אם אתם הולכים למועדונים/ דאנס ברים

Paranoid Eyes

New member
מה שאני מנסה לומר סה"כ

זה שיש מקרים כמובן שבאמת יש רצונות חבויים שהאלכוהול משחרר אותם לחופשי מה שנקרא.. זה אכן קורה, אבל לא תמיד, ואת גם לא יכולה לדעת מתי תתקלי במקרה כזה.

pain is MY love

New member
מה שבטוח זה

שאני לא אבוא ואנסה בכוח "לנצל" את המצב.. זה מה שאני מנסה להבהיר

אי אפשר לאנוס גבר שיכור..

הוא לא יתפקד.. ואם הוא מתפקד.. אז הוא לא באמת שיכור.. רק במצב רוח מרומם...

lb22

New member
זה אכן סוג של

ניצול. את יכולה ליפות את המציאות אבל : ברגע שאני הולך לפאב , שותה אלכוהול עם מישהי וגורם לה שלא כדרכי הטבע לרצות אותי במקומות מסויימים זה נקרא ניצול מיני ואפילו יש אנשים שיקראו לזה אונס, הרי אונס זה לאו דווקא מעשה מיני ..... את אונסת מישהו שירצה אותך אז זה כן ניצול ועם תפלי על בחור חכם את עוד עלולה לשלם על זה הרבה מאוד כסף וחופש..... תנסי לחשוב על זה כמה דקות.....

pain is MY love

New member
ופה בדיוק אתה טועה

אין פה שום ניצול כי אני לא עושה שום דבר! אני לא יכולה לגרום לאף אחד לרצות אותי אני פשוט מוכיחה שהאלכוהול משחרר את הרצונות שגם ככה כבר היו חבויים בבחור אני לעולם לא אפעל לשום כיוון, לא איזום שום דבר, לא אגיד אף מילה ולא אגע באף אחד... אז איפה פה הניצול בדיוק?!

Piren

New member
כשתהיי שיכורה לגמרי

ומישהו יזיין אותך, אז נראה אותך אומרת שלא נוצלת. ואל תגידי "לא שלטתי על עצמי", כפי שאת אומרת, אלו רצונות שהיו חבויים. אם בחור היה כותב מה שאת כותבת, הבחורות פה היו מגיבות בטירוף.. כנראה קשה להגיב כשבחורה אומרת דברים כאלו. חבל על התגובות שאת תוהה למה את מושכת מנייקים, את הרי מנייק בעצמך, את פשוט לא רואה את זה.

pain is MY love

New member
ושוב אתה טועה

לא משנה כמה אני אהיה שיכורה אף אחד לא "יזיין אותי" סתם לידע כללי אבל תמשיך לחשוב מה שאתה חושב רק תלמד להתבטא..

Cobe Anan

New member
אחחחח...

כמה כיף לנצל את דקלה כשהיא שתויה.. סתם, זה תמיד נראה לי עלוב לנצל מישהי שיכורה. אם הייתי שיכור גם, אז זה משהו אחר. אבל תמיד התרחקתי מבנות שהיו יותר שתויות ממני. זה קצת מוריד את ההתלהבות, לא לדעת אם היא איתי כי היא רוצה, או סתם כי היא לא זוכרת איך קוראים לה..

תלוי עם מי אני...:)

אם זה עם חברות שלי זה רק צוחקיםםםםםם ברמות מטורפות... יש לי פחד מאנשים שיכורים (האלה שעברו מזמן את ה"ראש טוב") ואני תמיד בורחת מהם.... אבל אלה עם ה"ראש טוב" הכי כיף איתם... לא אוהבת לנצל כי לא שווה שלא יזכרו את זה אחר כך חחחח אם זה עם החבר אז אני איתו ורק איתו ומנצלת אותו (או שזה הוא אותי...) בדרך כלל הוא בקושי שותה..כדי לשמור עליי
אבל השיכורים שנמרחים על כולם (במקרה כולן) זה א-י-כ-ס !!!!

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני לא אוהבת להיות בחברה של שיכורים ואני לא משתכרת בעצמי. שונאת שיכורים שנטפלים אליי במועדונים וכו' ויצא לי כבר להעיף סטירה לאחד שלא הבין ת'מילה "לא" או "תתרחק ממני" או "לא מעוניינת לרקוד איתך". אפ'עם לא יצא לי לנצל או אפ'עם לא היה לי רצון לנצל מישהו שיכור היות וזה TURN OFF רציני בשבילי. למרות ש... יש איזה בחור שהייתי מתה לשכר ו...לראות מה היה יוצא בנינו.
אבל היי... אני תמימה.

L y c a n

New member
הממ

מה חושבים? אחרי כמות אלכוהול מסויימת פשוט לא חושבים. וברצינות? כן, זה קצת מגעיל להמרח על כולן.. וקצת זול.. אבל יאללה, הכל בשביל הכיף

למעלה