אממ

never cry

New member
../images/Emo31.gif אני לא מסיכמה איתך(../images/Emo18.gifחפירה בפנים)

קודם כל בקשר למה שכתבת שהערצה בפורום היא חד פעמית דווקא רוב הנוכחים/ות בפורום אוהבים/ות בגלל המוזיקה שלהם.. אכן יש כאן כמה כאלה שאוהבים/ות אותם כי זה ביל, טום, גיאורג, וגוסטוב. ואכן יש כאן כמה מעריצות(ומעריצים?) מונסון. אבל הרוב לא! הרוב אהבו אותם עוד לפני ששמעו אותם בגלגלצ והכירו אותם בדרך אחרת. למרות שגם אם יש כאן כאלה שאוהבים אותם מגלגלצ זה לא משו רע כי ככה הם הכירו אותם. נכון יש את אלה שמעריצים אותם בלי להקשיב באמת למילים או בגלל שביל מתלבש "מגניב" או ענרף. אני למשל אוהבת את איך שביל מתלבש בגלל שאני אוהבת את זה שהוא לא שם על אף אחד ולא אכפת לא שקוראים לא 'הומו' 'קוקסינל' וכו'.. אבל זאת ממש לא הסיבה שאני אוהבת את הלהקה! את הלהקה אני אוהבת בגלל השירים המשמעות של המילים(ביחד עם סוג המוזיקה שאני אוהבת..) וחוץ מזה שלכל להקה/זמר/ת/שחקן/ית יש מעריצים חד פעמים וכל אחד אהב/ה פעם מישו הערצה חד פעמית

LiHiLuSh

New member
רביגלל המוזיקה קראתי רק את השלאה ו..

כי לא היה לי זמןו סורי יותר מאוחר אני יקרא
אני אנ יהתחלתי לעריץ אותצם עם אפשר ליקרוא לזה ככה רק בהתתחלה ביגלל המוזיקה ואני מודע זה עדין ככה אינ לא טולה פוסטרים או משהו כו כול דבר אחר אני פשוט שומעת את המוזיקה שלהם כי זה עושה לי טוב ואני נההנת מאוד מהמוזיקה ואבל כן אני גם אוהתב את הסיגנון שער וליבוש שלהם כי זה גם הסיגנון שלי!.. וזהו השירים שולטים וגם שאז אףך אחד לא הכיר אותם אני אהבתי אותם

crazysapir

New member
=_= תכנסי../images/Emo26.gifכנסי../images/Emo26.gif

תקשיבי לי ותקישיב לי טוב..כמוך נכנסו לפורום שלנו 10000 אנשים שכתבו בדיוק את אותם הניסוחים שלך.. תפסיקו כבר לחשוב שאנחנו אוהבים אותם בגלל המראה זה מטריף אותי!...אז נכון אני יסכים [שלצערנו הרב] יש "מעריצים " כאלה...אבלא לא כולם ואפילו לא רובם!..וה"מעריצים" האלה רק שומעים ת'שיר מונסון הם בכלל לא נחשבים מעריצים, אחרי שנגמר המופע הם כבר הפסיקו איתם! ... דבר ראשון לפני שההתחלתי להאזין להם חשבתי שהם חבורת מכוערים , כן כן![ טום ביל גוסטב ויגאורג, כי ראיתי תמונה מזעזעת!! שלהם וככה הכרתי אותם , וזא הלכתי ליוטיוב ושמעתי שירים] וזה הרבההההה לפני שהם התפרסמו ככה בארץ ... בקושי אנשים הכירו אותם פה[בארץ ] ועובדה שכן שמעתי אותם[ואני לא היחידה]
אני אהבתי את השירים מאוד, את המוזיקה את המילים את ה-כ-ל- ורק אחרי כמה שירים שצפיתי בקליפים שמתי לב למראה שלהם[אם זה מעניין אותך אחרי שראיתי תקליפ דר לטז טאג חשבתי שהם לא רק להקה מוכשרת שהם גם מאוד מביחנה חיצונית ] מה את לא מבינההההההה... תראי רב המעריצים שלהם הם נערים! למה? כי הסולן כותב את השירים והוא בגיל הממוצע של רב הקהל של הלהקה, ככה שאנחנו מתחברים למילים למוזיקה וכן! גם למראה! ואני כיוהל להגיד לך שיש פול להקות שאני שומעת שדומים לתחת שלי, זה בכלל לא קשור! ואם את כ"כ רוצה לדעת בפורום הזה מתכתבים אנשים מעל לגילאי ה20 , כי הם אפילו כתבו שאותם לא מעניין שביל יתחתן איתם אבל הם כן חושבים שטוקיו הוטל להקה מעולה: עם הכישרון, המילים, הלחן! מה כ"כ קשה להבין??? טוקיו הוטל אכן נראים טובים אבל הם מוכשרים בטירוףףף וזה לא דעה! זה עובדה! כל ההצלחה של טוקיו הוטל זה הצלחה לא ברורה כמו שהרבה אומרים , איך לעזאזאל 4 נערים מגרמניה ככה הצליחו "להשתלט" . למה? כי הם לא עוד סתם מוצר שמשווקים אותו! הם כותבים את השירים הלחנים והכל.. זה שאנשים [ כמה "מצעריצים" שהם לא באמת מעריצים אלה גם אנשים כמוך] מייחסים חשיבות רק למראה החיצוני שלהם לא אומר כלום!!! עובדה שאנחנו גם שומעים את השירים שלהם, השירים שלהם מתנגנים בפלאפון שלי גם שאין תמונה שלהם ברקע! זה עניין של טעם! והמוזיקה שלהם זה הטעם שלי ושל עוד הרבה מעריצים! את בכלל לא מכירה אותנו המעריצים , אף פעם לא דברת איתנו, מה? ראית כתבות בעיתונים האלה?????גם כן עיתונים , ניפחו את כל העניין עשו מהמעירצים של טוקיו הוטל מעריצים בגיל ה-0 . את לא יכולה לשפוט אותנו כמו שהרבה כמוך עשו! ת לא מכירה אותנו, אל מכירה את הטעם האישי של אף אחת מאיתנו.. וכמה כתבות מסכנות לא אומרות כלום! אני רק יזיכיר לך כמה שהתקשורת אוהבות רייטניג~אם את מבינה רמזים

Be My Escape

New member
פריזר הוא זכר!

וד"א-תקפת אותוX: הבן-אדם אמר את הדעה שלו[שהיא די מוצדקת האמת],הוא לא בא ואמר דברים שפוגעים בט"ה. קחי את זה לתשומת ליבך

crazysapir

New member
אני יסביר לך למה תקפתי אותו: כי הוא פאקינג לא

צודק! כי נמאס לי שכל שניה אדם אחר נכנס לפורום פותח הודעה כזאתי לא נכונה כי נמאס לי!! המראה של טקוי הוטל פאקינג לא עיניין אותי ואני שמעתי את המוזיקה שלהם וכ"כ אבהתי ונהניתי ממנה והמראה בכלל אל ענייין אותי,, וכמו פריזר הזה נמאס יל שחושבים שזה בגלל רמאה, גמאני אם לא הייתי מעריצה, או הייתי מכירה תעמריצות הייתי חושבת שזה בגלל מראה!! וזה לא!! מעצבן אותי שהוא חושב שהוא יודע הכל!! כי היא לא!! ואני בתור אחת "מנוסה" [במרכאות] הכוונה שלי הייתי שאני מכירה המון אנטי שלהם שחברים שלי, ואני עצמי מעריצה, ואני עצמי מכירה מעריצים! ואני יודעת בפירוש[ויש יל את כל הנתונים להזיק את זה] שלא כולם[אפילו רבם] אוהבים אותם בגלל המראה אלה בגלל המוזיקה והמראה רק מוסיף! וכתבתי על זה הסבר ענקי ויותר מפורט בהדועה ששלחתי לו פה

N i t z a n 42

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתם פשוט לא מכירים אותנו ולא את טוקיו הוטל ואת המוזיקה הזאת אז פשוט תשתקו כי אתם חושבים דברים שהם ממש לא ככה! ואם כל הכבוד זה כבר מתחיל ממש לעצבן! וגם אתם רואים את כל המעריצות מונסון האלה וישר חושבים שככה זה כל המעריצים וזה ממש ממש לא!! אני מתחברת למוזיקה הזאת יותר ממה שאתה יכול לתאר לעצמך וזה שהם אנשים יפים זה בלי קשר! טוב אוף התעצבנתי .. לא משנה ..פשוט תפסיקו כבר לתת ביקורת על דברים שאין לכם מושג עליהם זה מעצבן ומעליב!

למעלה