אם ההתנתקות מענינת אתכם אז---כנסו.

אם ההתנתקות מענינת אתכם אז---כנסו.

בטח מענין אתכם לראות מה שלמה בן עמי אומר בראיון שערכנו איתו בקשר להתנתקות... בטח מענין אתכם לראות את תשדיר הבחירות של שרון מ2003 שבו שרון מסביר כמה מצנע יוביל את מדינת ישראל לכליון ולאסון בגלל שהוא רוצה ללכת למהלך חד צדדי בטח מענין אתכם לראות את הרב פרומן "הרב השמאלני" מה הוא אומר על ההתנתקות כאחד שנפגש עם צמרת השלטון הפלסטינאי הרבה האוד פעמים בטח מענין אתכם לראות ציטוטים של יוסי ביילין על ההתנתקות הנוראית.. הסרט לא בא לשכנע אלא להראות דברים כמו שהם אני אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם על הסרט יש ללחוץ עיברית והסרטון עולה מידית... הסרטון קצר מאוד 9 דקותתתת תודה הילדה עם הפרח

אני חושבת שעדין לא מאוחר...כי...

ההתנתקות הזאת היא חלק קטן מההתנתקויות הבאות... ולכן ח-ש-ו-ב שכולם יראו ויפנימו...

KsE

New member
את רוצה להגיד לי שסרטון תעמולה

אמור להשפיע על אנשים שכבר גיבשו לעצמם דיעה. עדיף תפרסמו את זה בבחירות הבאות סתם כדי למלא זמן ולבחון האם למישהו אכפת בכלל מסרטוני תעמולה.

זה ממש לא סרטון תעמולה תסתכלי שוב ו

ואנשים בבקשה תצפו בסרט זה ממש חשוב לי מהי חוות דעתכם..... אשמח לשמוע תגובות...

One Echoe

New member
אממ..

זה לא ממש מחדש משהו... זה ידוע ששרון שינה את עורו 180 מעלות. הוא הבין שהוא טעה ושההתנתקות זה מהלך נכון מאוד.

One Echoe

New member
ואנחנו לא בורחים מאף מקום.

אנחנו מתנתקים לא מבריחה. אלא מתוך הכרה טקטית שאין לנו מה לחפש שם. עכשיו-אם יהיו עוד פינויים בעתיד נצטרך לדון עליהם ולראות האם זה יהיה מהלך נכון או שגוי. בכל אופן, הפינוי מעזה זה מהלך נכון מאוד. בסרטון מראים כמה אנשים שנגד ההתנתקות. יכלתי גם לעשות סרטון בדיוק ההיפך...שמראה אנשים שבעד ההתנתקות.

חבל שהפלשתינים לא חושבים כמוך

הם רואים את זה כניצחון לטרור, אז אנחנו נדפקנו כי הם רואים שהטרור מצליח להם לכן הם ימשיכו!!! ד"א אתה מוזמן להראות לנו סרטון בעד ההתנתקות!

OMER G17

New member
שני דברים זה מוכיח...

שרון אכן שיקר לבוחריו ולהתנתקות יש חסרונות..אבל זה לא מבטל את העובדה הכי חשובה..ההתנתקות טובה לישראל!

אני צריכה שמישהו יאיר את עיני...

למה נראה לך שההתנתקות טובה לישראל???? מכל כיוון שאני מסתכלת על זה אני מגיעה למסקנה שלא יכול להיות דבר חמור יותר למדינת ישראל... אני ממש אשמח אם תרשום לי 3 סיבות מדוע ההתנתקות טובה.... תודה

hornyman73

New member
שלוש סיבות

1. לתת לערבים חופש ממחסומים, שתהיה להם מדינה חופשית בלי הגבלות. 2. להתנתק מהשליטה על הערבים. 3. אין לנו מה לחפש שם.

1. זאת בדיוק הבעיה!

לתת להם חופש, בלי הגבלות?! איפה אתה חיי? אתה ממש רוצה שהם יתפוצצו ליד הבית שלך?! 2. מי רוצה לשלוט עליהם, יש להם מספיק מדינות מסביב, שילכו לשם ותהיה להם שליטה ערבית! 3. אתה לא מתבייש?! מזה "אין לנו מה לחפש שם"?! זאת הארץ שהובטחה לנו, זה מקום מדהים, וכשהערבים יהיו שם זה סתם יהרס!

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

מי הבטיח?

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

את בטוחה שהתורה אמיתית? את בטוחה שכל מה שכתוב שם אמת?

למעלה