אם אכפת לך מאנשים

זה גם יכול לשמש כתחליף ל...

"מה אתה עושה?" "סורג סוודר" ! "מה אתה עושה?" "חופר פוני."

מאור 87

New member
Eight days a week

שמונה ימים בשבוע|סגדש|..
הו אני זקוק לאהבתך מותק, את בטח יודעת שזה נכון, אני מקווה שאת זקוקה לאהבתי מותק, כמו שאני זקוק לך. חבקי אותי, אהבי אותי, חבקי אותי, אהבי אותי, אין לי כלום פרט לאהבה מותק, שמונה ימים בשבוע. אוהב אותך כל יום נערה, תמיד את במחשבותיי, דבר אחד אני יכול להגיד נערה, אוהב אותך כל הזמן. חבקי אותי, אהבי אותי, חבקי אותי, אהבי אותי, אין לי כלום פרט לאהבה מותק, שמונה ימים בשבוע. שמונה ימים בשבוע אני אוהב אותך. שמונה ימים בשבוע לא מספיקים כדי להראות שאכפת לי. הו אני זקוק לאהבתך מותק, את בטח יודעת שזה נכון, אני מקווה שאת זקוקה לאהבתי מותק, כמו שאני זקוק לך. חבקי אותי, אהבי אותי, חבקי אותי, אהבי אותי, אין לי כלום פרט לאהבה מותק, שמונה ימים בשבוע. שמונה ימים בשבוע אני אוהב אותך. שמונה ימים בשבוע לא מספיקים כדי להראות שאכפת לי. שמונה ימים בשבוע, שמונה ימים בשבוע, שמונה ימים בשבוע..

Another Girl

New member
Rocky Raccoon

איפה שהוא בגבעות השחורות של דקוטה שם גר בחור צעיר בשם רוקי ראקון ויום אחד האישה שלו ברחה עם גבר אחר שנתן לרוקי אגרוף בעין רוקי לא אהב את זה,הוא אמר: "אני עוד אתפוס את הבחור הזה"... אז יום אחד הוא צעד לעיירה והזמין לעצמו חדר במסבאה המקומית... רוקי ראקון נכנס לחדרו רק כדי לגלות את התנ"ך של גדעון רוקי הגיע מצוייד באקדח כדי לירות ברגלי יריבו יריבו,כך נראה,שבר את חלומו לאחר שגנב את נערת חלומותיו שמה היה מקגיל,והיא קראה לעצה ליל אך כולם הכירו אותה כננסי היא והגבר שלה,שקרא לעצמו דן שהו בחדר הסמוך רוקי פנימה התפרץ ובחיוך מאוזן לאוזן הכריז "דני,נערי,זו ההופעה האחרונה שלך"... אך דניאל היה מוכן ואת אקדחו שלף וירה ראשון ורוקי התמוטט בפינה... דו דו דו דו דו דו דו.. דו דו דו דו דו דו דו.. הרופא נכנס,מסריח מג'ין והמשיך על השולחן לשכב הוא אמר:"רוקי,בקרוב תפגוש את בוראך" רוקי אמר "דוק,זו רק שריטה ומצבי ישתפר,מצבי ישתפר, דוק, בהקדם..." ורוקי ראקון נכנס לחדרו רק כדי לגלות את התנ"ך של גדעון גדעון עזב,ולא השאיר שום ספק שיעזור לרוקי לקום מחדש... דו דו דו דו דו דו דו.. דו דו דו דו דו דו דו.. זה אחד משירים האלה שלא צריך לתרגם
אך תרגמתי בכל זאת
דו דו דו דו דו דו דו,דו דו דו דו.. דו דו דו דו דו דו דו.. דו דו דו דו דו דו דו,קדימה,רוקי נערי דו דו דו דו דו דו דו,קדימה,רוקי נערי דו דו דו דו דו דו דו.. הסיפור על רוקי.

Miss CB

New member
שאלה,

תרגום חמוד לאללה אבל... תמיד חשבתי שהשורה היא bla bla bla... proceeded to lie on the table... he said ROCKY YOUVE MAT YOUR MATCH זה לא אומר שהוא פגש כאילו מישהו באותה רמה, יענו הוא תמיד לקח את כולם בהליכה ועכשיו הוא מצא יריב מתאים או משהו?

Another Girl

New member
הציטוט הוא

HE SAID, "ROCKY, YOU MET YOUR MATCH. לפי מה שאני יודעת זה אומר שהוא הולך לפגוש את בוראו,יעני מתפגר...זה גם מתחבר לשורה הבאה,שהוא אומר לו: Doc,it's only a scratch...and i'll be better as soon as i am able אבל אולי אני טועה

Another Girl

New member
Sexy Sadie

סיידי הסקסית,מה עשית? עשית צחוק מכולם עשית צחוק מכולם סיידי הסקסית,הו,מה עשית סיידי הסקסית הפרת את הכללים פרשת את זה לעיניי כולם שייראו פרשת את זה לעיניי כולם שייראו סיידי הסקסית,הו,הפרת את הכללים ביום בהיר אחד,העולם חיכה למאהבת היא הגיעה כדי את כולם להדליק סיידי הסקסית,היא הגדולה מכולם ואיך ידעת שהעולם ממתין רק לך? שהעולם ממתין רק לך העולם ממתין רק לך סיידי הסקסית,הו,איך ידעת? סיידי הסקסית עוד תקבלי את שלך על אף שאת חושבת גדולות על עצמך על אף שאת חושבת גדולות על עצמך סיידי הסקסית,הו,עוד תקבלי את שלך נתנו כל מה שיש לנו רק כדי לשבת אל שולחנה רק חיוך יאיר הכל סיידי הסקסית סיידי הסקסית היא האופנתית והגדולה מכולם...

אני דורש להזכיר!

לחברי הפורום, ששיר זה, כמו ספר שיר השירים הוא שיר טהור ואין בו שום מסרים. שיר השירים הוא בעצם מטאפורה לירושלים, וזוהי מטאפורה לאהוב הביטלס המהארישי. (אם אני לא טועה)

Another Girl

New member
I me mine

לאורך כל היום אני,אנוכי,שלי לאורך כל הלילה אני,אנוכי,שלי עכשיו הם חוששים להרפות מזה כולם מנופפים בזה הולך ומתחזק כל הזמן לאורך כל היום אני,אנוכי,שלי... אני,אנוכי,שלי... אני,אנוכי,שלי... אני,אנוכי,שלי... כל שאני יכול לשמוע אני,אנוכי,שלי אפילו דמעות אלו אני,אנוכי,שלי אף אחד לא חושש לשחק בזה כולם אומרים את זה זורם בחופשיות כיין לאורך כל היום אני,אנוכי,שלי... אני,אנוכי,שלי... אני,אנוכי,שלי... אני,אנוכי,שלי... כל שאני יכול לשמוע אני,אנוכי,שלי אפילו דמעות אלו אני,אנוכי,שלי אף אחד לא חושש לשחק בזה כולם אומרים את זה זורם בחופשיות כיין לאורך כל חייך אני,אנוכי,שלי.

למעלה