אממ

phrizer

New member
אממ

אני לא מכיר אתכם, אבל קראתי מה כותבים עליהם בעיתון, אני מכיר כמה מעריצות שזה ברור שחוץ מהמראה הן לא אוהבות בהם כלום ושמעתי עליהם כמה דברים - ובדיוק בשביל זה נכנסתי לכאן, לבדוק אם כל מה שאני חושב נכון או שבאמת מעריצים אותם בגלל המוזיקה וזה חבל שאני נתקל בהתרעמות כזאת כשאני בא עם מטרה טובה, לא?
תאמיני לי שגם על המוזיקה שלי צוחקים לא מעט, אבל בתור מישהו ששומע אותה אני יודע שהם לא צודקים, וזה שכמעט כל החברים שלי צוחקים על זה מעצבן אותי אבל אני מקבל את זה ולא תוקף אותם או מקלל או לא יודע מה.

crazysapir

New member
מ מממ...

תקשיב אני תוקפת אותך[נו קשה להתנצל מה אני יעשה><] כי זה נמאס לי באמת, אתה ישר שפטת שרק הכרת כמה[מספר קטן] "מעריצות" כי זה לא נכון ככה כלפיי כולם וחשוב לי שאנשים יבינו את זה... בתור מעריצה שמממש לא כזאת זה לא נעים לי לשמוע שאנשים חושבים בצורה כזאת.. תשמע אני כרגע כן חושבת שהם נראים טוב ובסה"כ זה מוסיף,זה לא הסיבה שאני מאמזינה ,אוהבת ומעריכה את הלהקה ויש עוד המון כמוני שהיו שומעים אותם גם אם הם לא היו נראים בצורה כזאת, ועובדה שתמיד שיודעים שאני שומעת אותם ישר צועקים לי : חבורה של הומואים. וכאלה... ברור שאני מבליגה בסה"כ אני נהנת להאזין למוזיקה שלהם וכולם יכולים לקפוץ לי. תקשיב עיתנואים אוהבים תמיד לחפש את הדברים הרעים ואחרייך הרבה חשבו באותה צורה כמו שלך וזה לא נכון! אני בטוחה שיש אנשים ש"מעריצים" אותם [שאגב בכלל לא נקראים מעריצים] בגלל מראה. אבל זה לא הרב ,אני מתחברת למוזיקה במיוחד למילים יותר מאשר למוזיקה! אה ואיזו מטרה טובה?
בסה"כ באת להביע דעה,ואין בעיה כל אחד והדעה שלו ,אבל אתה מסתמך על הדעה שלך לפי עיתונים וקבוצה קטנה מאוד של בנות, זה שגוי , שיהיה לך נתונים אז הינה שמעת את הדעות שלי..ועכשיו מה הדעה שלך?

N i t z a n 42

New member
תשמע ..

שכל יום מישו בא ואומר לך כמה שהוא חושב שהם חרא! ועוד שאין לו מושג בעניין! אני כבר מתעצבנת מכל דבר קטן שקשור לזה אז אל תיקח אישית אני באמת לא באתי לריב או משו פשוט זה מדכא מכמה שזה נמאס כבר... אז סורי שתקפתי.. ואני שמחה שבאת עם מטרה להבין אז סליחה חשבתי שאתה עוד אחד מאלה שסתם באים להציק.. ואני מקווה שעכשיו הבנת שאנחנו לא סתם אוהבים אותם רק בגלל המראה, ממש לא! ונכון שיש גם כאלה אבל אי אפשר לקרוא להם בכלל מעריצים ..הם סתם מתלהבים מהם כי זה בטרנד ואני מקווה שזה יפסיק ומהר..

tsofa

New member
../images/Emo45.gif מסכיממה ! איך יש לכם כוח לכתוב

הודעות כאלה ארוווכותת ?! לקרא אני מתעייפפת :|

PerfectSP

New member
אחח,הרגת אותי עם הקטע של, ../images/Emo190.gif

להקות שדומות לתחת שלי
גם אינ רשמתי את זה לפני שקראתי את מה שכתבת><'

Noa0605

New member
../images/Emo26.gifכנס שניה!../images/Emo36.gif

אני לא מעריצה של טוקיו הוטל ואני דווקא מאוד אוהבת את אוונסנס אבל אתם דיי מגזימים! כל מי שהוא "ממוסחר" ישר אנשים חושבים שהוא לא יודע לשיר והוא לא אומן.. נכון שיש כאלה שהם באמת לא שרים יפה והכל פלייבקים אבל יש גם אמנים מוכשרים שהם ממוסחרים.. אני יודעת שיש בפורום כאלה שכשכל הבאז שיש סביב טוקיו הוטל יגמר אז הם ילכו גם, אבל יש כאלה שלא, שהם באמת מעריכים את המוזיקה שהלהקה עושה... אתה צודק בקשר לזה שזה קצת העצבן שבכל מקום שומעים על טוקיו הוטל, אבל זה כמו שפעם (בעצם גם היום) שמעו על נינט, בכל מקום! ואחרי כמה זמן הכל נרגע.. אז תחכה בסבלנות ואל תתחילו לקלל בפורום שלכם אמנים אחרים (רק שתדעו זה מוציא את החשק לשמוע שירים של אוונסנס, כשהמעריצים של אוונסנס מקללים זמרים אחרים (מה לעשות זה תמיד אתם שיורדים על אחרים, גם בפורום הרישמי וגם הישראלי)) וזה לא רק בקשר לטוקיו הוטל זה בקשר לא כל הזמרים/זמרות והלהקות.. שכל אחד יאהב את המוזיקה שלו, לא ירד על אמנים אחרים ואם זה מפריע שיתעלם (ואם זה מפריע לפורום שלכם שמפרסמים שם הודעות של טוקיו הוטל אז תבקשו מהמנהל של הפורום שימחק או יחסום). חפירה

SpongBobit

New member
נכון שהם לא שרים יפה ?

כאילו, מצאת מקום להגיד את זה !!!!11 וטוקיו הוטל?פלייבקים ? פחחחחחחחחחחחחחחחח.

Noa0605

New member
לא!!

התכוונתי שכל אלה מהפורום של אוונסנס חושבים שכל מי שממוסחר הוא שר עם פלייבקים ושזה לא נכון, (לדוגמה טוקיו הוטל לא שרים עם פלייבקים)

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gifואני אוהבת גם את אוונסנס וגם את ט"ה!../images/Emo190.gif

זה יכול ללכת ככה בהחלט
וגם לי זה מוציא חשק כשמעריצים של אוו יורדים על להקות אחרות וכדומה... קיצר אני מסכימה איתך כמעט בכל מילה
חוץ מהקטע על טוקיו הוטל...כי בכל זאת

N i t z a n 42

New member
אוףף יודעים מה? זה פשוט נמאס כבר לדסקס על זה

זה פשוט, אנחנו אוהבים אותם קודם כל בגלל המוזיקה! אתה מוזמן להכיר את המוזיקה שלהם גם ומוזמן להכיר בכלל את כל מה שקורה סביב אבל רק תבין דבר אחד! אנחנו לא חלק מכל הילדות שמתלהבות מהם ומחר ישכחו מהם! אנחנו באמת אוהבים ומתחברים למוזיקה! וכמובן שאנחנו בנוסף לכך אוהבים גם את הבנים בלהקה עצמה! ולכל האנשים שלא מבינים את זה..זה בעיה שלהם! רק שלא יחשבו שהם יכולים לבוא ולתת ביקורת חופשי ,כיאלו הם גאונים בעניין שבעצם הידע שלהם בכל מה שקורה סביב טוקיו הוטל שואף לאפס! וזהו..באמת שנמאס לי להסביר את זה לאנשים

vika23

New member
חלק נכון מימה שאמרתה..

גם אני יזדעזתי שראיתי שבנות מיתחרפנות ביגלל מחלה רגילה של ביל יותר נכון וירוסון קטנטון שכל אחד יחול להיות חולה בו ליומיים!! אבל תאמת אני יודעת שיש בנות שאוהבות אותם ביגלל המראה אבל לא כולם אני אהבתי אותם עוד ליפני שראש 1 כתבו משו קטן עליהם ואני כן ממש שמחה שיש כתבות עליהם בעיתונים ויש לי מלאה פוסטרים תלויים בחדר אבל כבומן אני שומעת גם תשירים שלהם אני חושבת שביל סקסי בטרוף אבל זה לא אומר שאני אוהבת אותו רק ביגלל זה !! וכן כמו שכולם אמרו השירים שלהם פשות יפים ולא כמו של כל זמר בארץ !!! ולא שאני תקועה רק בטוקיו הוטל לא אני אוהבת ארבה להקות עוד פעם לא מהארץ!!! חח זהו וכידי לך קצט לדעת אל להקה ליפני שאתה עושה תתגובה שלך פה .. כי זה סתם אתה לא מקיר אותם ואתה לא מבין למה אנכנו מעריצים אותם...אז חבל..

Eden10025

New member
ממ..דעתי.

שמע,כל ההקדמה שעשית באמת עצובה והכל,אלו אנשים שעברו דברים קשים בחיים שלהם ואנחנו פשוט אף פעם לא נבין איך זה להרגיש ככה(אני מקווה). ממ.שמע,אני חושבת שיש אנשים שמגזימים והכל,אבל אני חושבת שזה נורמאלי להעריץ להקה,אני לא אשקר ואגיד שאני חושבת שהבנים מכוערים,אבל אני התחלתי לשמוע שירים שלהם עוד לפני שידעתי איך שהם נראים. את האמת? קשה להגדיר למה דווקא לאהוב אותם,כי זה משהו שלא בוחרים,זה משהו שקורה לבד. ואני מסכימה עם מה שאמרת,הם להקה ממוסחרת,בדיוק כמו כל להקה אחרת צעירה שמצליחה ולרוב זה קורה בגלל האמרגנים.הם בני-אדם,אז ברור שגם להם יש מגרעות,אבל בסופו של דבר,אני פשוט נהנת לשמוע אותם ומבחינתי זה מה שחשוב במוזיקה.

Eden10025

New member
ושכחתי עוד משהו.

וד"א-בעייני הם אמיתיים,אם נער בגיל כ"כ צעיר כותב דיסקים שלמים וחברי הלהקה שלו מלחינים אותם,אז כנראה שיש בהם משהו מיוחד.אני חושבת שהם מוכשרים וזו עוד סיבה שהופכת אותם לכ"כ אהובים. הם כותבים על מה שהם חושבים,על דברים שהם מזדהים איתם והכי חשוב,הם שרים שירים שלהם ולא של מישהו שישב שעות כדי לכתוב להם.

למעלה