי לידר-כבשים - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): you got to be free - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: ג'חנון נראלי חח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: רביעי וחמישי בטירוףף!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליוםשישי לשעה 12..שייגמר כל הלחץ הזה של המבחנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיא לא תעשה את זה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוזוכרתת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

רק ללכת מכאן.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): גשם, רק לנו - שילה - אלבום השבוע: הדיסק של עומרי - האדם שעשה לכם את השבוע: דני וטל. ה-2 שאני הכי אוהבת בעולם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רק ללכת מכאן. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) תהיי כמו פינקי והמוח.[דני], אז... איפה אוכלים ארוחת בוקר? [ענבר בטיול משפחות לבאר טוביה] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ריק מבפנים. - מאכל השבוע: כלום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה, באר טוביה, ביקור אצל סירי - משהו שהרס את השבוע: שישי לפנות בוקר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'קי טריפ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טל ודני. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ואת לא לבד יותר..

- שיר השבוע (כללי):Missy Eliot - Get Your Freak On ואיי היא שולטת! חח :] - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:דודה שלי..אבל בעיקר ידיד שלי שהעיר אותי בבוקר עם שיחת טלפון ממנו מתיאלנד! עשה לי את החיים האלה!!!!!!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "If I could change your mind... I'd really love to break your heart..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא התחלתי אפילו לדהור עליו! " חחחחחח לא משנה מי אמרה את זה... but who is tini?!?!?!?!?!?" חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני בקניון הגדול יושבת עם ציפי וסטיבן ואוכלת לי פרוזן,ואז המנקה באה לקחת את הכוסות של ציפי וסטיבן ובדיוק אני שמתי מלא פרוזן בפה ואז צעקתי לה" אבל זה המאפרה שלנו" ואז פלטתי הכל עליי..." חחחחחחחחחחח קחו ילד מפגר שיורק על עצמו ואותי אתמול...אותו דבר....חחחחחחחחח
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כלום נראה לי..חח - מאכל השבוע:ואיי בהחלט עוגת יומולדת של אמא...חחח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היום בבוקר הטלפון מדור מתאילנד! כפרה עליו!
- משהו שהרס את השבוע:שאני חושבת שהיא יודעת על זה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיפסיק להיות נרקיסיסט ויבוא כבר לאריאל לבקר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יקבל את העבודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:phill Colins - Against all ods ואיי שיר פשוט ענק..! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את דור,אבל יש עוד איזה חודש עד שאני יראה אותו :[ אבל במיוחד את צחר השווה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):ואיי אין לי כוח בכלל...!

yuvizz

New member
....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):traffic in the sky - Jack Johnson. - אלבום השבוע:האמפ החתיך שלי. - האדם שעשה לכם את השבוע:רונה,לירון,אסף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"the words are all arund but the words are only sunds "הייתי שמה פתק ונסעת לטיול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *נטע לפני שיצאנו: "סבתא שלי יותר כוסית!!" *מוחי היום בשעתיים אומנות: "החדר של מוחי" *ההוא עם הכל לבן, ורונה אומרת: "אוי מותק אתה נראה ממש כמו זרע
ועוד מלא יציאות רונה
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:פיצה סבארו, תה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההקלטות. - משהו שהרס את השבוע:יום חמישי שלא ראיתי את ההופעה בסוף, ובכלל יום חמישי בכלליות היה חרא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רק שלא ייגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להמשיך לראות את זה ככה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:traffic in the sky... ממבט אחר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ספירי, טל(
). סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo112.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא - שיר השבוע (כללי): שולה - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: גוט - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לפעמים אני פוחדת להגיד לך את האמת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שקשור להודעות ה-אין פה גלידה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יום רביעי - מאכל השבוע: רע - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בקשה ללכת לצפת - משהו שהרס את השבוע: יום שבת, קצת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור בסדר את המבחן בפיזיולוגיה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהאוכל יהיה נחמד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של אלניס, כבר לא זוכרת מה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מקווה שאת הגרלין שלי

מתנות

New member
רק הלב פועם בכיווצים קטנים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד. אמן. - שיר השבוע (כללי): לא נראה לי שהיה. - אלבום השבוע: Live. - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, תום. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני רוצה להאמין שיש לי דרך לעצור" / "רק להבין אותו - שווה את כל הסבל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "על הפנים, טל, על הפנים!!!!!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ניצוצות של הבנה, חיבוק. התגברתי על עצמי. - מאכל השבוע: קצת נמאס לי מפיצה, אז.. כלום. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה, כמובן.. - משהו שהרס את השבוע: יום ראשון בעיקר. וכל הרעל, המתמשך הזה... כמה הרס. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את מור, הופעה של גבע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאפסיק כבר... פשוט שאפסיק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אתה זורם אצלי בדם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מאמי שלי, כזו מבויישת

למעלה