אממ.. דיון מפגר שכזה :)

אממ

כשהתכוונתי שיש את האלבומים, לא התכוונתי שקניתי אותם... חחח גמני מכורת אימיול... XD [וגמני יודעת את כל השירים שלהם.
]

talosh1234

New member
גםם ליי יש רק

ג'סט מיי לאק |איך שלא כותבים|.. אבל כל השאר מהאימיול ואני יודעת את כל השירים.. את רובם גם את המילים *חעחע* זה לא עשה אותי אובססיבית.. לדעתי אובססיבית זו כזאת שתשכב מול הרכב שלהם ולא תתן להם לנסוע או שהם ידרסו אותה.. שזה לא יכרה.. אחת שתעשה הכל כדי שיפנו את המבט שלהם אליה ויותר... אני לא חושבת שאף אחת מהפורום הזה אובססיבית ברמה כזאת.. אנחנו מכורות אפשר להגיד :]

../images/Emo12.gif

אבל אף פעם לא אמרתי שמעריצה טובה צריכה להיות אובססיבית! OO [כן, לשכב מול הרכב שלהם זה אכן אובססיה.
]

Dana Argamen

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ממש הצחקת אותי עם הקטע של "כזאתי שתשכב מול הרכב שלהם ולא תתן להם לנסוע עד שהם ידרסו אותה" XD טוב, אם זה מה שהיה גורם להם לבוא לישראל.. אז אולי, אולי הייתי עושה את זה... סתם, אני לא. דרך אגב - מכורות זה באמת מילה יותר יפה מאובסיסיות :D אני מכורה גאה

talosh1234

New member
XD

מה?!?! קרה מקרה כזה שמעריצה שכבה מול המכונית של מפורסם אחד עד שהוא יצא אליה.. וכן גם מכורה גאהה חחח :]

וואי, איזו חברה טובה!! איזה מגניב!!

אם זו הייתה העוגה שלי בטח הייתי ממסגרת אותה ותולה במקרר XDD לא הייתי מעיזה לאכול אותה לעולם!

m o r 1 0 2

New member
אממ...אני קצת מזדהה איתךף../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אממ אני ניראלי זה תמיד חוזרר התשוקה הזאת לאהוב אותם

DoLi it is Me

New member
האמ.. אני עדיין אוהבת אותם

ושומעת אותם אומנם אני גם שומעת מלא שירים ולההקות אחרים אבל עדיין אני מעריצה גדולה שלהם ובקשר לעוגה
יאממ הייתי מתה לאכול את הראשד של דאגי
והייתה לי את התמונה הזאת בשולחן בכיתה XD

GalJudd

New member
לא קרה לי..

לא עם מקפליי- אבל היו להקות וזמרים שפשוט הפסקתי לשמוע ולאהוב עם הזמן. זה קורה.. =/ העוגה פשוט יפה!

Lex 1

New member
עכשיו רק שמתי לב שלא השתתפתי בדיון.. ../images/Emo6.gif חחח

איחור מטורף אבל לא נורא... חחח אף פעם לא באמת הייתי מכורה למקפליי. יש כאלו שיגידו שלפעמים חפרתי עליהם יותר מדי אחותי הייתה מתעצבנת כשהייתי יושבת למשל ורק מחכה שיהיה קליפ שלהם או יושבת חצי יום במחשב ורואה סרטונים ביוטוב אבל זה הפסיק. אני באמת אוהבת אותם אני חושבת שהם מדהימים יש לי המון שירים שלהם שאני מקפידה לשמוע את האהובים עליי כמעט בכל יום וכמובן שיש לי אוסף תמונות סביר יחסית שכולל משהו כמו 1500 אז זה ממש לא אובססיה. ברור שהייתי רוצה אלבומים וכל מיני דברים שלהם, ללכת להופעה או שהם יגיעו לארץ אבל אני לא יעשה משהו מטורף רק כדי לפגוש אותם או משהו כזה. אבל אני בהחלט יכולה להגיד שמכל הלהקות שאי פעם חרשתי עליהם ואחרי זה כבר לא אהבתי הם החזיקו הכי הרבה מעמד חח כרגע לא נראה לי שאני יפסיק לאהוב אותם אבל הכל עוד יכול להשתנות..
I HOPE NOT והם אכן הלהקה האהובה עליי!
סורי על החפירה!

D o u g i e

New member
ת'אמת -

אני דיי מעוצבנת עליהם. דיי הרבה.. יש למקפליי החלטות גרועות, לא קשור לסינגלים ולא קשור לכלום. הם עושים דברים, ומאבדים מעריצים, אבל לא נראלי איכפת להם ממש. אני גם...הייתי באובססיה הכי קשה שאת יכולה לתאר לעצמך. עדין האובססיה נמצאת בי, הרבה פחות לפנות. אני לא שומעת אותם כמעט, כי כנראה דיי נמאס לי מהם. אני גם דיי נפתחת ללהקות חדשות בזמן האחרון, ואני מרגישה ששמעתי אותם בחרישות יותר מדי שפשוט נמאס :S גם, מה שנורא מעצבן אותי, ובטח עוד מיליון אחרות, זאת הכתיבה שלהם. רציני, כשאני חושבת על זה, דאגי הוא הכותב הטוב מבין ארבעתם. טום - הוא פאקינג בן 22 חודש הבא נראלי . והוא עדיין כותב שירים על הילדה שהוא לא יכול להשיג? קצת בגרות, באמת . הם גם עושים דברים מפגרים. ואני לא יודעת .. לכל כך הרבה אנשים יורד מהם בזמן האחרון. אבל ברצינות, האלבום החדש שלהם, הם ממש צריכים להשקיע בו, ולשים יותר שירים כמו not alone, all about you, transylvania, walk in the sun, home is where the heart is וכו'.. שירים יותר בוגרים, ולא שירים של ילדים בני שש עשרה שלא יכולים להשיג נערה מסויימת. לא שיש לנו ממש מה לעשות - הם מקפליי אחרי הכל. בסופו של דבר, אני עדיין מתה עליהם, והם נראים אחלה בחורים, הם רק צריכים להפנים המון דברים, ולקחת את זה למטרה טובה, ודיי לחזור למי שהם היו פעם, ולא להשתנות יותר&יותר . הם מתחילים להתנהג בטיפשות וזה מחרפן אותי. באונה איזה חפירה

D o u g i e

New member
אההה:

והם ח-י-י-ב-י-ם להפסיק להתראיין לראיינות כלכך מטומטמים !! כל הזמן "איזה בת אתם רוצים?" וכל השטויות האלה. לאנשים אין הגיון!? לא ראיתי באף ראיון ששאלו אותם על הפאקינג מוזיקה! ומעריצה טובה? מישהי שאשכרה אוהבת אותם בגלל המוזיקה. הרוב היום הן טיניס; אני בין לבין. כי כל המידע מהאובססיה עדיין שמור לי בתיקייה במוחי הקטןXD אניוואיז, איים אוף!

D o u g i e

New member
וואטאבר;

לדעתך.. כי אני לא יודעת אם את מכירה אותם מהתחלת הדרך, או רק חדשה עם מקפליי, אבל הם עושים דברים מפגרים. והם צריכים להפסיק.

simpsonit

New member
אני עזבתי ת'פורום בגלל זה גם.

מקפליי השתנו הם נהיו ממוסחרים והם הורידו לי את כל החשק של לאהוב אותם. אני מעריצה של פאקינג 4 שנים וציפיתי מהם לכל כך הרבה יותר ... הייתה לי אובססיה קשההההה לא היה רגע שלא הייתי מדברת עליהם או שלא שומעת אותם... אני כבר איזה חצי שנה ככה...שאני לא מבינה את עצמי ואת כל מה שקורה לי בקשר למקפליי... אני אפילו לא יודעת מה לכתוב...זה פשוט שהם איכזבו אותי ... נכון שכל להקה צריכה להתמסחר כדי להרוויח אבל משום מה אצל מקפליי אני מרגישה שונה כי זה פאקינג עירום דרך העירום הזה פתאום צצות להן מיליוני מעריצות חדשות שבמקום לשמוע שירים שלהם..מורידות כל היום תמונות בעירום שלהם כאילו הלו אתם להקה אז אולי במקום להוריד בגדים תשבו ותהיו רציניים ותכתבו שירים קצת מהחיים ולא כל היום שירים מפגרים על בנות??!אוקיי הבנתי אתם צעירים ורוצים להינות וכן אהבנו והיה מצחיק אבל הגעתי למצב מסויים שאני רואה שמקפליי במקום ללכת קדימה..פשוט הולכים אחורה...ואני לא יודעת לגבי אחרים אני יודעת שאני אוהבת ואהבתי את מקפליי כי היו להם אחלה שירים והם נשמעו מעולה אבל העירום שלהם פשוט לא קנה אותי זה הגעיל אותי. לראות שבנות..הכי הכי שיטחיות מהכיתה שלי כותבות דאגי על השולחן ושאני שואלת אותן איזה שירים הן הכי אוהבות של מקפליי הן אומרת לי שהן לא מכירות אבל העיקר להגיד שאת מעריצה מספר אחת זה כן את יודעת להגיד. עכשיו בטח יקפצו עליי "אני אוהבת אותם בגלל המוזיקה וזה כולה עירום ובלה בלה בלה" תגידו מה שתגידו בשבילי היופי זה משהו שנלווה למוזיקה שלהם ולא ההפך . אני מתה עליהם ואף אחד לא יכול להגיד שלא אבל כנראה שלי איכפת יותר מידי. ד"א אולי כדי שתסתכלו למה הפורום הזה הפך =[[

D o u g i e

New member
את יודעת

שאני מסכימה איתך לגמרי בכל מילה כע? ספיר דיי הוציאה לי ת'מילים מהפה. אני? לא שומעת מקפליי. בקושי אפילו. אני רוצה את מקפליי הישנים, ולא הממוסרחים שמתפשטים כל הזמן [לא שזה ממש מפריע לי, כי זה נוף... נחמד, אבל זה לגמרי הרס להם את התדמית.] ושכותבים שירים של ילדים בני שלוש כל אחת מכן יכולה להגיב לי & לספיר איך שבאלכן - רק אמרנו דברים ששמרנו המון זמן. ><

למעלה