שוּלד איי סטיי אור שוּלד איי גו../images/Emo79.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים אקוסטי.. - שיר השבוע (כללי):after all this years-silverchair, רק לנו-שילה פרבר - אלבום השבוע:silverchair-diorama.. - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שראיתי בשבוע הזה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"רגעים הם היו בידינו..אל תשכחי את יופיים, הוא היה גלוי רק לנו.. אל תגידי שהכל סתם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):המורה למתמטיקה:*"בטח שאפשר למצוא X! ניקח פנס..נחפש טוב טוב..ונמצא!". *רובין:"אבל אמרת לי להציב X!!" המורה:"כן..אבל לא אמרתי לך להציב X ולטעות...
"
*אלמוג:"זה ריקוד המנורות! 2 ימינה 2 שמאלה, ואחד קדימה"זה ממש הצחיק אותי..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ב"ט..,לראות את בנה (זה הישג בימינו.), ובונוסים מהעבודה. - מאכל השבוע:חביתה בבגט עם עגבניה ובולגרית.
- משהו שעשה לכם את השבוע:הסופ"ש בעיקר- טקס השבעה לבנה+הופעה, ב"ט,ולבקר את סירי באלוני יצחק היום... - משהו שהרס את השבוע:שראיתי את בנה -החיילת-..שלא נסעתי לב"ש אתמול,שלא היה דייט בסוף!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראיון של הנח"ל
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה בו משהו מעניין. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:falling-alicia keys -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:האמת? את מור מחיפה.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):תמונות רק מהיום,כשהמצלמה חזרה..(תודו שהתמונה באמצע יצאה ממש יפה!!)