אני אתייחס לשתי ההודעות..
קודם כל,הקשר שאני רואה בין הדין ודברים שהיה לך עם בנימין למה שאמרתי הוא שאתה כותב לי בתגובה :"תאמין לי.אני בן אדם אמין".
לא שאני לא מאמין לך,אבל זה משתמע כאילו אתה ממש צריך גיבוי מסויים ממני, וזה העלה אצלי הקשר שאני בדר"כ תומך ומגבה כשאני מכיר יותר את הבן אדם ומרגיש קירבה אליו.קשה לי לבצע פעולות חברותיות שקשורות לקירבה ללא בסיס מוצק מאחוריהם.
דניאל,אני מכיר אותך בדיוק כמו שאתה מעוניין לשדר את עצמך בפורום..
בעיקר על סמך דיעות בעניינים שונים.לא יותר מזה.
אתה בטח שואל..רגע,אבל השלושר,אנה,סוזי ואחרים שהזכרת..הם לא מספרים על עצמם הרבה ובכל זאת,אני לא דורש מהם שיספרו על עצמם,נכון?
אז קודם כל,את חלקם הכרתי במפגשי פורומים,גם כאלו שהגיעו אחריך או שסיפרו פחות ממך.חלקם,כמו השלושר,שלא פגשתי אותו,ובכל זאת הוא
כותב הרבה על עצמו,אמנם ברמה דיי שטחית שלא תורמת לו הרבה והערתי לו על כך בשרשור הנוכחי,אבל אם תשים לב,הוא פותח שרשורים על עצמו ברמת סיכומי שבוע ומנדב פרטים על עצמו פה ושם.
השאר כתבו כאן בעבר על ציפיות,תהיות,חלומות שקשורים אליהם בגוף ראשון.
וירטואלית, בפורום הזה,הגעתי תקופה קצרה לפניך.בערך בפברואר 2012, ואני לא זוכר הרבה פרטים שכתבת על עצמך.כן,כתבת על קשר או שניים,אבל זה היה ממש מזמן דניאל..יש חשיבות לזמן לעיקביות ולעידכון.
דניאל,גם כשאתה מספר משהו על עצמך אני מקבל ממך את התחושה שצריך לסחוט אותך כמו לימון כדי שתתן פרטים להבנת הסיטואציה שאתה נמצא בה..
סיפרת על בת זוג עם קשיי שפה ברמה מאוד שיטחית.המעט
שניסיתי לקבל ממך זה "באיזו שפה היא תיקשרה איתך"..שזה פרט מאוד
זניח שאני לא מוצא למה צריך לשמור עליו בקנאות גדולה, וגם את זה היה
לך קשה לומר.אני מקבל את הדרך שלך להזדהות עם מצבי,
אבל ממש קשה לי לתקשר עם מי שעושה רושם שלא מעוניין בשיחה.
אז בדר"כ אני מוותר על זה בשלב מסויים.
משפט אחרון,משהו שלמדתי: אם אתה נותן - אתה גם מקבל.
זה מאוד נכון בחיים.
אם אתה שופך אור על נושא מסויים,אתה יודע שאתה מקבל דיעות שונות,
רעיונות וחוות דעת.כנ"ל לגביך,אתה לא חייב לספר על עצמך כדי לקבל
פיתרון,אבל לפעמים כשאתה שומע דיעות וחוות דעת אחרות,אתה מקבל
רעיון יצירתי שלא חשבת עליו קודם..עוד דרך התמודדות עם משהו בחיים..
עוד כלי שיעזור לך..תחשוב על זה קצת.