ת'אמת -
אני דיי מעוצבנת עליהם. דיי הרבה.. יש למקפליי החלטות גרועות, לא קשור לסינגלים ולא קשור לכלום. הם עושים דברים, ומאבדים מעריצים, אבל לא נראלי איכפת להם ממש. אני גם...הייתי באובססיה הכי קשה שאת יכולה לתאר לעצמך. עדין האובססיה נמצאת בי, הרבה פחות לפנות. אני לא שומעת אותם כמעט, כי כנראה דיי נמאס לי מהם. אני גם דיי נפתחת ללהקות חדשות בזמן האחרון, ואני מרגישה ששמעתי אותם בחרישות יותר מדי שפשוט נמאס :S גם, מה שנורא מעצבן אותי, ובטח עוד מיליון אחרות, זאת הכתיבה שלהם. רציני, כשאני חושבת על זה, דאגי הוא הכותב הטוב מבין ארבעתם. טום - הוא פאקינג בן 22 חודש הבא נראלי . והוא עדיין כותב שירים על הילדה שהוא לא יכול להשיג? קצת בגרות, באמת . הם גם עושים דברים מפגרים. ואני לא יודעת .. לכל כך הרבה אנשים יורד מהם בזמן האחרון. אבל ברצינות, האלבום החדש שלהם, הם ממש צריכים להשקיע בו, ולשים יותר שירים כמו not alone, all about you, transylvania, walk in the sun, home is where the heart is וכו'.. שירים יותר בוגרים, ולא שירים של ילדים בני שש עשרה שלא יכולים להשיג נערה מסויימת. לא שיש לנו ממש מה לעשות - הם מקפליי אחרי הכל. בסופו של דבר, אני עדיין מתה עליהם, והם נראים אחלה בחורים, הם רק צריכים להפנים המון דברים, ולקחת את זה למטרה טובה, ודיי לחזור למי שהם היו פעם, ולא להשתנות יותר&יותר . הם מתחילים להתנהג בטיפשות וזה מחרפן אותי. באונה איזה חפירה