היא מזכירה את ג'ניס מחברים!
L lacrimosa girl New member 12/8/07 #126 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif
L limors2 Active member 12/8/07 #137 ../images/Emo45.gifאנט ממש חמודה! ריקודי וחיוכי הפופ שלה מצחיקים נכון, זה לא ממש הניטוויש שאהבנו. אבל זהו, אין נייטוויש שאהבנו. תפנימו
../images/Emo45.gifאנט ממש חמודה! ריקודי וחיוכי הפופ שלה מצחיקים נכון, זה לא ממש הניטוויש שאהבנו. אבל זהו, אין נייטוויש שאהבנו. תפנימו
G GD ROCKS New member 11/8/07 #23 ../images/Emo207.gifכנסווווווווווווו! ../images/Emo221.gif נפתחה קומונה חדשה ללהקה Brand New מוזמנים להיצטרף~~ http://www.tapuz.co.il/communa/addMsgCommuna.asp?Communaid=27188
../images/Emo207.gifכנסווווווווווווו! ../images/Emo221.gif נפתחה קומונה חדשה ללהקה Brand New מוזמנים להיצטרף~~ http://www.tapuz.co.il/communa/addMsgCommuna.asp?Communaid=27188
L Lily SonataArctica New member 11/8/07 #24 הקליפ ממש יפה אבל רואים שאנט עדיין לא ממש רגילה לעשות קליפים.. לא נורא היא תתרגל.. ובאמת מה היא לובשת? (מעניין מה היא תלבש בהופעה ) אבל חוץ מזה הכל ממש יפה וגם השיר...
הקליפ ממש יפה אבל רואים שאנט עדיין לא ממש רגילה לעשות קליפים.. לא נורא היא תתרגל.. ובאמת מה היא לובשת? (מעניין מה היא תלבש בהופעה ) אבל חוץ מזה הכל ממש יפה וגם השיר...
T The Young Amyrlin New member 11/8/07 #36 אם היא תתלבש כמו אימו גירל אנחנו ברצינות נוריד אותה מהבמה.
S Super Alonit New member 13/8/07 #165 אני מוכנה לעלות כדי להוריד אותה../images/Emo9.gif וככה בדרך לקחת את תומאס איתי.
T The Young Amyrlin New member 13/8/07 #167 עוד הצעה, הלוואי שאנט תעשה Crowd Diving, ואנחנו בתור העומדים בשורה הראשונה, פשוט לא נתפוס אותה
L lacrimosa girl New member 13/8/07 #172 גרמת לי לצחקק בקול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אני מעדיפה אבסל את הרעיון ש אלונה [היא הרי תצטרך עזרה לעלות לבמה...אז היא תעלה אותי (אוי, המסכנה, עדיף שעוד כמה יעזרו לה ) ואז אני אהיה אמורה למשוך אותה למעלה ופשוט...אשכח ]
גרמת לי לצחקק בקול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אני מעדיפה אבסל את הרעיון ש אלונה [היא הרי תצטרך עזרה לעלות לבמה...אז היא תעלה אותי (אוי, המסכנה, עדיף שעוד כמה יעזרו לה ) ואז אני אהיה אמורה למשוך אותה למעלה ופשוט...אשכח ]
T The Cat Woman New member 14/8/07 #179 עוד הצעה..... היא תושיט לי יד כדי להעלות אותי לבמה ובמקום לעזור לה, אני אמשוך אותה למטה ותוך כדי שהיא משמיעה צליל "קנאק" ברצפה, אני אעלה לבמה ואתפוס את מקומי בין תומאס ליוקה/מארקו לסירוגין
עוד הצעה..... היא תושיט לי יד כדי להעלות אותי לבמה ובמקום לעזור לה, אני אמשוך אותה למטה ותוך כדי שהיא משמיעה צליל "קנאק" ברצפה, אני אעלה לבמה ואתפוס את מקומי בין תומאס ליוקה/מארקו לסירוגין
T The Young Amyrlin New member 15/8/07 #180 חחח זה מה שעשינו למארק XD אבל מסיבות אחרות לגמרי... *חוסכת את גינוני הפאנגירל שלי*
R Run for a Fall New member 11/8/07 #26 אחלה קליפ מאוד אהבתי אנט ממש נחמדה אבל קצת... מוזרה X: תומאס השתולל לו שם רק עם ג'קט אני בטוח שאמא שלי תהיה מאוד מרוצה
אחלה קליפ מאוד אהבתי אנט ממש נחמדה אבל קצת... מוזרה X: תומאס השתולל לו שם רק עם ג'קט אני בטוח שאמא שלי תהיה מאוד מרוצה