אלפים ב´הדבר-הבא´

xilion

New member
......

אתה לא חושב לאתה סותר את עצמך תחזור לנקודה ההתחלתית..... לא חשוב אני וויתרתי על הוויכוח לא אוםיף לומר מילה בנושא זה תודה

vergan

New member
לא אני לא חושב שאני סותר את עצמי

בא לך להגיד לי איפה? אני אשמח עם תתקן אותי ולמה וויתרת לפחות תודה בזה שאני צודק פה ואתה פשוט לא הבנת אותי סתם להסתובב וללכת שום דבר טוב לא יכול לקרות מזה או שאני אישאר אידיוט שסותר את עצמו ללא ידיעתו או שאתה תחשוב שאני טועה למרות שאתבה מפספס משהו ממש טוב אבל שיהיה תעשדה כרצונך

יופי! מאד בוגר (NOT)!

התחלת להסביר משהו, ואולי יש לך נקודה (מי יודע?). חבל שבלל דרכי הביטוי שלך תחטיא את המסר. אתה מוזמן להיות מעט יותר חיובי ופחות מתנשא.

אם אתה באמת כל כך דואג לגבי היסטורי

אז תענה להודעה האישית ששלחתי לך לפני כמה ימים!

simons

New member
די ילדים, ארצה!

מצטער שזה צריך להיות ככה, ולא שאני איזה מודרטור או משהו, אבל הדיון הזה גלש ר-ח-ו-ק מהנושא שלו ועבר לפסים אישיים, אני צודק? תורידו "טונים", אם לומר זאת כך, ואלא אם יש לכם משהו אמיתי להגיד, תעזבו את זה.. בכול אופן - אני מציע שיהיה איזשהו הבדל בין כמה גזעים של אלפים. אין ספק שזה יוצר עניין וערך מוסף, לא עוד אלפים, אלא כמה זנים שונים. השאלה היא איך הדבר ייתבטא, אם בכלל.. ולאלנור - את לא חושבת שזו החלטה שצריכה להיעשות בפגישת הקפטנים? אני כן. בברכה, סימון

vergan

New member
אריק סימון וX משהו

1)לילה טוב אריק)אמממממ אני פשוט צריך סיפור להקמת האחווה עשיתי אחד וכרגע אנטי מנסה לתאם את הסיפור שלי עם אחרים סימון)גם לפי דעתי בכל מה שאמרת

dianno

New member
הו, הקסמים...

הקסם, ידידי הוא בפני עצמו, ואין גזעו, מינו, גילו וכ"ו של המטיל (או המטרה) לא משפיעים עליו. לכן הקסם הוא עוגן הנייטרליות- אסקימוי יכול להתמחות באש והיפי בהעלאה באוב... * בשום פנים ואופן לא ישפיע הגזע על התוצאה של הקסם!!!*

dianno

New member
אף פעם לא הייתי נגד זה

לדעתי- זאת הדרך היחידה לעמוד בלו"ז- כל אחד יקבע בתחום שהוא לקח על עצמו וכך יווצרו חוקים ועולם ממש מהר- לא הכל יהיה מושלם אבל מצד שני תזכה לשחק את עצמך כמו ש א ת ה רוצה

vergan

New member
מה?!?!?! מאיפה השגת את הרעיון הזה

עם אנחנו יכולים למצוא איזון במשחק בקשר לקסם שמשפיע על גזעים אז למה לא?

dianno

New member
אני מציג את הקסם לפי המגדל

הקסם בא מהאלה ומתוך הקוסם עצמו ואין שום חשיבות לגזע- לא של מטיל ולא של המוטל (נו, זה שמטילים עליו, לא זה שבצד הכביש)- כזה הוא הקסם אם למישהו יש קסם אחר, סבבה, אבל תצטרכו להתעמת עם המגדל וזה לא כיף. (לכם, כי לנו זה יהיה סתם עוד מטלה יומית)

vergan

New member
אתה יודע מה

למפגש הראשון בשביל לעמוד בלו"ז אני יוותר על הרעיון אבל בין הראשון לשני אפשר להכין מערכת קסמים שלמה ככה שכל יצור שרוצה להיות קוסם יכול אבל בוא נגיד שעם אתה קוסם יש לך מיגבלות בנשקים ואם אתה לוחם יש לך מיגבלות בקסמים (להטיל אותם) מה דעתכם?

dianno

New member
אני רואה שלא טרחת לברר כלום

אנא צור קשר אתי, עם לוקן או כל חבר מגדל אחר ונשמח להסביר לך על הקסם- כי ביינתיים אתה יורה בחשכה- חלק דברים שכבר נאמרו ונלקחו בחשבון, חלק דברים שפשוט לא יעבדו. אני חושב שלפני שמושהוא מתחיל להתווקח עם מישהו אחר, כדי שידעג לדעת קודם על מה מדובר... אני מצטער שזה נשמה טיפה יומרני ומתנסה, אבל זה ממש מרגיז אותי, ולדעתי אני דווקה שולט בעצמי הייטב (יחסית)

היה מוכן לגלות שהדברים אחרת...

היה מוכן לגלות שהדברים אחרת ממה שאתה חושב. In-Play - סבבה. כך טוען המגדל. הלכה למעשה - אני לא חושב שקסם ישפיע על דרקון כמו שהוא משפיע על תרנגולת. סתם דעתי האישית. ההסכמה היא של השחקנים... אני חושב שזה מנוף אדיר לIn-Play ול-Role-Play אם פתאום מתגלות עובדות שלא מתאימות לתיאוריה... אתה יודע מה קרה בעולם המדע כשגילו את האטום?

dianno

New member
סבבה, זה ללא ספק מקובל עלי.

אני מדבר בשם המגדל בלבד. אך בואו גם ניקח בחשבון שהמגדל קיים שנים על גבי שנים, וכל הזמן הזה עסקו שם בקסם, אז סביר להניח שהקוסמים יודעים כאלו דברים בסיסיים, לא?

"סביר להניח"

אם תפעל מתוך הסביר, תקבל תוצאות סבירות. מה אתה רוצה להיות, סביר או מצויין?

vergan

New member
הבהרה:זה ת´רד OFF PLAY!

אז תפסיק לרגע עם הקטע של המגדל קיים שנים שנים אני מדבהר איתך אוף-פליי למה שהמגדל ייקבע בשביל כל השחקנים על מה הקסם משפיע? למה שחץ קרח (נגיד) ישפיע על אלפים שגרים בטמפ´ של החץ בערך יש הרבה חורים בקטע של הקסמים שזה משפיע על כולם אותו הדבר ואני מתנגד לזה צריך שזה יהיה שונה בין יצור ליצור אך! מאוזן בין כולם למשל קסם X משפיע על אלף דרוו כפול אבל קסם Y בחצי או לא בכלל בעוד קסם Y משפיע על אלף שמש כפול ועל אלף דרוו חצי או לא בכלל לא נראה הגיוני?

הערה: יש להבדיל...

יש להבדיל בין רמת העיקרון לרמת הישום. רמת העיקרון היא אם קסם משפיע בצורה שווה על כולם. רמת הישום היא אם חסינות קסם תחסן מחצית הנזק או בכלל לא, וכן הלאה. הדיון הפתוח הוא על רמת העיקרון. ישו העיקרון הנקבע על ידי הכלל הוא ביידי "בעלי-המקצוע" ובמקרה זה המקצוע הוא קסם. כמובן שבעלי המקצוע יכולים לקבל הצעות ישום מהכלל, אך הישום הוא אחריותם המלאה (כולל חומרי-קסם, מאנה, וכן הלאה לכל מה שתבקש מישום השיטה). כמובן שבכל דבר - אני כאן ע"מ לעזור (הן כמפעיל המשחק ´הדבר-הבא´, הן א.לוגיסטיקה ב´האחווה´, והן כאדם בעל רצון-טוב) בכל פתרות שתגבשו, אנא שימו דגש על פשטות השיטה. זכו - במשחק חי לא ניתן להכנס לחישובים המתאפשרים במשחק שולחני. תודה.

vergan

New member
הנה הצעה:

כמו שNERO עושה כל בן אדם מתחיל את סוף השבוע עם כמה תגים עליו למשל קוסם: התגים למשל יהיו: 1)חץ קסם 2)נק"פ 3)נק"פ שריון 4)נק"פ שריון הקוסם שלנו הולך ביער ונתקל בוורג הוורג שמוריד שני נק"פ בפגיע תוקף את הקוסם הקוסם המופתע נפגע ויורדים לו שני נק"פ (הם מהשיריון) הוא לוקח שני צעדים אחוה צועק:"חץ קסם! וורג!" והוורג מת מכיוון שהחצי קסם מורידים לוורגים אקסטרה 2 נק"פ לאחר שהוורג מת הקוסם לוקח את התג של החץ קסם ושתי תגים של הנק"פ שריון ושם אותם בכיס או משהו עד שהוא יתקן את השיריון או יילך למלה את הקסם שלו איכשהו (צריך לקבוע את זה) הוא מסתובב בלי הגנה עם נק"פ אחד זאת שיטה מאוד טובה לדעתי

למעלה