אממ

phrizer

New member
אממ

אני לא כל כך אוהב את טוקיו הוטל אבל לא באתי לריב או משהו, אל תבינו אותי לא נכון, לא באתי לצחוק עליהם, פשוט להגיד את דעתי. ודעתי היא שזה כבר מוגזם. אני מתכוון.. בן מודי (היה חבר פעם באוונסנס) חולה במאניה דפרסיה וסבל מהתמכרות לאלכוהול וסמים, לטרי בלסמו (אוונסנס) היה שווץ כתוצאה מקריש דם במוח, אחותה של איימי לי (אוונסנס) מתה בגיל 3, אח שלה חולה אפילפסיה והיה לה חבר מכה במשך כמה שנים, ג'יימס הטפילד (מטאליקה) היה מכור לאכוהול, קליף ברטון (מטאליקה) מת בתאונה בגיל 24, אלה דברים שבאמת מעציבים אותי. אז נכון, אם איימי (או זמר/ת אחר/ת שאני אוהב) הייתה חולה בוירוס הייתי קצת דואג לה, אבל הייתי יודע שיש דברים הרבה יותר גרועים בחיים, ושברוב המקרים אנשים מבריאים מוירוסים ולא מתים ממנו חס וחלילה. אולי הייתי שולח לה מכתב "החלמה מהירה" אבל הייתי מסתפק בזה ולא את כל הבלאגן הזה שאתם עשיתם. בכלל - אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים? עם כל הכבוד להם יש להם גם צדדים איומים, והרבה. אתם לא חושבים שהלהקה הזאת קצת ממוסחרת? בכלל - אתם יכולים להצביע על מה בדיוק אתם אוהבים בהם? את המוזיקה או את המראה? או אולי את זה שמעריב לנוער אמר שהם "שורפים" (או משהו כזה)? יש להקות כמו ACDC שאותן אוהבים בגלל המוזיקה, וזאת הסיבה שגם אחרי 33 שנים אנשים עדיין מעריצים אותם וקונים דיסקים שלהם, ויש להקות כמו הגיים בויז שפעם ההערצה סביבם הייתה מטורפת אבל היום גם המעריצים שהגדירו את עצמם כ"הכי שרופים עליהם" הפסיקו לשמוע אותם.. איך הייתם מסווגים את טוקיו הוטל? הייתם ממשיכים לשמוע אותם כל כך הרבה גם אם הייתם היחידים בעולם שאוהבים אותם? אכפת לכם מהשירים שלהם ומהמילים או מאיך הם נראים או איזה בגדים הם לובשים או כמה אוהבים אותם? אתם מעריצים אותם בגלל המוזיקה או בגלל המיינסטרים?

Be My Escape

New member
פריזר,פשוט תשתוק~.~[כןכן,גם אני פה]

לך תחפור על איימי לי בקומונהP: [נו,הכל מאהבה3>]

phrizer

New member
ברור, ברור ../images/Emo10.gif

שאני אחפור על my snow white queen בקומונה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

כן האיתי ממשיכה לאהוב אותם.. אפילו שהאיתי הבן אדם היחידי שמעריץ אותם וגם בשירים שלהם יש מלא מסרים.. למי שם לב.. ובקשר לכך שהם ממוסחרים. אני לא יודעת אמרו לי את זה כמה פעמים ופשוט לא עניתי כי לא ידעתי מה להגיד...!

phrizer

New member
אממ

בתור אחד שלא מכיר את המילים של השירים שלהם אני לא יכול לענות לך על זה.. תני דוגמה לשיר שלהם עם מסר חכם בבקשה

florit11

New member
אני יכולה להביא לך רשימה שלמה! D:

זהירות, חפירה לפניך!: Vergessene kinder השיר הזה מדבר על ילדים שעברו חיים לא קלים, ננטשו, הוזנחו. יש אותו גם בגרסה האנגלית, פורגטן צ'ילדרן (אין לי כוח להקליד באנגלית), שם אם תשמע תבין את המילים. In die nacht זה שיר שביל(הסולן) כתב לטום(אחיו התאום, הגיטריסט). השיר מדבר על קשר בין השניים, וששום דבר לא יכול לשסור אותו. spring nicht אחד ה-שירים. השיר הזה נכתב בעקבות מכתבי מעריצים שנשלחו לבנים, בהם צויינה העובדה שהמעריצים שלהם חושבים על התאבדות. בשיר, הסולן משכנע מישהו לא להתאבד. הגירסה האנגלית שלו: dont jump. בסוף השיר יש שורות שמדברות על נאמנות והקרבה. התרגום: "ואם זה לא יחזיק אותך- אני אקפוץ בישבילך." אפילו לסינגלים הגדולים שלהם יש מסרים. Scream מה הוא בעצם אומר(או יותר נכון צורח) לך בשיר? אם משהו לא מוצא כן בעיניך, אל תשב בחיבוק ידיים. תוציא את זה. תגיד את זה. תביע את דעתך. תשים פס. REDY SET GO לפעמים אנחנו שוקעים יותר מדי בשגרה, והיא הופכת לאובססיה. אנחנו הופכים לאנשים אפורים. לכל אחד יש משהו שנותן לו מקום מפלט משטיפת המוח הזאת, בישבילהם זאת המוזיקה, ואנחנו מוזמנים להצטרף אליהם... D: כמובן שיש להם גם קלישאות כמו Love is dead, ושירים עצבניים כמו Break away, שצועקים "תפסיקו להתערב לי בחיים!!!!!" משהו שאנחנו מתחברים איתו. חיטוט קצר בתיקייה הביא לי גם את RETTE MICH, או בגרסה האנגלית שלו: Rescue me השיר האהוב עליי, נכון לעכשיו. אני מתחברת אליו כ"כ לפעמים, שזה משהו לא ייאמן. אולי עכשיו אתה מבין פחות או יותר מה אנחנו מוצאים בהם, ובנוגע לשאלתך: זה בעיקר המוזיקה, אבל המראה שלהם מוסיף גם כן. ובבית הספר שלי, אני אחת מה-2-3 ילדים שאוהבים אותם, ואני עדיין שמה שירים שלהם על פול ווליום וטוחנת לאנשים במוח. אז כן, אם אני אהיה היחידה בעולם שתאהב אותם, אני עדיין אשמע אותם, וכולם יכולים לקפוץ לי. רק היום הראתי אצבע משולשת לילד שקרא להם הומואים. שיקפצו לי... D:

tsofa

New member
אהבתתי :) כנסווו ../images/Emo85.gif

בבצפפר שלי אני היחידה שמעריצה אותםם , וללא שממה פפס :| כבר כולם התרגלו ואפילו הצלחתי לשכנע איזה אחד שהשירים שלהם יפים וכלל זהה .. יום למחרת הוא נכנס לי לאייסי וביקש שאני ישלח לו את כל השיייריםם , איךך אניי ?!

dirty look

New member
ממ...

יש חלק שאוהבים גם וגם... אני למשל בהתחלה ממש שנאתי את המראה... זה לא היה מוכר לי ונרתעתי מזה.. עדיין שמעתי אותם. בהמשך התחלתי לאהוב גם את המראה. אבל, אני חושבת שכמעט כולם שומעים אותם לא רק בגלל המראה, כי אני אישית חושבת שמי ששומע להקה לפי המראה שלה צריך להתאמץ והם עוד גרמנים >< אני לא הייתי מתאמצת בשביל דבר כזה. חוץ מיזה SOAD מכוערים, אבל זה עדיין לא מונע ממני לשמוע אותם
(מקווה שלא חפרתי יותר מידי, ושלא ראתי מה שכתבת עד הסוף- אני עצלנית
)

../images/Emo220.gifתכלס אנשים?אני ממש מסכימה איתו.

אני חושבת ממש כמוך! אתה כ"כ צודק. הערצה פה בפורום היא חד פעמית. אחרי שהבום שלהם ילך אז הם ילכו איתו, עוד דוגמא. מיי כימיקל רומנס.. הוציאו את בלייק פארייד. מליון ואחד מעריצים ששומעים אותם בגלל שזה ממוסחר אין וכל זה.. אני לאומתם שונאת את מיי כימיקל רומנס לפחות את בלייק פרייד. אבל את טוקיו הוטל התחלתי לשמוע כבר לפני שנתיים, בשיא המקריות.. הצטערתי על כל שניה שהם מתמסחרים, יצא לי לראות אותם רק שנה אחרי שהתחלתי לשמוע אותם ככה שאני לא יכולה לומר שזה בגלל המראה, לדעתי יש אנשים הרבה יותר יפים מהם ובטח שבטח יותר מוכשרים.. כגון סלאש(ב31.1 זה קורה!) ויותר יפים כגון אקסל(טוב פעם הוא היה יותר יפה,עכשיו כבר לא:() ומוכשרים וטקסטים מעולים הרבה יותר, חצי מהאנשים פה הם גרופים, מנסים להיות"אני מוכן להקריב הכל להיות בעוד הופעה שלהם" וואלה? לא יודעת,הייתי עושה כמה דברים לעוד הופעה אבל הכל?אומנם חצי מזה הם לא יקריבו אבל אני לא הייתי זורקת מילים כאלה לאוויר כמו כולם. אז בטח כמו שכבר הבנת, אני בגלל הטקסטים,המוזיקה,הסאונד,ואחרון חביב בגללם(לפי הסדר שאני בודקת) =] ושוב מסכימה איתך!

SpongBobit

New member
ההודעה שלך מתנשאת בטירוף .

תאמיני לי, שההערצה פה היא לא חד פעמית. אוף, אין לי כוח לענות לך.

SpongBobit

New member
מלא ?

אני ,אישית יכולה לתת לך גג 4 ילדות שהן כן. וכל הפאקצות למינהן, עבר להן אחרי ההופעה לגמרי. וגם, עוד מעט שיעבור מן הטרנד הזה של ריבועים שחור לבן,לק שחור ואויי אני פריקית איזה פאגניבה אני, הן בכלל לא יאהבו אותם. ומקווה שזה יקרה מהר מאוד ;] ובקשר להופעה, אני מעריצה ממש ממש גדולה שלהם, ונכנסתי מאחור למרות שהגעתי מקודם כי לא רציתי להמחץ למוות.

tsofa

New member
מסכימה איתך לגממרי !

אני אישית לא כזאאת , גם אחרי שהפריקיות תהיה מאחורינו אני ימשיך עם זהה , ללמה?! כי זה הסגנון שאני אוההבתת, מי שלא נעים לו עם זהה שיקפפוץ במקוום ! :| באזור שאני נמצאת בוו אני הייתי אחת מהראשונים שהתחילו עם זהה :)

למעלה