אמונה שלמה

חביבי אתה מוזמן להציץ אבל לא בטוח

שתעמוד בזוהמה! לא חבל בחור צעיר ונאור ואינטלגנט כמוך יתקלקלו עיניו היפות. לא לוקחת אחריות על טירונים.

Sefy

New member
סוף סוף את צודקת!

לא רוצה להציץ בשתי בחורות שאת כמות הליכלוך שיוצאת מהפה שלהן אי אפשר לנקות, אז את כל השאר זה בכלל זוועה

Sefy

New member
משום מה כל הבנות בבלוג אומרות את זה

לילה טוב מתוקתי, ושיהיה לך צום קל, כי יש לך הרבה על מה לצום! (ואני מלוח! אני מסרב להיות מתוק!
)

Sefy

New member
מעל ומעבר לאלוהים שלך, אני אמיתי!

הוא יציר הדימיון שלך

dyakir

New member
מתי היית אצל רופא השיניים או אצל

או מתי היית אצל הפסיכיאטר????????? להתקשר להזמין לך מקום?????

Sefy

New member
מצטער, אין לי דפקטים כמו לך

אז אין צורך, אבל תזמיני מקום לעצמך

dyakir

New member
פסיכיאטר

כשאדם מציע לך לפנות לפסיכיאטר זה לא בא ממקום של רוע אלא כדי לפתור בעיה מהותית... היום יש אנשים שעברו טראומות והיו רוצים לפתור את בעיותהם אבל אין להם איך לשלם לאדם שרק יהיה מוכן להקשיב להם.........

Sefy

New member
אז אני ממליץ לך לראות אחד

כי יש לך המון בעיות ופיצולי אישיות שאת חייבת לטפל בהם, לי יש רק בעיה אחת, וגם אותה אני פותר לבד, לא צריך את האלוהים שלך ולא את החמלות שלך

dyakir

New member
אם הייתי מרגישה אנטי ועם בעיות

אם הייתי מרגישה כמוך, וזו לא ירידה, הייתי הולכת בשימחה רק כדי שאוכל לישון בלילה ללא טינה לאף אדם. כדי להרגיש שלמה עם עצמי.

Sefy

New member
את יותר אנטי ממני!

ואת גם מושבעים ושופטת, אה, וגם אלוהים! לי אין טינה לאף אדם שלא כמוך, לי יש טינה נגד דת שגורמת לגזעות ושנאה. ואומרים כשמודים בבעיה אז זה כבר חצי דרך לפיתרון, אז אני יודע שאני אנטי דת (כל דת) אבל את לעומת זאת עוד בהכחשה רצינית שאת שונאת בני אדם שלא מסכימים איתך.

dyakir

New member
ואני לא לוקחת אחריות לגבי נאור...??

המילה נאור לא בדיוק מתאימה לאדם שקורה ליהודים אנטישמיים ועושה הקבלה לנאציזם.................

Sefy

New member
אנטישמיים... מממ...

העם ה"יהודי" כל כך סנוב שהוא לא מסתפק במילה גזענות שתשייך אותו לאחרים כמו סינים וצוענים שגם הם הושמדו, לא! חס וחלילה! אנטי שמיים! מילה מיוחדת לגזענות ליהודים! ואני יכול להוכיח לך את ההקבלה של תורת הגזע, מעוניינת ? או שזה יהיה קשה מידי בשבילך להתמודד עם זה ?

Sefy

New member
אז יהיה לך בכלל קשה לדעת איפה המקור

כי זה היהדות, השנאה היא פה, האנטי שמיות הכי גדולה היא אצל היהודים והכל בגלל הדתיים והדת.

למעלה