הנה , פה
"שלפי ההגיון, אכן נראה שלבוש צנוע יפחית מקרי אונס, רק שבינתיים ה"הגיון" הזה לא עומד במבחן המציאות." מבחן המציאות - מאגר כלשהו של נותונים לגבי התרחשויות אונס והגורמים אליהן, או במילים אחרות, סטטיסטיקה. " וכן, אני עדיין חושבת שעל פי המקרים שמגיעים לאוזנינו (מכיוון שסטטיסטיקה מדוייקת כנראה אין ולא תהיה), ההשפעה של לבוש חשוף על אונס היא מינימלית." מקרה דומה, שוב, את מבססת עמדה לפי "נתונים" (סטטיסטיקה) שלא קיימת. "העובדה שכרגע לא נראה שללבוש יש השפעה יותר מדי גדולה על הסיכוי להיאנס," העובדה שכרגע לא נראה - לפי מה נראה? לפי מה קבעת? גם פה אני צריך לציין שאומנם את לא כותבת את המילה "סטטיסטיקה", אבל זה בדיוק מה שאת אומרת? וכל אלו, רק ב-2 הודעות האחרונות שלך. אני בטוח שאם אני אחפש בשאר ההודעות, אני אמצא עוד מספיק התייחסויות שלך ל"עובדות" על כמה שלבוש הוא אינו פקטור (ששוב, זוהי חייבת להיות מסקנה, מבוססת על נתונים). ושוב, אתה מראה שאת לא קוראת. אין ספור פעמים, ציינתי (והאחרים) שאנחנו לא שמים את עיקר האחריות הלבוש, אלא שהוא הפקטור שעליו דיברנו, ועצם העובדה שאת וזוהר בוחרות להתעלם ממנו, משפיע על הסיכויים שלך להאנס. כמו כן, בהודעות שלי, ציינתי שזה גם לא פתרון לכל אונס, אלא לאונס מסויים שמתאים לסביבה מסויימת. אונס במשפחה, אולי לא ישפיע הלבוש (שדווקא אגב באוכלוסיות השמרניות, למשל המוסלמיות דתיות. אונס במשפחה, לרוב (סטטיסטית וודאית) היא עקב חילול כבוד המשפחה\הדת.. שגורמיו, בין השאר - לבוש) . כל אונס אחר? כנראה שכן. כמו כן, לא ציינו שאת מסירה מעצמך אחריות לגמרי וטוטאלית (למרות שאת בעצמך אמרת "אתם אמנם לא מטילים את האשמה על הנאנסת, אבל אתם בהחלט מטילים עליה אחריות. והגישה הזו אומרת שאת, בעצם היותך אישה, לנצח תהי סוג של קורבן." מה שאמרת, בהחלט מציין שאת לא מוכנה לקחת אחריות, הרי את לא רצית שכל הנשים יהיו קורבן תמידי). אבל את כן מסירה מעצמך אחריות על נושא הצניעות, בגלל ההנחה המוטעת שלך שאם יש לכך השפעה (ואת טוענת רוב הפעמים שאין) היא מינורית. כזו מינורית, שאת מתעלמת מזה, ולא מוכנה להפנים שזה משפיע, או להסכים איתנו שזה משפיע. זו הפעם השלישית כבר אני חושב שהסברתי שהטענה הזו, היא לא העיקר, ולא הבסיס למה שאנחנו אומרים, למה את ממשיכה לאמר שזה מה שאנחנו אומרים,ומנסה לסתור את זה?