אל-על ביום שאחרי הזדמנות או מלכודת?

בורסה 2008

Well-known member
אינני יושב עם מנהלי החברות הזרות ודן בפחדיהם. פשוט שמתי לב שבעבר הלא רחוק הן הפסיקו פעילות אחרי ירי רקטות של חזבאללה בעוד השפעת ירי מתימן כשכבר הייתה רגיעה יחסית בצפון הייתה פחותה. התמחור של אל על איננו מתבסס רק על המצב הביטחוני, אלא על גורמים נוספים שמשפיעים על הציפיות בשוק. לגבי פרמיות של ביטוחים, בדקתי בעבר שסיכוני מלחמה אינם מכוסים ע"י חברות ביטוח. אינני בטוח בכך לגבי כל החברות אבל כן לגבי חברות ישראליות.
אני דווקא כן חושב שאם הירי מתימן יהפוך לקבוע כמו שהיה בעבר זה יכול גם אם לא למנוע מחברות לחזור, לעכב את קצב החזרה(זה קרה גם בעבר).

משקיע88

Well-known member
אני דווקא כן חושב שאם הירי מתימן יהפוך לקבוע כמו שהיה בעבר זה יכול גם אם לא למנוע מחברות לחזור, לעכב את קצב החזרה(זה קרה גם בעבר).
לא חושב. היום בניגוד לעבר האמריקנים מעורבים חזק ולדעתי ירי מסיבי יביא לפעולות חיסול מצידם.

בורסה 2008

Well-known member
לא חושב. היום בניגוד לעבר האמריקנים מעורבים חזק ולדעתי ירי מסיבי יביא לפעולות חיסול מצידם.
רק סיימתי לכתוב ונתקלתי בידיעה הבאה:

על פי דיווח של דין פישר, חלק מחברות התעופה הזרות שחזרו לישראל ביקשו לקבל סקירה דחופה על המצב ברקע האזעקות בימים האחרונים.

האמריקאים לא מזיזים לתימנים. זה אפילו לא הערבים שאנחנו מכירים פה מהשכנים שלנו. אלה לא אכפת להם כלום.

משקיע88

Well-known member
רק סיימתי לכתוב ונתקלתי בידיעה הבאה:

על פי דיווח של דין פישר, חלק מחברות התעופה הזרות שחזרו לישראל ביקשו לקבל סקירה דחופה על המצב ברקע האזעקות בימים האחרונים.

האמריקאים לא מזיזים לתימנים. זה אפילו לא הערבים שאנחנו מכירים פה מהשכנים שלנו. אלה לא אכפת להם כלום.
כן אבל כשהם מתים קשה להם לשגר. תבין, אני באמת מעוניין שאל על תכפיל ותשלש הכנסות ורווחים, אבל מסתפק בתוצאות ממוצעות אפילו בלי צמיחה, כי במחיר הנוכחי זה יתבטא ברווח.

בורסה 2008

Well-known member
כן אבל כשהם מתים קשה להם לשגר. תבין, אני באמת מעוניין שאל על תכפיל ותשלש הכנסות ורווחים, אבל מסתפק בתוצאות ממוצעות אפילו בלי צמיחה, כי במחיר הנוכחי זה יתבטא ברווח.
עזוב, כבר ראינו בעזה שלא כזה קל להרוג את כל העכברושים האלה.
גם אני כמובן מסתפק בתוצאות בעולם רגוע, אך הסלמה זהו אפסייד שיש באל על.

גם אני קיבלתי את גרף היחצ של ישראייר. באמת קצת מוזר לשלוח כזה דבר בטיימינג כזה.

משקיע88

Well-known member
עזוב, כבר ראינו בעזה שלא כזה קל להרוג את כל העכברושים האלה.
גם אני כמובן מסתפק בתוצאות בעולם רגוע, אך הסלמה זהו אפסייד שיש באל על.

גם אני קיבלתי את גרף היחצ של ישראייר. באמת קצת מוזר לשלוח כזה דבר בטיימינג כזה.
זה גם לא ממש עוזר למניות

משקיע88

Well-known member
היחצנית של ישראייר מפרסמת גרף הזמנות שעתי בהקשר של המתיחות הביטחונית. נגעלתי ולכן אינני מצרף.

למעלה