אם אכפת לך מאנשים

hey jude

שיר דיי מתבקש, לא? היי ג'וד, אל תעשי את זה רע, קחי שיר עצוב והפכי אותו לטוב יותר, זיכרי להכניס אותו לתוך ליבך, ואז את יכולה להתחיל להפוך את זה לטוב יותר. היי ג'וד, אל תפחדי, את נוצרת כדי לצאת ולמצוא אותה, ברגע שתכניסי זאת מתחת לעורך, אז תתחילי להפוך את זה לטוב יותר. ובכל פעם שתחושי את הכאב, היי ג'וד, הימנעי ממנו, אל תישאי את העולם על כתפייך. וכמו שאת יודעת שהוא טיפש, שמשחק אותה קול (לא הצלחתי לתרגם את זה...) בהפיכת עולמו לקר יותר. דה דה דה... היי ג'וד, אל תאכזבי אותי, מצאת אותה, עכשיו לכי והביאי אותה, זיכרי להכניס אותו לתוך ליבך, ואז את יכולה להתחיל להפוך את זה לטוב יותר. אז הכניסי והוציאי זאת, היי ג'וד, התחילי, את מחכה למישהו שיופיע איתך, ואת לא יודעת שזאת רק את, היי ג'וד, את כן, התנועה שאת צריכה היא על כתפייך, דה דה דה דה... היי ג'וד, אל תעשי את זה רע, קחי שיר עצוב והפכי אותו לטוב יותר, ברגע שתכניסי זאת מתחת לעורך, אז תתחילי להפוך את זה לטוב יותר. וכן, אני יודעת שזה מסופר על בן אבל תירגמתי את זה על נקבה, עמכם הסליחה...

הדאפי

New member
שכחת

נה, נה, נה, נה- נה- נה- נה, נה- נה- נה- נה, היי ג'וד..
ומה עם The fool on the hill? נשמע כמו שיר יפה, חייבת להבין אותו כמו שצריך סוף סוף (טוב, אני מאמינה שהוא גם יגיע..) מישהו פה שמע את הגירסא של ג'ימי אוחנה (דני רובס, כמובן..) לשיר? אם הייתי יודעת להעלות קבצים הייתי מעלה. אתם יודעים מה? אני אנסה. תגידו אם זה הצליח, טוב?

הדאפי

New member
נראה לי שזה לא הצליח..

טוב, אז אני לא יודעת. מישהו יכול לעזור לי: איך מעלים קבצים של ווינאמפ מזיפ לאינטרנט? אי אפשא להעלות בתור קובץ זיפ, ניחשתי וזה לא מה שהתכוונתי.. (או שכן ורק המחשב לי דפוק..) אז.. פליז, פליז, הלפ מי..

אנלא בטוחה שאפשר...

נדמה לי שרק תמונות וקבצי קריאה אפשר להעלות
משו לא קשור: הולך להיות מפגש פורום מתישהוא?

Miss CB

New member
אני אומרת... חכי עוד כמה שבועות

לדעתי אנחנ ועדיין לא לגמרי מגובשים... ז"א אני לא מחכה שכל אחד פה ידקלם את תעודת הזהות של כל השאר לפי סדר ההצטרפות, אבל תנו עוד קצת. לא צריך למהר, הפורום לא ייסגר בקרוב: אנחנו פעילים מאוד.

Another Girl

New member
זה בדיוק מה שרציתי להגיד

נראה לי שמפגש פורום יהיה חייב לקרות בשלב כלשהו,אבל אנחנו לא מגובשים מספיק עדיין(הכוונה היא נגיד:פנייה זה לזה בשמות פרטיים ויחסים קצת יותר חמים מהודעות אינפורמטיביות על גבי הפורום) שלא תבינו אותי לא נכון-הפורום הזה מצוין בגלל שאתם עושים אותו מצוין,שומרים על הכללים ומעשירים אותו בתוכן.אבל אולי נחכה עד שהחברים המפוזרים יחזרו מהשיטוטים בעולם ונראה איפה אנחנו עומדים עם זה.

dear prudence

פרודנס היקרה, מדוע שלא תצאי לשחק פרודנס היקרה, ברכי את היום החדש השמש זורחת,השמיים כחולים זה יפה, וכך גם את פרודנס היקרה, מדוע שלא תצאי לשחק פרודנס היקרה, פקחי את עינייך פרודנס היקרה, ראי את השמיים המוארים הרוח חלשה והציפורים ישירו שאת חלק מהכל פרודנס היקרה, מדוע שלא תפקחי את עינייך? הסתכלי סביב סביב הסתכלי סביב סביב הסתכלי סביב פרודנס היקרה, תני לי לראותך מחייכת פרודנס היקרה, כמו ילדה קטנה העננים יהיו כשרשרת חיננית אז תני לי לראות אותך מחייכת בשנית פרודנס היקרה, מדוע שלא תתני לי לראותך מחייכת?

good night

כעת הזמן לומר לילה-טוב לילה טוב ושינה ערבה כעת השמש מכבה את אורו לילה טוב ושינה ערבה תחלמי חלומות מתוקים בשבילי תחלמי חלומות מתוקים בשבילך עצמי את עינייך ואני אעצום את שלי לילה טוב ושינה ערבה כעת הירח מתחיל לזרוח לילה טוב ושינה ערבה תחלמי חלומות מתוקים בשבילי תחלמי חלומות מתוקים בשבילך עצמי את עינייך ואני אעצום את שלי לילה טוב ושינה ערבה כעת השמש מכבה את אורו לילה טוב ושינה ערבה חלמי חלומות מתוקים בשבילי חלמי חלומות מתוקים בשבילך לילה טוב, לילה טוב כולם כולם בכל מקום לילה טוב.

julia

חצי ממה שאני אומר חסר משמעות אך אני אומר זאת רק כדי לגעת בך, ג'וליה(אני מתכוונת לגעת בה במשמעות של לרגש עם המילים שהוא אומר) ג'וליה,ג'וליה, ילדת-ים, קוראת לי לכן אני שר שיר אהבה, ג'וליה ג'וליה, עיניי קונכייה, חיוך סוער,קוראת לי לכן אני שר שיר אהבה,ג'וליה שיערה הנע-ונד(נראה לי יותר מתאים מצף) כמו השמיים, מהבהב,נוצץ בשמש ג'וליה,ג'וליה, ירח של בוקר,געי בי לכן אני שר שיר אהבה,ג'וליה כשאיני יכול לשיר את אשר בלבי אני רק יכול לומר את אשר במחשבתי, ג'וליה ג'וליה, חול ישן,ענן דומם, געי בי לכן אני שר שיר אהבה, ג'וליה ....................קוראת לי לכן אני שר שיר אהבה, ג'וליה

the night before

נפרדנו לשלום,הו, אמש אהבה הייתה בעינייך,הו,אמש עכשיו אני מגלה ששינית את דעתך. התייחסי אליי כפי שעשית אמש האם סיפרת שקרים,הו, אמש? האם הייתי כל כך טיפש,הו,אמש? כשהחזקתי אותך קרוב, היית כה כנה התייחסתי אליי כפי שעשית אמש אמש הוא הלילה לפיו אזכור אותך כשאני חושב על הדברים שעשינו, זה גורם לי לרצות לבכות (וחוזר חלילה)

I Don't Want to Spoil the Party

אינני רוצה להרוס את המסיבה, לכן אלך אינני רוצה שיראו את אכזבתי אין לי כאן כלום, לכאן אעלם אם היא תופיע, בבקשה הודיעו לי שתיתי משקה או שניים, אך לא אכפת לי אין הנאה במה שאני עושה אם היא לא שם אני תוהה מה השתבש, חיכיתי יותר מדי אני חושב שאטייל ואחפש אחריה למרות שהלילה היא העציבה אותי אני עדיין אוהב אותה אם אמצא אותה אהיה שמח אני עדיין אוהב אותה (וחוזר חלילה)

I'll Follow the Sun

יום אחד תסתכלי, ותגלי שנעלמתי מפני שמחר עלול לרדת גשם, אלך בעקבות השמש. יום אחד תדעי שהייתי האחד. אבל מחר עלול לרדת גשם, אלך בעקבות השמש. וכעת הגיע הזמן ולכן אהובתי אני חייב ללכת ולמרות שאאבד ידידה בסוף תדעי יום אחד תגלי שנעלמתי מפני שמחר עלול לרדת גשם, אלך בעקבות השמש כן, מפני שמחר עלול לרדת גשם, אלך בעקבות השמש וכעת הגיע הזמן לכן אני חייב ללכת ולמרות שאאבד ידידה בסוף תדעי יום אחד תגלי שנעלמתי מפני שמחר עלול לרדת גשם, אלך בעקבות השמש

Till There was You

היו פעמונים על הגבעה אך מעולם לא שמעתי אותם מצלצלים לא, כלל לא שמעתי אותם מעולם עד שהופעת. היו ציפורים בשמיים אך מעולם לא ראיתי אותן מעופפות בכנפיהן לא,כלל לא ראיתי אותן מעולם. עד שהופעת אז הייתה מוזיקה ושושנים נפלאות הם סיפרו לי דרך הניחוח שלך והניחוח המתוק של שדות מרעה בשקיעה הייתה אהבה בכל מקום מסביב אך מעולם לא שמעתי אותה שרה לא, כלל לא שמעתי אותה מעולם עד שהופעת. עד שהופעת.

Another Girl

New member
A hard day's night

היה זה לילה של יום מפרך ועבדתי קשה כמו כלב היה זה לילה של יום מפרך אני אמור לישון כמו בול עץ אך כשאליך חוזר הביתה רואה אני את מה שאת עושה וזה גורם לי להרגיש נפלא את יודעת שכל היום אני עובד כדי להשיג כסף,כדי לקנות לך דברים וזה שווה את זה רק כדי לשמוע אותך אומרת שתתני לי הכל אז למה לך להיאנח כי כשאני לבד איתך אני מרגיש נפלא כשאני בבית,הכל נראה בסדר כשאני בבית,מרגיש אותך מחבקת אותי חזק היה זה לילה של יום מפרך ועבדתי קשה כמו כלב היה זה לילה של יום מפרך אני אמור לישון עכשיו כמו בול עץ אך כשאליך חוזר הביתה רואה אני את מה שאת עושה וזה גורם לי להרגיש נפלא אז למה לך להיאנח כי כשאני לבד איתך אני מרגיש נפלא כשאני בבית,הכל נראה בסדר כשאני בבית,מרגיש אותך מחבקת אותי חזק היה זה לילה של יום מפרך ועבדתי קשה כמו כלב היה זה לילה של יום מפרך אני אמור לישון עכשיו כמו בול עץ אך כשאליך חוזר הביתה רואה אני את מה שאת עושה וזה גורם לי להרגיש נפלא את יודעת שאני מרגיש נפלא את יודעת שאני מרגיש נפלא. (שימו לב לחרוז "להיאנח" ו"איתך"...
חי חי)

למעלה