אם אתם הולכים למועדונים/ דאנס ברים

Zoharrr

New member
תבין כבר!

לבוש זה לא טריגר של אף אנס! טריגר של אנשים זה הפרעה!בעיה נפשית!

עוד פעם

אני לא מאשים אותה בכלום ואני לא אומר שמגיע לה אבל כמו שמישהו לא יקפוץ שותת דם לבריכת כרישים ויתפלא אחר כך למה הורידו לו רגל היא לא צריכה להתפלא וכן הייתי אומר את זה לכל אחת בפנים רק שהשם לא יעמיד אותי בניסיון

Zoharrr

New member
אתה מאשים אותה וחצי אדוני.

להגיד:"הבחורה לבשה מיני ועלת טרמפ וכומבן אנסו אותה" זה להגיד:"היא לבשה מיני ולכן אנסו אותה". בוא נתחיל מפה שלקחת טרמפים באמצע הלילה זה לא חכם,ובוא נמשיך למקום שאנס הוא אדם עם מוח מעוות,והוא לא אנס אותה כי היא לבשה מיני כי כמו שתום אמרה,גם אם היא היתה לובשת חרמונית הוא היה אונס אותך. ומעניין באמת מה היית אומר לקרובת משפחה שלך שהייתה נאנסת ביום שהיא לבשה בו מיני,שמגיע לה?

בחורה שלובשת מיני

מקפיצה את היצרים אצל הגבר ולכן יש כאלה שמשתלטים על היצר ויש כאלו שלא ולדעתי כן המיני הוא גורם משמעותי לזה והרבה אנשים אנסו מהסיבה הזו תתפלאי ולא מגיע לאף אחת לעבור דבר כזה אני לא אמרתי את זה ואל תדחפי לי מילים לפה אני אמרתי שלא תתפלא זה לא אומר שהיא אשמה

Zoharrr

New member
וואו...לא ידעתי שנשארו אנשים עם

רמת משכל כזו :O אם אתה אומר שבגלל שאני הולכת עם מיני ובחור אונס אותי אז זה זכותו כי העמדתי לו את הזין,,אתה לא בסדר בראש בדיוק כמו אנסים. ואין טעם לנסות להסביר לך,כי אתה מהאנשים העקשנים האלו משתעקשים גם כשהם טועים. תמשיך לחשוב ככה...

את לא יודעת לקרוא

ואת צוחקת על מנת המשכל שלי חחחחחחחחח תראי לי איפה אמרתי שזו שזכותו אני בכלל דוגל בלסרס כל מי שאונס אבל אמרתי מי שהולכת עם מיני מסתכנת יותר בזה יש מפגרים בעולם הזה כמו שאמרתי אני אתן לך דוגמא מעולם הכדורגל אולי תביני זה כמו שאוהד של הפועל ייכנס לבוש אדום ויתחיל לעודד את הפועל בתוך היציע המזרחי של בית"ר רוב הסיכויים שהוא יחטוף מכות נכון זה לא בסדר לא מגיע לו לחטוף מכות ומי שירביץ לו פושע אבל עדיין יש מטומטמים שלא מסתכלים על החוק כמוני וכמוך ולא מבחינים בין טוב ורע זה לא אומר שזה בסדר זה אומר שזה קיים אותו דבר בחורה שתלך עם מיני זה לא אומר שזה נותן לגיטימציה לאנוס אותה וזה בסדר זה אומר אבל שהיא מסתכנת בזה שיהיו כמה דבילים שלא יצליחו להתגבר על היצרים שלהם עוד פעם אין כאן שום הצדקה או אפילו ניסיון להצדיק אנסים ובביקשתי ממך פעם אחת אל תדחפי לי מילים לפה

Zoharrr

New member
אתה פשוט טועה

ומה שאתה עושה זה להצדיק אנסים אדוני. להגיד:"בחורה שלובשת מיני מקפיצה את היצרים אצל הגבר ולכן יש כאלה שמשתלטים על היצר ויש כאלו שלא ולדעתי כן המיני הוא גורם משמעותי לזה והרבה אנשים אנסו מהסיבה הזו" (שלא תגיד שהכנסתי לך מילים לפה,זה ציטוט מדוייק) זה להצדיק אנסים וחצי. אנחנו מדינה דמקוטרית,לכל אחד ואחת יש זכות לעשות מה שבא לו ולהגיד מה שבא לו וללבוש מה שבא לו. אף בחורה לא צריכה לפחד ללבוש משהו כזה או אחר כי מישהו עלול לאנוס אותה. אני מכירה המון בחורות דתיות צנועות וחסודות שהאבא הדוס שלהן אנס אותן. ואני מכירה המון גברים שנאנסו, אז מה? הם אשמים כי הם התכופפו מול האנס וגרמו לתחת שלהן לבלוט אז האנס היה חייב לתקוע את הזין שלו בתחת שלהם????!?!??! בתור אדם דתי ומאמין אתה אמור לדעת שהגבלות הלבוד בהלכה נובעות לא מדאגה לאם האישה תאנס ומזה שהיא מחטיאה גברים,אלא מזה שמדובר על הכבוד שלה. ובתור אדם מאמין אתה בטח יודע שהעונש ההילכתי על אונס הוא מוות,כי נעשה בתורה הקש בין רוצח לבין נערה ארוסה שבעלו אותה. לפי התורה גם אם בחורה מפתה גבר אסור לו לגעת בה ואם הוא נוגע העונש הוא רק עליו! אם בחורה הולכת ערומה וגבר מאונן עליה,רק הוא אשם! אתה האחרון שאמור להצדיק אונס.

איפה את רואה שהצדקתי אנס

זה האשמה של האנס ואני לא באתי להצדיק אותו וחזרתי על זה מלא פעמים אז או שאת לא יודעת לקרוא או שפשוט את לא מבינה מה את קוראת תקראי את התגובות שלי ותביני שהמצב הזה קים זה לא אומר שזה בסדר אבל די עברת כל גבול את מכניסה לי מילים שאני לא אומר ומנסה להגיד שאני מצדיק אנסים למה לא צטטת את העונש שאמרתי שמגיע להם הרבה אנסים אנסו מהסיבה הזו וזה לא פוטר אותם מעונש אם את מצטטת תצטטי עד הסוף

נועם m

New member
עזבי, זה חסר טעם...

אדם שמשווה הליכה עם חצאית מיני ללבוש אדום במגרש של בית"ר, או לחילופין שלט של "אני שונא כושים" בהארלם, ועדיין לא מבין מה לא בסדר בהשוואה הזו, זה כנראה כבר מקרה אבוד...

sniper 7

New member
זוהרר

כמו בדיון על סלע למעלה, הטיעונים שלך הם אמוציונלים בלבד ולכן לא רלוונטים. "ומעניין באמת מה היית אומר לקרובת משפחה שלך שהייתה נאנסת ביום שהיא לבשה בו מיני,שמגיע לה?" הטיעון הזה, לא רק שהוא אמוציונלי, זו פשוט דמגוגיה זולה. "אנחנו מדינה דמקוטרית,לכל אחד ואחת יש זכות לעשות מה שבא לו ולהגיד מה שבא לו וללבוש מה שבא לו." מישהו אמר שלא? "לפי התורה גם אם בחורה מפתה גבר אסור לו לגעת בה ואם הוא נוגע העונש הוא רק עליו!" ואו. אבל מנסים להסביר לך... גם אם מישהי הולכת ברחוב ערומה, ומישהו יאנוס אותה, האשמה היא רק - רק - רק שלו! גם אני טוען כך וגם צהוב שחור, שנינו אמרננו שהאשמה הבלעדית היא של האנס, את פשוט מסרבת להבין את זה... אז אני אכתוב שוב: האשמה היא של האנס. האשמה היא של האנס. האשמה היא של האנס. הנאנסת לא אשמה. הנאנסת לא אשמה. הנאנסת לא - לא - לא אשמה. אף אחד מאיתנו (אני וצהוב) לא טען אחרת. כמו בדוגמא של ביתר - האשמה היא רק של האוהדים. אבל הקורבן יכל למנוע את זה...אני באמת מקווה שהפעם תפנימי ולא תכתבי לי שוב "אתה מאשים את הקורבן"...

Zoharrr

New member
אתה אומר שהאשמה על האנס

אבל הבחורה הביאה את זה על עצמה אם היא הלכה עם מני. אתה מצדיק אונס. עכשיו לך תחפש אותי בסיבוב.

sniper 7

New member
לא

"אבל הבחורה הביאה את זה על עצמה אם היא הלכה עם מני. אתה מצדיק אונס." תסבירי לי את הקשר הלוגי בין שני המשפטים, ואני מבטיח לא להגיב יותר. טיפ קטן. אם את לא רוצה שיתייחסו אלייך כבת 17...נסי לא להשמע כמו אחת.:)

Zoharrr

New member
אתה אומר:

אם היא הלכה עם מיני,מגיע לה שהיא תאנס. זה להגיע שמגיע לה שהיא נאנסה כי הלכה עם מיני,זה להצדיק אונס!

Piren

New member
את אשכרה ממציאה דברים

כבר 5 הודעות שאני רואה שאת לא מבינה אותם... את מדברת עם עצמך, או שאת מנסה להבין את מה שהוא כתב? אני אפילו לא אנסה להסביר, כי אין לי כרגע בובות גרביים

Zoharrr

New member
ואגב,לא ביקשתי שלא יתייחסו אליי

כבת 17,כי זה מה שאני. ביקשתי שלא יתנשאו מעלי.

Piren

New member
חח

תחליטי... הוא מתייחס אלייך בתור בת 17, את פשוט קוראת לזה התנשאות

sniper 7

New member
לא!

לא מגיע לה להאנס. לא מגיע לאוהד בית"ר לחטוף מכות. לא מגיע לבחור הלבן שצעד בההארלם להירצח. למה את מתעקשת שלא להבין את זה?

למעלה