אממ

vika23

New member
צודקת 100%..

לכל אדם יש משו רעה אין אדם מושלם חוץ וביל חח זה היה בצחוק כמובן חח

tsofa

New member
בגלל המווזייקה XD ../images/Emo85.gif

בהתחלה שמעתי שיר שלהםם ופשוטט נגנבתתי ! אז התחלתי להוריד שירים שלהם ולקנות דיסקים ווזהה :) ואז ראיתי איך שהם ניראיםם , והתאההבתתי :)

אוקיי...

דבר ראשון כל מה שאמרת לפני זה עצוב ואת כל הדברים האלה אני ידעתי גם לפני ...אבל זה לא מה שחשוב . הקטע עם ההחלמה וכל זה אני לא יודעת מה לומר ,פשוט שדואגים לו אתה יודע ,דאגה אבל תכלס קצת הגזימו . היא ממוסחרת ,כ-ל הלהקות ממוסחרות ,תן לי להקה אחת שלא כזאת ,אולי להקות צעירות של ילדים בני 15 שאין להם דיסק או משהו כזה . אוונסנס ממוסחרים ,מי כמיקל רומנס ,הכול ,אין להקה אחת שלא . זכותינו לאהוב אותם . אם אני אבוא ואגיד על אוונסנס שהם ממוסחרים תאמין לי שכל הפורום אוונסנס יאמר לי שזה נכון . אני אוהבת את המוזיקה ,לא איך ביל נראה ,טום ,גיאורג או גוסטב . הייתי ממשיכה לאהוב את טוקו אפילו אם אהיה היחידה . אכפת לי ר-ק מליריקה ,חוץ מזה ,לא הרבה . זהו ,אמרתי מה שרציתי .

PerfectSP

New member
בהחלט הייתי שומעת אותם בלי קשר><' ../images/Emo190.gif

אני מעריצה בגלל המוזיקה, זה שהם נראים אחלה[
] רק מוסיף^^ אינ גם שומעת הרבה להקות שהם פשוט קופים תאמין לי,אבל אינ שומעת אותן כי זה לא משנה
ואני גם שומעת אוונסנס וכאלה... אז שלא תחשוב שגם אנשים שבדר"כ שומעים כבד יותר לא יכולים לשמוע טוקיו הוטל><' וספיר תסכים איתי><'

PerfectSP

New member
איזו עוד להקה הייתה יכולה לכתוב טקסט ../images/Emo190.gif

כמו בפורגוטן צ'ילדרן\פרגסנה קינדר הא?!?! או כמו של שפרינג נישט\דונט ג'אמפ?!?! או און זה אדג'??? אני עוד לא נתקלתי בכאלה טכנים אצל להקות אחרות. ומה לעשות,אולי המוזיקה הזאת יותר מתחברת לנערים ונערות,כי מי שכותבת את זה הוא אחד כזה בעצמו! כי הוא כותב על מה שרוב שכבת הגיל שלו גם מרגישה... אז יש את הקשר המידי.

אהבתי מה שרשמת

אומנם יש עוד להקות שכותבות על כאב של אנשים. אני שמעתי אותם...אממ לפני כמעט שנתיים.. ולא ידעתי אפילו איך קוראים ללהקה כי שמעתי את הדיסק הצרוב של "שראי" מחברה שאחותה הייתה בגרמניה.. חרשתי על זה בלי סוף.. למרות שזה היה נראה לי בהתחלה שפה מגעילה. לא ידעתי את השם של הלהקה למשך כמה חודשים..ורק אח"כ גיליתי איך הם נראים וזה לא הרע את המצב אלא רק הוסיף.. אני מודה שאני מתה על איך שהם נראים, אני לא מכחישה את זה בכלל. אבל יותר מזה אני אוהבת את המוזיקה, המילים, הרגשות שהם מעבירים בי עם כל שיר. יש המון כמוני שמבינות אותי ולא מעריצות אותן רק בגלל המראה אבל יש גם כאלה שכן. אני מאמינה שלא כולם יקראו את החפירה שלי, רק רציתי להגיד את דעתי בנושא. :]

0rin

New member
../images/Emo210.gifזה תלוי מאוד לגביי הבנאדם...

אני פשוט אוהבת אותם לא בגלל איך שהם נראים..ממש לא, זה שהם נראים טוב לדעתי זה רק בונוס, הם להקה טובה עם שירים טובים, המילים של השירים...הלחנים כל זה פשוט גורם לי לצרוח מרוב שהם עושים לי טוב! אפשר להבין מאיזה נקודת תצפית אתה בא, יש כאלה גם שבכלל לא מכירים את טוקיו הוטל אבל כן את השיר "מונסון" ואלו כל הפאקאצות למיניהן.. לדוגמא: אני מגיעה לבית הספר שלי בהסעות וכמובן שיש עוד מלא תלמידים שעולים, וביניהם כמובן (לצערי) הפאקאצות המגעילות האלו ששמות בפלאפון שלהן את השיר מונסון ושמות בפול ווליום כדי להגיד "תראו אני מגניבה! אני גם פאקאצה וגם שומעת רוק!! וואי אני כזאת מושיייי מושייי מדהיימהה!!!" איייייייכס הן גורמות לי להקיא, ובכלל מבאס אותי שהן שומעות (רק מונסון) כי להן לא אכפת מהלהקה והן הופכות את זה לתופעה הזו ולמחשבה שאנחנו המעריצים האמיתיים אוהבים אותם רק בגלל שיר אחד שניים. אנשים עםם דעות כמו שלך יש מיליון שפשוט לא מוכנים לקבל את זה שיש להקה גרמנית כ"כ מצליחה בעולם וגם בישראל ושיש לה מעריצים אמיתיים. בקיצור, טוקיו הוטל הם לא הערצה חולפת שתעבור לי כמו שעברו למלא בנות/בנים שבאו להופעה בגלל מונסון אני לא יודעת מה עם אחרים אבל ככה אני מרגישה.

lid15

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif כנסו בבבקשה זה בשבילכם

בעניין של מה שהם כתבו ומה שהם לא הנה הרשימות של מי שעשה מה מצימר ושראי סו לאוד דו קנצט אני אשים את סקרים אח"כ אבל אני מאוד מקווה שביל כן כתב את רטה מש וזה סתם כתוב :S:S:S schrei so laut du kannst schrei: text und komposition: dave roth, david jost durch den monsoon: text und komposition: bill kaulitz, dave roth, pat benzer, david jost, peter hoffmann leb die sekunde: text und komposition: bill kaulitz, dave roth, pat benzer, davod jost rette mich: text und komposition: dave roth, pat benzer, david jost לא יודעת למה לא כתוב של פרואנדה בלייבן שזה שיר 5 ich bin nicht ich: text und komposition: david roth, david jost, bill kaulitz wenn nicht mehr geht: text und komposition: bill kaulitz, dave roth, pat benzer, david jost la buns hier raus: text und komposition: dave roth, pat benzer, david jost & tokio hotel gegen meinen willn : text und komposition: tokio hotel, dave roth, pat benzer, david jost jung und nicht mehr jungendfrei: text und komposition:tokio hotel, dave roth, david jost der letzte tag: text und komposition: dave roth, pat benzer, david jost, bill kaulitz unendllechkeit text und komposition: tokio hotel beichte text und komposition: dave roth, david jost & patrick banzer schwarz composition dave roth, david jost patrick banzer & peter hoffmann text: tom kaulitz (טום?) themanr1 demo 2003 text und komposition: david jost & tokio hotel. הרשו לי להגיד שיש להם שם שגיאות כתיב נראלי :S |הדגשzimmer 483 | uber ende der welt, spring nicht, stich ins gluck, reden, nach dir kommt nochts musik: Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, Tom kaulitz text: dave roth, atrick Benzer, Bill kaulitz, David Jost Peter Hoffmann totgeliebt: musik:Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, Tom kaulitz, Georg Listing text: Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, Bill kaulitZ heiling. an deiner seite ( ich bin da) musik: Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, text Dave roth, Patrick Benzer, David Jost, Bill kaulitz, Peter Hoffmann, wo sind eure hande, ich brech aus music: Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, Bill kaulitz, Tom kaulitz, Georg Listing Gustav schafer text:Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, Bill kaulitz wir sterben niemls aus text: Bill kaulitz musik: Tom Kaulitz, Bill kaulitz vergessene kinder musik: Dave roth, Patrick Benzer, David Jost Peter Hoffmann, Tom kaulitz, Bill kaulitz

lid15

New member
שכחתי טקסט של: vergessene kinder

text: Bill kaulitz, dave roth, patrick benzer, david jost, peter hoffmann

למעלה