אלפים ב´הדבר-הבא´

אלפים ב´הדבר-הבא´

אז מה ידוע לנו על אלפים ב´הדבר-הבא´? ברור שאלה אינם האלפים הגבוהים והמצוחצחים של טולקין. ידוע לנו על שני מלכים אמוריאנים שנפלו בחולי, ידוע לנו על אלפים בני 400 ו600 שנה, ידוע לנו שלפחות היו שישה ´קהילות´ ידוע על דרוו, שלפחות היו הלוחמים החזקים ביותר ידוע על מועצת השמש-והירח, ידוע על האבן הכחולה, ידוע על האחווה הנשית והאחווה הגברית, ידוע שהיו אלפים ומאות, ושהיה קרב גדול בעבר על רקע גזעני. דרוש: זקן האלפים, או מכובד האלפים, שיקובל על כל האלפים שזה הוא. לכל מי שחשוב לו העומק - זה מקום שדורש השקעה. ראו גם את התיחסותי האישית ל-Vergan (שגובשה זה עתה ושתפורסם מייד) לכל מי שחשוב לו להשתתף ולהשפיע: אבקש התייחסויות. נראה? לא נראה? מה יוסיף? מה יקדם?

vergan

New member
מועצת שמש וירח?

מה זאתי? אם אתה מוכן לפרט בקשר למועצה הזאתי כי אני לא יודע מי היא עוד דבר שלמה היו הדרוו הלוחמים החזקים זה מוסר השכל נסתר אם תרצה הדרוו חיו בקהילות גדולות ומגובשות שלהם בלבד וכך הם היו יותר מגובשים ומצליחים שלא כמו השאר שהתפזרו ונחלשו זה למה הם היו הכי חזקים אני לםי דעתי הם עדיין הכי חזקים אבל רק בנשקים שלהם (שמתפוררים בשמש) זאת דעתי לפחות אפשר לשנות לעוות וכו´ לפי צרכי המשחק זקן אלפים:אינו דרוש דרוש מנהיג לאחוות הגברים ומנהיג לאחוות הנשים שהם בעצם ראשי שני מועצות שבכל מועצה שישה נציגים של ששת השבטים אין מנהיג אחד יש שניים כדי שאף מין לא יהיה יותר חזק

5נדב

New member
סליחה?

"מועצת החכמים סליחה"??? אושר, *מחייך* עוד קבוצה סודית?

zeevra

New member
הייי

אני צריך שם חדש חוץ מזה כבר תיחמנתי את הדביל והצעתי לו כפי שראיתה בתך את הצעתנו. אני מקווה שהוא יסכים כדי שנוכל לשלוט בה... תגיד יפריע לך אם אשלח ASSIN אל תחילת המשחק לרצוח אותו..... סתם שאלה.... עבדך הנאמן

zeevra

New member
הוצאה להרוג.....

באפון פומבי זה... זוהי הודעה להצאתו להורג של לוקן... ממלכת אמור סבלה מספיק מהמגדל. הבעיות אשר אותו מגדל הביא על אנשינו נם לא ניתנים למספר. ממלכת אמור לא תסבול זאת שוב.... מתוקף סמכותי בזאת אנו מוציאים צו הוצאה להורג על ראשו של לוקן. ממלכת אמור.

Lokken

New member
באופן פומבי זה

עוד אדם שאין אף אחד מכיר הודעה על רצון למות. אדאניר *חיוך* השטן מחכה להודעה רשמית.

5נדב

New member
מי אתה?????

אני לא מכיר אותך, לא פגשתי אותך, ולא אישרתי דבר כזה. אתה מתחזה. אנא, כל מי שאדם זה פונה אליו מטעם אמור, שתעלם ממנו.

5נדב

New member
*שיעול*

לא ידוע שהמלכים נפלו בחולי. זו הגירסאה הסבירה ביותר, לא עובדה... אבל הנקודה נכונה, אלפים אמוריאנים (לפי התכנון המקורי) הם לא אלפים טולקינאים. הם דומים הרבה יותר לאלפים של מחזור שער המוות.

dianno

New member
ידוע לנו עוד דבר-

האלפים שלנו, בחלקם כמובן, רשעים, רשעים מאד! (ראה ערך; לוקן)

elanor

New member
תגובה על העוול שעשיתם לאלפים../images/Emo62.gif

אושר, האלפים (כך הסכימו רוב האנשים שיצא לי לדבר איתם על הנושא) הם כן מזכירים את האלפים הטולקינאים. מה שאומר: גבוהים, קסומים, חכמים ויפים יותר מכל בריאה אחרת, וכמובן נצחיים
אם אנשים רוצים להקים ערים אלפיות או סוגים של אלפים שהם נמוכים/גבוהים-בצורה-מחרידה, שמנים/אנורקטים, טיפשים ו/או מגושמים ו/או בעלי תוכלת-חיים-שאינה-עולה-על-10,000-שנים - אז סבבה. אבל אנחנו רואים אותם בתור אלפים לא טהורים או סוגים נחותים של אלפים (אתה יודע, אלפים שנדפקו ביצור... lol
). החלטה שלהם איך הם רוצים את ה"פאק" שלהם. כמובן שזה לא אומר שהאלפים האחרים יאהבו אותם פחות או יתנשאו עליהם, אחרי הכל כולנו אלפים. כמובן, כשאני מדברת על האנשים שמסכימים איתי שהאלפים אמורים להיות בסגנון הטולקינאי, אני מדברת על משהו כמו 15 אנשים (פחות או יותר) שיצא לי לדבר איתם על הנושא. כך שאני לא יודעת מה לגבי אנשים אחרים. בקשר לנטיה של האלפים, אני מבקשת לא להגיד סתם שטויות. לאלפים אין נטיה מוגדרת. אלף אחד יכול להיות הכי צדיק וטוב ונחמד ואדיב וטהור שבעולם ואלף אחר יכול להיות הרשע בהתגלמותו. ואם אתה כבר רוצה להצמיד נטיה כולשהי לאלפים, אז זה צדק (או משהו בסגנון) ולא רשע. האלפים (ולא רק הטולקינאים) אפילו ידועים בזה שהם נוטים בד"כ לצדק (למרות שהם יכולים להיות שובבים כמו שד משחת), אם אני לא טועה... אבל אני מדגישה את הבד"כ. זהו פחות או יותר.

vergan

New member
דרושים לMEC וFES

לפחות חמש חברי מועצה עדיין לא בטוח אם יש שני מועצות או מועצה אחת מישהו שמוכן לעזור לנו לבנות שת ששת העמודים ואת אבן הירח כמו כן עיר שיכולה לבסס את מקומה מסביב לששת העמודים כל אלף בדבר הבא מוזמן להצטרף אלא אם כן תחפצו בכך יש לי הרבה מאוד רעיונות בראש ךתפקידים "מיוחדים" כמו כן האחווה יכולה להיות מקור נהדר ל/ווסטים בשביל אלפים הרפתקנים

zeevra

New member
מתאם ממלכת אמור...

ממלכת אמור מציעה את עצמה כמועמדת להיות עיר הבסיס שתסובב (לא כל כך נכון בעברית) את עצמה מסביב ששת העמודים ומיקומה של מועצת אלפים(אם וכאשר תהיה כזו). בתודה שר החוץ וראש הסגל הדיפלומטי, מתאם הוד מעלתו מלך אמור. נ.ב. דעה אישית בנוגע לויכוח. מה רע במגוון זה רק יביא תוספת למשחק. אשמח לענות לשאלותיכם: e mail: [email protected]

5נדב

New member
אתה לא!

מי אתה? אתה לא מטעם אמור. בחיים שלי לא פגשתי אותך, או דיברתי איתך. כל מי שהאדם הזה פונה אליו מטעם אמור, אנא, שיתעלם ממנו.

dianno

New member
המממ....

יש לנו מתחזה קטן, ולפי שמו גם מפוספס... תנו לי שניה לחזור על העובדות שאני זוכר- לוקן ואביו של אדאניר חתמו הסכם שלפיו אמור מתחייבת לשמור על המגדל ועל חבריו, בתמורה להצלת חייו של אדאניר ועוד כל מיני דברים (בואו ב6.7 לגלות אילו בפרי R). אמור היא העיר השומרת חוק מכולן ולא תפר הסקם רשמי (זה הרושם שאני מקבל לפחות). בכל מקרה חשוב לזכור שבמקום לוקן (ולהרוג את האשמאי הזקן זה סיפור גדול מדי בשביל מתנקש אחד, או צבא מהם) יקום wizard אחר- והמגדל הוא יריב שאף אחד לא רוצה, בטח לא כשהוא בטוח הביצורים שלך. חוץ מזה, גם לא זכור לי שמורי פגע או הרע לאמור יותר מדי- הקוסמים דואגים לקסם- משחקי הפוליטיקה המדינית שלכם לא מעניינים אותנו.

dianno

New member
המממ....

יש לנו מתחזה קטן, ולפי שמו גם מפוספס... תנו לי שניה לחזור על העובדות שאני זוכר- לוקן ואביו של אדאניר חתמו הסכם שלפיו אמור מתחייבת לשמור על המגדל ועל חבריו, בתמורה להצלת חייו של אדאניר ועוד כל מיני דברים (בואו ב6.7 לגלות אילו בפרי R). אמור היא העיר השומרת חוק מכולן ולא תפר הסקם רשמי (זה הרושם שאני מקבל לפחות). בכל מקרה חשוב לזכור שבמקום לוקן (ולהרוג את האשמאי הזקן זה סיפור גדול מדי בשביל מתנקש אחד, או צבא מהם) יקום wizard אחר- והמגדל הוא יריב שאף אחד לא רוצה, בטח לא כשהוא בטוח הביצורים שלך. חוץ מזה, גם לא זכור לי שמורי פגע או הרע לאמור יותר מדי- הקוסמים דואגים לקסם- משחקי הפוליטיקה המדינית שלכם לא מעניינים אותנו.

dianno

New member
אז ככה-

לא אמרתי שכל האלפים רעים- אני בעצמי אלף מטובי הלב שתפגשו אי פעם - רק אמרתי שבניגוד לאלפים של טולקיין האלפים שלנו יכולים להיות רשעים ממש (אני בטוח ש evil me אין התנגדויות). אבל אנחנו סתם חוזרים אחד על דברי השנייה... עכשיו בנושא ה"עוול שעשיתם לאלפים"- די, די, אם אנחנו רוצים לשחק אלפים טולקיינים בואו נשחק לפי טולקיין. כל היופי של הדבר הבא הוא היכולת ליצור משהוא חדש לגמרי- אז למה להסגר? אני לא מאמין גם שיש הצדקה לכך שחלק מהשחקנים יתחילו כיותר חכמים, חזקים, קסומים וכ"ו מאחרים - זה סתם יצור כמות אדירה של אלפים על חשבון כל שער הגזעים. מבחינתי חשוב לי להיות אלף רק בגלל תוחלת החיים- אחרת בחיים לא הייתי מספיק כל משהספקתי... ומי אמר לעזזל שאלף שמן הוא פגום? מה, נהיינו ערוץ האופנה? נ.ב.- כמו כן, חיי נצח לדעתי זה משהו שזריך לעבוד קשה מאד בשבילו, לא לקב רק כי אתה אלף. 400 שנה בממוצע יספיקו עד מעל הראש

למעלה