אם אני לא טועה, היום אמור לצאת הוידאו החדש

red violin

New member
אל תעזי!

נחשפת
. ברוכים הבאים לפורום

lacrimosa girl

New member
ואו!

איך זה עשה לי חשק להופעה!
לאנט אין חוש קצב בגרוש, היא ממש מצחיקה עם הפרצופים האלו, תומאס אלוהי
, המלאך טיפה פתטית, העריכה של הקליפ מעולה!! ואיזה כיף לשמוע את השיר בלי האדיוט שמדבר! :)

ש נ י1

New member
האמת שהאידיוט הזה קצת חסר לי

הוא מוסיף כל כך הרבה צבע לשיר ויש לו סאונד נהדר!

היויו

New member
../images/Emo207.gif הופעה ../images/Emo124.gif

נראה לי שעם (או בלי) להתכוון יוקה חשף ... הם ינגנו את TPATP בהופעה !! <מתוך הנייטמייל של החודש> Nicolas (Paris, France): Which one of the new songs from "Dark Passion Play" are you the most impatient to play live ? Jukka: Definitely "The Poet And The Pendulum"! The song enthralls both the listener and the player, so it will be awesome!

היויו

New member
לא מבאסת בכלל ../images/Emo13.gif

זה סתם משהו שטוב לדעת. אני אישית שמח לדעת שיבצעו את TPATP חי, כי זה ממש שיר חזק ומעניין לראות אותם מבצעים אותו.

LadySilkworm

New member
גמאני, אבל אני מקווה שזה לא יהיה השיר

שיפתח את ההופעה, כי זה יהיה מעייף מדי. P:

LadySilkworm

New member
ועוד משהו שקשור

He has also said that they will play the band's greatest hits, such as "Nemo", "Sleeping Sun" and "Wishmaster", as they have earlier in their live performances He has also confirmed however, that they will not play The Phantom of the Opera Again אנט תשיר את ווישמאסטר?!?!! :'( :'( :'(

box 5

New member
אנט תשיר את סליפינג סאן? נראה לי

שתומאס בלע יותר מדיי כדורים אחרי שטאריה פוטרה. אוי ויי זמיר... וחבל על פאנטום האופרה. דואט פשוט מדהים לחלוטין. מארקו כלכך טוב שם :(

LadySilkworm

New member
רק נימו נשמע לי בסדר שהיא תשיר \:

והאמת סליפינג סאן היה די צפוי שהיא תשיר, כי בגירסא המחודשת לשיר מ2005 טאריה שרה כ"כ שונה מהגירסא של אושנבורן

box 5

New member
גם נימו חבל, אבל זה יכול להישמע סביר... אולי

אבל גם את סליפינג סאן של 2005 היא לא תוכל לשיר בלי להרוס =\

LadySilkworm

New member
כל שיר שהיא תשיר די יהרס..

אבל ווישמאסטר פשוט ייהרס באופן קיצוני. אני מקווה שמה שכתבו בויקיפדיה לא נכון.

למעלה