אם אתם הולכים למועדונים/ דאנס ברים

חןשסק

New member
אם אתם הולכים למועדונים/ דאנס ברים

או סתם אוהבים אלכוהול בחבר'ה- ונפגשים עם כל מני בנים שיכורים/ בות שיכורות? מה אתם חושבים? אתם מנצלים את זה לכוונותיכם או מתרחקים, או סתם עושים צחוקים (כמו שאני עושה, עד שאני מתעצבנת... פעם אחת כמעט נשכתי מישהו..!) שתפו... בכלל- מה אתם חושבים על כל השיכורים האלו שנמרחים על כולם/ן במועדונים?

danielo18

New member
ברור שצחוקים...

אני הכי אוהב להיות ה"לא שתוי" שבחבורה בגלל שאני תמיד רוצה שיהיה לי קלף מיקוח נגד החברים במידה ואני אצטרך. בקשר לאנשים שתויים שמסביבי (לא החברים) - שוב, אני זורם עם הצחוקים אבל בחיים אני לא אלך עם מישהי שתויה (אפילו אם אני אחרי מסע ארוך במדבר סהרה או 34 יום בבסיס) ואעשה איתה דברים יותר מדי ספציפיים. איזה חננה אני?

pain is MY love

New member
שוב אלכוהול! הנושא האהוב עליי ../images/Emo13.gif

שיכורים מגעילים שנמרחים על כל אחד זה תמיד מגעיל... מה שכן כשבן אדם שיכור הוא פשוט נותן לכל הרצונות החבויים שלו לצאת החוצה.. וב-ר-ו-ר שאני מנצלת את זה לטובתי
כבר קרה לי שנדלקתי על בחורים שלא ממש שמו עליי אבל במסיבה הנכונה עם החצאית מיני הנכונה וכמות האלכוהול הנכונה הם חשבו אחרת לגמריי... תקראו לזה ניצול אני קוראת לזה להיות במקום הנכון בזמן הנכון

Piren

New member
אם גבר מתנהג כמוך..

אתן לא קוראות לזה אונס?

danielo18

New member
לנשים מותר הרבה דברים שלגבר לא...

חוצמזה, אני רוצה לראות מה השוטרים יגידו לגבר שיבוא להתלונן על זה..

pain is MY love

New member
יש הבדל

בין "להפשיט" בבר לבין "להפשיט" בפועל... אני לא חושבת שבני סלע היה נאסר אם הוא היה מזיל ריר גם על כל הבחורות במדינה..

רגע רגע שניה שאני יבין...

זה שאנשים לא שולטים ביצרים שלהם זה אומר ש..?? אסור לבחורה להתלבש איך שהיא רוצה.. כמובן תלוי באותה הסביבה.. לא מצפה שבחורה במיני ומחשוף תתקבל בברכה במאה שערים או מקום דומה.. קיצור.. אל תהיו צבועים.. מה אתם מעדיפים שהבנות ילכו עם רעלות...???.. רוצים סתכלו.. תנסו להתחיל אם בא לכם... אבל אל תשחקו אותה כאילו אתם רוצים שכל הבחורות ילכו עם רעלות...

Paranoid Eyes

New member
בוא לא נקצין

אני לא אומרת שהלבוש הוא חלק גדול מהסיבה למקרי האונס כי הוא לא, ואני לא מאמינה בזה. אבל בחורה שתתלבש בצורה ממש פרובוקטיבית, לא רק שהיא פשוט אוהבת את סגנון הלבוש הזה, היא גם אוהבת את תשומת הלב. ומה לעשות, תשומת הלב שבחורות כאלה מקבלות היא לאו דווקא חיובית.. וכן.. אני חושבת שדווקא אותן יטרידו יותר מינית.. כי יש אנשים שחושבים באופן מעוות ומקשרים את אופן הלבוש לאופי הבחורה. אז הם חושבים שבחורה כזאת בטוח "תתן" להם, מה שלאו דווקא נכון. בקיצור, בחורות פרובוקטיביות יודעות טוב מאוד שהן ימשכו תשומת לב וזו בעיה שלהן כשהן מקבלות אותה.

זכוכיות

New member
את יודעת שהוכח

סטטיסטית וע"פ ראיונות עם אנסים, שהם יעדיפו לאנוס דווקא בחורה שנראית כמה שיותר תמימה וחסודה?

Paranoid Eyes

New member
שמעי,

לא אמרתי שכל בחורה שתתלבש פרובוקטיבי, בטוח תוטרד מינית ואף תאנס. אני אף הדגשתי שזה אדיוטי לחשוב כך. אני רק אמרתי שבחורה שמתלבשת ככה, יודעת וצריכה לדעת שהיא תקבל תשומת לב, כזו או אחרת.

מה שאסיד אמר נכון במאה אחוז

בחורה אחת מזמן ראיתי בשידור חוקר בחורה עלתה לטרמפ עם מיני ברמלה וכמובן אנסו אותה לא שאני מצדיק חסוחלילה אבל אני לא יעלה לטרמפ באמצע הלילה ברמלה הן לובשות חשוף ויש גברים שלא יכולים לעמוד ביצרים שלהם

אה.. אז... אני לא מבין...

הבחורה אשמה..???.. תקשיב רגע... אם אתה לומד גמראה כמו שצריך.. אתה יודע מה צריך לעשות מי שיצרו מתגבר עליו... ילך לעיר אחרת.. וילך לבחורה זונה... רצוי גויה.. תברר ואחרי זה תחזור... ואל תזיין לי תמוח שהמיני זה מה ש... וזה שאתה לא תעלה לטרמפ באמצע הלילה... מה קשור.. בן אדם צריך להתגבר על היצר שלו..!!!.. בקשר לתגובה שלך שרשמת פה.. אני מוכן לקבל אותה רק בתנאי אחד.. אם קרובת משפחה שלך תיאנס.. אתה תגיד לה בפנם את מה שרשמת פה..?? אם כן.. סבבה.. אם לא.. אז עזוב.. ותחשוב רגע על מה שרשמת...

sniper 7

New member
דל פיירו...

צהוב שחור היחיד בפירוש אמר "לא שאני מצדיק חלילה". כלומר הוא מדבר על גורם, קל לתת כאן את הדוגמא הידועה: אדם לבן הולך בהארלם עם שלט "אני שונא כושים". סביר להניח שהוא, משם לא יוצא. זה לא אומר שהרוצחים שלו לא אשמים ברצח! זה רק אומר שהוא התגרה בהם. אין כאן שום קשר לאשמה.

נועם m

New member
אוי באמת...

מה הקשר בין שני המקרים בכלל? הדוגמה שנתת היא פרובוקציה מכוונת, ואולי הרוצחים לא אשמים ברצח אבל הנרצח בפירוש הביא את זה על עצמו. זה מה שאתה אומר? שנאנסות מביאות את זה על עצמן? אתה לא מתבייש? תסבירו לי, חבורת צדקנים שכמותכם, עד מתי תמשיכו לחיות בסרט הזה. כמה מעוותת תפיסת העולם שלכם צריכה להיות, כמה יומרנים אתם צריכים להיות, בשביל לטעון שבשביל למנוע מקרי אונס על נשים להתלבש בצורה צנועה, פשוט כי הגברים בכל מקרה לא שולטים על היצרים שלהם. הטריגר לאונס הוא לא לבוש חשוף! המקרים האלה נעוצים קודם כל במוח מעוות של המבצע אותם, והוא יעשה את זה בין אם תלבשי מיני ובין אם תלבשי חרמונית. בלי לשים לב בכלל, אתם נותנים לגיטימציה לדברים האלה לקרות. באמת נראה לכם הגיוני שאישה תפחד לצאת מהבית בלבוש מסויים מחשש שיאנסו אותה? אתם באמת חושבים שזו דרך הוגנת לחיות את החיים?

תום תביני

העולם היום במיוחד הוא כמו גונגל אין הצדקה לעשות את זה וזה שזה קורה זו המציאות אני לא בא לתת לגיטמציה לאונס ולהפיל את האונס על הלבוש של הבחורה אני מציין עובדה שזה המצב הלוואי ואנשים היו יודעים להבדיל בין טוב ורע או שלפחות החוקים היומרתיעים מספיק בשבילך להכריח אותם להבדיל ולא זו המציאות ולכן כמו שאמרת שיש אנסים שלא הלבוש ידחוף אותם לאונס אבל רוב האנסים הטריגר שלהם זה הלבוש כי זה מה שהם רואים אחרת מה כבר יכול לגרום להם לאנוס דווקא בחורה מסויימת אני מאמין שאלא אנשים שלא יכולים להתגבר על היצרים שלהם ולבוש חושפני מעלה את יצרם זה שזה בסדר עוד פעם אני לא מסכים אבל ככה אני רואה את הדברים

למעלה