אמונה

Tiki Torch

New member
אמונה?

יש כזה דבר בפורום חנונים? לרוב החנונים שאני מכיר הם אטאיסטים גמורים בגלל היגיון כלשהו שלי הוא לא נראה הגיוני אבל אני אישית דווקא מאמין באלוהים וגם מדריך בתנועה רפורמית אז אני מניח שאני גם יהודי רפורמי שזה כמו יהודי דיאט כזה למרות שיש בזה הרבה דברים טובים מאוד אז זהו זאת האמונה שלי אני מניח..

MajorWinters

New member
אני עם דאגלס אדאמס...

ב"סלמון הספק" יש לו כמה מאמרים על יש\אין אלוהים. אני בערך איתו בדיעה. אני לא מאמין בשום השגחה עליונה, אבל גם לא קורא לעצמי אתאיסט (רק את"איסט). אתאיסט לדעתי הוא אדם שיודע למה, בדיוק למה, ולמה הוא מכריז על היותו אתאיסט.

Deep1

New member
אני מאמין בכוח עליון

לא רואה סיבה לקשר אותו לאלוהים של היהדות, נצרות וכו' העולם נראה מאד מתכונן, קיימים בעולם אינטליגנציה וחוקים שבני אדם מתקשים להתמודד איתם. אני מאמין שבני אדם הם יחסית קטנים ומוגבלים.

אני חושבת ש../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

יש אלוהים, והוא פשוט משחק איתנו מין סימס אחד ענקי. תמיד בסימס בהתחלה מפנקים אותם ועושים להם בתים יפים ורהיטים וכל זה כמו שהיה בגןעדן (אם הוא קיים, ואני מקווה מאד שלא, פיכס ;;), ואחר כך נמאס אז מתחילים להתעלל בהם נורא.

Greebo

New member
הו אני ריק מאמונה P:

די בטוח שאני האדם הכי חסר אמונה שתפגשו.. ולא הכוונה היא לא רק אמונה באלוהים אלא אמונה בכלליות : \ הממ יש לי פאקים בראש.. לא שאני מזלזל באמונה של אנשים..אמונה לפי מה שאני רואה אותה היא דבר מאוד טוב.. לפחות מזוית ראיה מסויימת.. אבל...וול..

למעלה