אלפים ב´הדבר-הבא´

אלף שמן הוא פגום? מה? מי? מו?

אפילו האלפים של טולקים מעולם לא תוארו כגזע "רזה" ההבדל הפיזי בין אלפים לבני אדם ע"פ טולקין הוא הגובה. They are the Tall/Big People!!!

mormegil

New member
הרעיון לאוזניים המחודדות אצל

העלפים של טולקין בא מהצליל המאוד דומה של שתי מילים המשמעות של אחת היא עלה והשניה אוזן. טולקין גם לא אמר כלום על זה שלעלפים אין שער פנים.

raistlin majere

New member
לא שזה יזיז למישהו אבל

אני אישית מעדיף את האלפים של רומח הדרקון ככה לפי דעתי צריכים להראות אלפים... לא סתם אנשים גבוהים.... הם צריכים להיות גבוהים ודקים(רזים בצורה עדינה) עיניי שקד ואוזניים מחודדות הם צריכים להיות עדינים ואוהבי טבע בעלי קסמים אבל מינימליים חכמים אבל ממש ממש לא נצחיים.... הם חיים עד גיל 400-500 מקסימום לפי דעתי וגם אלה זקנים מאוד אבל כל אחד והדימיון שלו....

elanor

New member
אוקי אנשים, יש לי רעיון ממש ממש טוב

(רציתי לעשות סימני קריאה אבל לא היה מקום...
) אז ככה, בואו ניפגש מתישהו (בזמן הקרוב), נעשה "ישיבה" קטנה של אלפים, ונחליט איך אנחנו רוצים את האלפים שלנו ב´דבר הבא´. מי בעד?

elanor

New member
למי שלא הבין....

זה לא צריך להיות "זן אחיד" של אלפים... אז כמו שאמרתי, אם אתם רוצים, אז בואו נשב ונברר את העניין. ואם יהיה קצת מזל, גם נסגור אותו אפילו בפעם אחת בלי יותר מדי ויכוחים...

vergan

New member
דעתי בקשר למינים של האלפים

יש לנו שש שבטים נכון? אופל-שחורים בעלי שיער לבן שלג-כמו האסקימוסים ים-בעליי גוון כחלחל או ירקרק עם זימים מאחורי האוזניים או על השפתיים ירח-רגילים בעלי שיער שחור שמש-רגילים בעלי שיער בלונדיני יער-רגילים בעלי שיער חום זאת דעתי בקשר לגובה ומשקל זה תלוי באלף ומכיוון שרובינו לא עושים שאיבת שומן למשחק כפי שאנחנו לא עושים ניתוח פלסטי באוזניים אין סיבה שהם לא יהיו חביות נחמדות בקשר לאופי אופל-טיפוסים מאוד חשדניים ולוחמים בעלי עוצמה גדולה עם אתה עומד ללכת עם אלף מכות שים לב שהוא לא אחד כזה שלג-נהנים מהקור והשלג שבביתם אשר על ההרים הגבוהים טיפוסים חברתיים ביותר רק חבל שאין להם הרבה מבקרים ים-בעלי זיכרון מדהים הם בדרך כלל שומרי העבר היסטוריונים וכדומה ירח-שלא כמו אלפי השמש הם פעילים מאוד בלילה ולא הרבה בזמן אור הם בעלי שמיעה מדהימה אך ראייה לא משהו שמש-מעדיפים ימי חמסין על ימי כפור (כמו אלף השלג) הם פעילים בזמן היום ונהנים משינה טובה בלילה יש להם חוש ראייה מדהים אך שלא כמו אלפי הירח אינם טובים בשמיעת גנבים וכו´ יער-גששים האלפים עם החושים הכי מפותחים (חוץ מראייה בחושך שיש לדרוו וגם שמיעה) הם יכולים להריח טביעת נעל מ10 מטר ועם הם בתוך היער הם מהירים יותר מפנתר מקפצים מעץ לעץ מאוד חשדנים בקשר לזרים ביער שלהם ויעדיפו להקריב את חייהם על כריתת אחד מן העצים הבריאים ביערם חברתי השמש והירח חברים טובים מאוד ולרוב מסתובבים בקבוצות מעורבות תמיד יש מישהו שיישמור בזמן היום עלפי השמש על המשמר ופעילים שומרים על עלפי הירח המנומנמים ולילה ההפך (כמובן שבזמן מסעות ובין לילה לבוקר הם מבלים הרבה זמן אחד עם השני) הערה!!!!!!!!: כל מה שכתוב פה הוא איך לדעתי המשחק צריך להיות אנה הביאו את דעתיכם

elanor

New member
רעיון מצוין

השאלה היא עד כמה הוא יישומי. אבל לא משנה כרגע, אני אומרת בואו ניפגש כולנו בהפנינג שיהיה בשוסטר או במקום אחר שנחליט עליו יחד ונקבע את עניין מראה ותכונות האלפים ב´דבר הבא´ ככה נוכל לשכנע אחד את השני או לחלופין, לעשות התפשרויות וכולם יהיו מרוצים. שלא לדבר על זה שסופסוף נסגור את העניין הזה אחד ולתמיד. מחכה לתגובות....

הוא לא!

כל הדבר הזה מבוסס בחלקו על תכונות כמו שמיעה טובה, רעיה טובה וכו´ אתה לא יכול לשחק דמות עם אחלה רעיה כאשר אתה ללא רואה טוב.. גם אם ממש ממש תנסה.

xilion

New member
נוסף לכוונתי

לשחק דמות צריך להיכנס אליה (וכן יש לי תסביכי פיצול אישיות) הדמויות שלך כל השוני בינהם מבוסס על יכולות ועל מזג אוויר????? בשביל מה ליצור תסביכים מיותרים אין כזה דבר רק להמחשה אז מה ההבל שאני אוהב קור והוא אוהב חום מיותר לא?????

vergan

New member
להההה באמת??

אני יודע אני אמרתי את זה במובן אין-פליי רוצה את זה בסטייל של אין-פליי "עלפי היער השוכנים ביערות והג´ונגלים הסזבוכים של ארץ זאת הם יצורים מאוד חשדנים ולא אוהבים מבקרים יש האומרים שהם מהירים כפנתר בתוך היער והם הגששים הכי טובים באיזור של הארץ הזאתי אם אני הייתי אתה לא הייתי מבקר אותם לבד" יותר טוב?

xilion

New member
......

אתה יודע מה לא חשוב וויתרתי אל הנסיון להסביר לך למה התכוונתי כנראה אתה לא כל כך מהיר.... ויכוח מיותר... תהיה בריא.....

מסתבר...

וכך התחילו הדיונים Off-Play בין ה-Power-Players לבין ה-Role-Players. לא אמרתי אם זה טוב או רע, רק ביקשתי שתשימו לב לכך, ותשימו לב לכך שיש מספיק מקום לכולם.

xilion

New member
דעתי בקשר למינים של האלפים.

אני מקווה שהיותי חדש לא תפריע אבל יש לי הערה קלה. את לא חושבת שהיתרונות שננת לאלפים (ראה ערך אלפי יער) הם קצת מוגזמים הייתי מציאה למתן אותם בקצת. סתם רעיון xilion [email protected]

vergan

New member
זה היה בשביל המחשה

אחרי הכל לא נראה לי שיש לנו שחקן שמהיר יותר מפנתר שיודע להריח טביעת רגל מ10 מטר ושיכול לקפץ מעץ לעץ במהירות גבוהה חחחחחח =)

xilion

New member
בוא אני ינסח את זה קצת שונה.

אני אישית לא כל כך אוהב את הרעיון רעיון האלפים השונים אכן בא מDND אך במציאות קצת דבילי. היות וכך להחליט שאלפים אלה אוהבים את אלה וכו זה מיותר הרי ארגון אלפים אחווה רעיון טוב חלוקה לכל ה"גוונים" השונים מיותרת ולא ממשית. לפחות בעייני

vergan

New member
ומאיפה זה בא לDND?

תסתכל על זה ככה במובן של בני-אדם אסקימוסים-גרים באזורים קרים ויותר עמידים לקור מאחרים בדוהים-עמידים יותר לחום כמו כן הם שחומים יותר באמזונס-כפי שאדם בש דרווין אמר (אני חושב שזה היה הוא לפחות) ככל שהיצור נשאר יותר קרוב לטבע כך האינסטינקטים שלו מתחדדים יותר האלה באמזונס הם בעלי חושים מדהימים של שמיעה ראייה וכו´ גששים וכאלה הם גם מהירים מאוד אז זה מאוד הגיוני וזה לא מיותר! כל הרעיון של הראחווה עם ששת השבטים זה נהדר בעניי וזה נותן גיוון למשחק! לא סתם "אני אורק אתה אלף לי יש חרב יותר אורכה בום בום בום אתה מת"

xilion

New member
לגאון

ובמציאות של משחק RPG אני מבין שגם שם אפשר לעשות את זה נהדר..... בוא כולנו החיים בגונגל בוא נבוא עם חושיינו המפותחים..... רק כל כך חבל שאני ירושלמי.... כן זה מיותר כרי אתה לא יכול לפי דעתי ליצור ששה שבטים שונים אל בסיס שאי אפשר בכלל לממש אותו.... זה מאוד נחמד להיכנס לדמות לתת היסטוריה להפוך אותה למישהו לא צריך לעשות אותה גדיי נייט.... מה הבעיה שלך קבל את העובדה בסופו של דבר עם הרעיון של ארגון כלל אלפי אני מסכים..... אבל אם אני צריך להחליט בין אם אני אסקימוסי או בדואי זה לא משנה כלום כי אחרי הכול במשחק עצמו אתה תרצה לממש את הדמות שלך.... הבנת????? אוי לא חבל.... מיותר לבזבז מקום.

vergan

New member
אין צורך לרדת לרמה ילדותי כזאת

הקטע של השבטים והמינים השונים רק נותן גיוון למשחק עוד עומק עוד אפשרויות להיסטוריה של הדמות ואתה יודע מה אני כבר יכול לחשוב על אפשרויות בקשר לשבטים שכן ישפיע אין-פליי עם יהיו קסמים למשל במשחק אז במקרה ויהיה קסמי קרח אש וכו´ ארז יהיו אלפים ש חלקית חסינים לקסמים האלה ויותר רגישים לאחרים ולא לא זה לא ביזבוז מקום! ואני מבקש ממך להיות קצת יותר בוגר

למעלה