אם ההתנתקות מענינת אתכם אז---כנסו.

TheOrion

New member
זה שאת לא יודעת להתנסח

לא אומר שאני לא יודע להבין. דרך הכתיבה שלך, מעידה על חוסר היכולת שלך להתבטא. את כותבת עם!!! המון!!!!!! סימני!!!!!!!11111 קריאה!!!!!$$$!!!!!!!! וזה מציק בעין
. לומדים את התנ"ך, אבל לא משתמשים בתנ"ך למען למידה, ההבדל הדק שלא הבנת עד כה. (הזלזול שלך מגיעה ממקומות אפלים. אנ לא מזלזל במי שמאמין בתנ"ך, ולא מזלזל בתנ"ך, אני פשוט מחפש הוכחה לאמירה שלך שהוא ספר עובדתי)

אני יודעת

שזה מצייייייייייייייק בעין אני עושה את בכוונה להדגיש!!!!!!!! מי שמאמין מאמין לא צריך הוכחות. עדיין לא פגשתי את משה רבינו כדי שיתן לי הוכחות, אני מאמינה! (אוקי אז סליחה, גם אני בת אדם אני טועה. אפשר לחשוב מה קרה?! פגעתי בך ברבים אז ירד לך קצת מהכבוד, מה אתה מתקרצץ?!)

TheOrion

New member
טוב שאת יודעת...

את גם מוזמנת להפסיק להציק לאנשים בעין בכוונה. הגיוני שלא פגשת אותו, הוא מת. (פגעת לי בכבוד, ואניזה שמתקרצץ!? לוקח לך שנה לבקש סליחה על פגיעה בכבודו של אחר ואני מתקרצץ!? הידעת שלפגוע בכבודו של אדם היא עבירה על החוק?)

silverhawk

New member
זה דיון סיזיפי

אין שום 'הוכחה' שתוכלי לתת אשר תספק אותו ותוכיח לו את קיומו של אלוהים ונכונותה של התורה, בדיוק כפי שהוא לא ישכנע אותך באי-קיומו של ה'. ולא, 'הוכחה' מן התורה ממש לא מוכיחה את נכונותה.

silverhawk

New member
נו באמת, לא כזה מסובך

מה לעשות, לא כולם יודעים מה המשמעות של פרק ופסוק בתנ"ך. אפילו עקב העובדה הפשוטה שהאמריקאים לדומה מתמשים במספרים בפסוקים.

One Echoe

New member
טוב.

אני עדיין לא מבין מה יש לדעת. אני יכול ללמד מישהו למצוא פסוק בתוך 2 דקות מקסימום.

One Echoe

New member
אני יודע מה זה תנך.

למדתי בבצפר. זה שאני לא מאמין לא אומר שאני לא יודע להתמצא. זה גם לא ספר כזה מסובך.

yellow6

New member
אלוהים הבטיח

"וירא ה' אל אברם ויאמר לזרעך אתן את הארץ הזאת..."(בראשית,יב,ז). אני מודעת לזה שזה לא מספיק בשבילך אבל זה שאתה לא מאמין בתורה לא אומר שזה לא נכון ושאין דבר כזה אלוהים.

אתה לא מתבייש?!

"אלוהים שלכם"??!?!??! אם אתה לא יהודי אז תגיד... אבל אם אתה יהודי אז תדע שהוא אלוהים גם שלך (של כל העולם...) בין אם תרצה ובין אם לא... ואת מי זה מעניין מה הפלשתינים רוצים?!? (כמו שלא מעניינת אותם התורה שלנו) אם הם רוצים ארץ שיעופו מפה ויעשו ארץ עם אחיהם האחרים שמסביב (לא חסר...)ולא יתקעו בארץ שהובטחה לנו!!!

One Echoe

New member
חחחחח

אני יהודי יותר ממך. שמעת על המשפט " לוקחים בעלות על אלוהים " זה בדיוק מה שאת עושה. ועוד הרבה אנשים. האלוהים שלך לא מציאותי, האלוהים שלך הוא חלום ופנטזיה. האלוהים שלך הוא כדור הרגעה חזק בהחלט. את מי זה מעניין מה הפלסטינאים רוצים?... ובכן...אם זה לא יתחיל לעניין אותך את רק תראי פה טרור ועוד טרור..ברגע שתתחילי להתייחס אליהם כבני אדם אולי זה יפסיק. חוץ מזה בשביל להביא הנחה שמשהו הובטח לך את צריכה הוכחות. וגם להם יש אלוהים, ובעצם לכל אחד, אז כל מי שיגיד שאלוהים שלו הבטיח לו משהו הוא רשאי לקבל אותו? שום דבר לא הובטח לנו. חאלס עם גיבובי התורה האלה. אה ולא אני לא מתבייש.

איך אתה יכול להיות יהודי

אם אתה לא מאמין בתורה של היהודים....חחחחחחחחחחחחחח...מה הופך אותך בדיוק ליהודי? שאמא שלך יהודיה?, הייחוד של היהודים זה שהם העם הנבחר שיש לו תורה אחת ויש לו את האהבה לא"י ה-ש-ל-מ-ה, הכוונה שלמה- זה כולל את גוש קטיף ועזה! וחוץ מזה..איך אפשר להתיחס אליהם כבני אדם?! ששולחים את הילדים שלהם לבתי ספר וקייטנות שמלמדים שם את שינאת היהודים ולהיות שהידים... הטרור לא ייפסק עד שכללללללללל א"י תהיה שלהם למה אתם (השמאלנים) לא מבינים את זה!!! אז אם גם ככה לא הולכים לתת להם את כככככככל א"י, אז למה לתת להם בכלל זה רק מחזק אותם!!

One Echoe

New member
בלה בלה בלה.

שוב פעם, את לוקחת בעלות על אלוהים. מה הופך אותך ליהודיה? זה שיש לך ספר שאת לוקחת אותו ככדור הרגעה? את מושפעת יותר מדי. ומה שכתבת לא נכון.

1. מה הקשר כדור הרגעה?!

2. מה בדיוק בעלות על אלוהים? (תסביר כי אני ממש לא מבינה למה אתה מתכוון...) 3. אני כבר הסברתי מה הופך אותי ליהודיה, מה הופך אותך ליהודי? 4.מה לא נכון, לגבי הערבים?

One Echoe

New member
כדור הרגעה.

הכוונה לזה שהכי קל להאמין במה שנפוץ. מה הופך אותך ליהודיה? זה שאת מאמינה בתנ"ך? אל תצחיקי אותי רק. כן, לגבי הערבים. ואת לוקחת בעלות על אלוהים בזה שאת אומרת שמי שלא מאמין הוא לא יהודי. כלומר-האמונה שלך היא האמיתית והנכונה. אמונה זה משהו אלטרנטיבי..כל אחד רשאי להאמין במה שהוא רוצה. אני בכלל נגד דת ואני לא מאמין בדת.

One Echoe

New member
עוד תשובה.

מה שהופך אותי ליהודי זה שאני חלק מהעם היהודי. יהדות היא לא רק דת. היא גם עם. אני יכול להיות אתאיסט ועדיין להיות יהודי. אין ממש קשר. את יהודיה מאמינה, ואני לא. זה הכל.

למעלה