אם אכפת לך מאנשים

מאור 87

New member
Free as a bird

שיר קשה לתרגום
אבל יפה..
חופשי כציפור חופשי כציפור זה הדבר הטוב ביותר הבא להיות חופשי כציפור שב הביתה, שב הביתה ויבש כמו ציפור ששבה הבייתה אעוף כמו ציפור על כנפיים מה קרה לחיים שפעם ידענו? האם אנחנו באמת מסוגלים לחיות בלי זה עם זה? היכן איבדנו את המגע שנדמה שהיה עוצמתי כל כך? הוא תמיד היה נותן לי להרגיש כל כך.. חופשי כציפור כמו הדבר הטוב ביותר הבא להיות חופשי כציפור שב הביתה, שב הביתה ויבש כמו ציפור ששבה הבייתה אעוף כמו ציפור על כנפיים מה קרה לחיים שפעם ידענו? תמיד גרם לי להרגיש כל כך חופשי.. חופשי כציפור זה הדבר הטוב ביותר הבא להיות חופשי כציפור חופשי כציפור..

Octopus´s Garden../images/Emo110.gif

הייתי רוצה להיות תחת הים בגנו של התמנון,באפילה אותנו הוא היה מכניס,יודע איפה היינו בגנו באפילה הייתי מבקש מחבריי לבוא עימי לראות את גנו של התמנון באפילה הייתי רוצה להיות תחת הים בגנו של התמנון,באפילה יהיה לנו חם תחת הסופה במחבואנו הקטן תחת הגלים מניחים את ראשנו על מיטת הים בגנו של התמנון ליד מערה היינו רוקדים ושרים מסביב כי אנו יודעים שאותנו בלתי ניתן למצוא הייתי רוצה להיות תחת הים בגנו של התמנון,באפילה אנחנו נספר על האלמוגים תחת הים הו,איזה אושר לכל ילדה וילד לדעת שהם שמחים ובטוחים אנחנו נהיה כל כך שמחים ,אתה ואני, לא יהיה שם אף אחד שיגיד לנו מה לעשות הייתי רוצה להיות תחת הים בגנו של התמנון,באפילה

Another Girl

New member
Because

בגלל שהעולם עגול,זה מדליק אותי בגלל שהעולם עגול בגלל שהרוח גבוהה,זה מטריף את דעתי בגלל שהרוח גבוהה אהבה היא ישנה,אהבה היא חדשה אהבה היא הכל,אהבה היא אתה בגלל שהשמיים כחולים,זה גורם לי לבכות בגלל שהשמיים כחולים...

Another Girl

New member
While my guitar gently weeps

מתבונן אני בכם,רואה את האהבה הישנה(ישנה כמו לישון) שם בזמן שהגיטרה שלי מייבבת חרישית מתבונן אני על הריצפה ומבחין שיש לשטוף אותה בזמן שהגיטרה שלי מייבבת חרישית אינני יודע כיצד איש לא אמר לכם כיצד לגלות את אהבתכם אינני יודע כיצד מישהו שלט בכם הוא קנה ומכר אתכם... מתבונן אני על העולם,מבחין שהוא מסתובב בזמן שהגיטרה שלי מייבבת חרישית עם כל טעות לבטח אנו למדים ועדיין הגיטרה שלי מייבבת חרישית... אינני יודע כיצד מישהו הסיח את דעתכם מישהו גרם לכם לסטות אינני יודע כיצד מישהו הפנה אתכם אף אחד לא הזהיר אתכם... מתבונן אני בכם,רואה את האהבה הישנה שם בזמן שהגיטרה שלי מייבבת חרישית מתבונן בכולם עדיין הגיטרה שלי מייבבת חרישית...

Miss CB

New member
ואיך מתרגמים את הסולו הגאוני?

ממממאאאאוווו מאאאו מאאאו מאאאווווו... חחח
תרגום מוצלח מאוד! משום מה תמיד חשבתי שהכוונה הייתה, "אינני יודע כיצד שלטו בך" יענ ובגיטרה, ואז זה קצת מטופש, כי אז מה אם קנו ומכרו אותה... זה מה שעשים לפעמים עם גיטרות חחחח...

Miss CB

New member
../images/Emo42.gif Here Comes The Sun ../images/Emo42.gif

הנה באה השמש, דו דו דו דו... הנה באה השמש, ואני אומר שהכל בסדר יקירתי הקטנה, היה זה חורף ארוך וקר יקירתי הקטנה, אני מרגיש כאילו עברו שנים מאז שהיא ביקרה הנה באה השמש, דו דו דו דו... הנה באה השמש, ואני אומר שהכל בסדר יקירתי הקטנה, החיוכים חוזרים לפנינו יקירתי הקטנה, נדמה כאילו עברו שנים מאז שהיא ביקרה הנה באה השמש, דו דו דו דו... הנה באה השמש, ואני אומר שהכל בסדר שמש, שמש, שמש, הנה היא באה שמש, שמש, שמש, הנה היא באה שמש, שמש, שמש, הנה היא באה שמש, שמש, שמש, הנה היא באה שמש, שמש, שמש, הנה היא באה יקירתי הקטנה, אני מרגיש איך הקרח נמס לאיטו יקירתי הקטנה, נדמה כאילו עברו שנים מאז שהיה בהיר הנה באה השמש, דו דו דו דו... הנה באה השמש ואני אומר שהכל בסדר הנה באה השמש, דו דו דו דו... הנה באה השמש, הכל בסדר הכל בסדר...

Miss CB

New member
I'll Be Back

את יודעת, שאם תשברי את ליבי אעזוב, אך אחזור בשנית כי אני אמרתי לך כבר להתראות אך חזרתי בשנית אני אוהב אותך כה, אני מי שרוצה בך כן, אני מי שרוצה בך הו הו הו הו... את יכולה למצוא דברים טובים יותר לעשות מלשבור את ליבי בשנית הפעם אנסה להוכיח שאני לא מעמיד פנים חשבתי שתביני שאם אלך ממך, תרצי אותי גם אך נכונה לי הפתעה גדולה הו הו הו הו... אני רוצה ללכת אבל אני שונא לעזוב אותך את יודעת שאני שונא לעזוב הו הו הו הו... את, אם תשברי ליבי אלך, אך אחזור בשנית. זה יצא עילג למדי... =\

Another Girl

New member
ווואו מצוין...

באמת,אחרי שיהיו לנו לפחות 30 נוכל לעשות את זה..או שנקים מן "צוות אמנותי" שיעשה את זה או שכל אחד יעשה לשלו...בכל מקרה,מדהים

רענן111

New member
the end

ובסוף, האהבה שאתה לוקח שווה לאהבה שאתה עושה... הוד מלכותה וכו' (סתאאאם)

Another Girl

New member
Her majesty ../images/Emo8.gif

הוד מלכותה היא נערה די נחמדה אך אין לה הרבה לומר הוד מלכותה היא נערה די נחמדה,אך משתנה היא מיום ליום רוצה אני להגיד לה שאני אוהב אותה מאוד,אך עליי למלא את כרסי ביין הוד מלכותה היא היא נערה די נחמדה,יום אחד עוד אעשה אותה שלי,הו כן יום אחד עוד אעשה אותה שלי סליחה,זה מתבקש

The end

לא דייקת... או כן, או כן, האם את/ה הולך/ת להיות בחלומותיי, הלילה. ובסוף, האהבה שאתה לוקח, שווה לאהבה, שאתה יוצר. שכחת שורה אחת.

Miss CB

New member
הייתי רוצה לנחש

שזה "או כן, כו כן, האם את הולכת להיות בחלומותיי, הלילה" אבל, היי, כל איש והעדפותיו. חח סתם...

ההמ

אבל לא, העניין הוא שזה לא חייב להיות חלום כזה. אם זה The end, אולי הם רוצים לחלום אחד על השני (הביטלס)... כאילו The end... סיכום של הביטלס...

Imagine

דמיין שאין גן עדן, זה קל אם תנסו, לא גהינום מתחתינו, מעלינו רק שמיים. דמיין את כל האנשים, חיים בשביל היום. דמיין שאין מדינות, זה לא קשה לעשייה, שום דבר להרוג או למות בשבילו, וגם לא דת. דמיין את כל האנשים, חיים חיים בשלום. אתה יכול לומר שאני חולם, אבל אני לא היחיד. אני מקווה שיום אחד תצטרף אלינו, והעולם יהיה כאחד. דמיין שום רכוש, אני תוהה אם אתה יכול, לא צורך לתאוות בצע או רעב, אחוות אנשים. דמיין את כל האנשים, חולקים את כל העולם. אתה יכול לומר שאני חולם, אבל אני לא היחיד. אני מקווה שיום אחד תצטרף אלינו, והעולם יחיה כאחד. השיר תורגם בלשון זכר אך הוא מיועד לשני המינים. השיר הוא לא של הביטלס כידוע לרובנו, ואכן אשמח לתרגום של Band on the run, או איזה שיר אחר של ג'ורג' ורינגו (אני פשוט לא מכיר אף אחד...)

למעלה