רוב הזמן נח
Well-known member
ממשיך לחרטט. אתה לא השופט.
אני רק אומר מה אמר השופט
ממשיך לחרטט. אתה לא השופט.
פחחח... שום שופט לא אמר דבר על חקירת חפץ.אני רק אומר מה אמר השופט
עוד פעם אתה לא מבין על מה מדובר. שופט אמר דבר כללי על חקירות משטרה פסולות. והמשטרה במקרה חפץ פעלה בצורה הפסולה הזאת.פחחח... שום שופט לא אמר דבר על חקירת חפץ.
מי שמפגין חוסר הבנה מוחלט הוא אתה. עדיין שום שופט לא אמר שבמקרה של חפץ המשטרה פעלה בצורה פסולה. רק טוקבקיסטים ושופרות אומרים את זה. האמירה שלך שווה כקליפת השום.עוד פעם אתה לא מבין על מה מדובר. שופט אמר דבר כללי על חקירות משטרה פסולות. והמשטרה במקרה חפץ פעלה בצורה הפסולה הזאת.
כי בית המשפט אמר דברים באופן כללי על כלל חקירות המשטרה. והמשטרה לא הקשיבה לו.מי שמפגין חוסר הבנה מוחלט הוא אתה. עדיין שום שופט לא אמר שבמקרה של חפץ המשטרה פעלה בצורה פסולה. רק טוקבקיסטים ושופרות אומרים את זה. האמירה שלך שווה כקליפת השום.
עניין אחר לגמרי הוא האם העדות תיפסל גם אם יקבע שהחקירה הייתה לא כדין. זה לא אוטומטי ולא מובן מאליו לפי החוק בישראל.
כפי שהסברתי לך בסבלנות אין קץ, דעתך על חקירת חפץ שווה כקליפת השום. אני לא מצפה שתבין הפעם אבל אני בכל זאת מוכן להשקיע בך עוד מאמץ.כי בית המשפט אמר דברים באופן כללי על כלל חקירות המשטרה. והמשטרה לא הקשיבה לו.
דעתי היא כדעת בית המשפט העליון. שכבר הסברתי מה היאכפי שהסברתי לך בסבלנות אין קץ, דעתך על חקירת חפץ שווה כקליפת השום. אני לא מצפה שתבין הפעם אבל אני בכל זאת מוכן להשקיע בך עוד מאמץ.
LOL. בית המשפט העליון לא הביע שום דעה על חקירת חפץ. - מזה נובע שאתה חסר דעת...דעתי היא כדעת בית המשפט העליון. שכבר הסברתי מה היא
ברור שלא. כבר רשמתי שלא. הוא הביעה דעה על כל חקירות המשטרה, שחקירת חפץ היא אחת מהםLOL. בית המשפט העליון לא הביע שום דעה על חקירת חפץ. - מזה נובע שאתה חסר דעת...
שקר גמור.ברור שלא. כבר רשמתי שלא. הוא הביעה דעה על כל חקירות המשטרה, שחקירת חפץ היא אחת מהם
אז אתה טוען שלבית המשפט העליון אין שום דעה עד היום לגבי חקירות של המשטרה?שקר גמור.
רגע, אולי האיטם ששם הדברים נאמרו יעלה לכאן בקרוב. ואז תראה שזה אפילו חמור יותר ממה שרשמתי.שקר גמור.
זו עוד מדרגה בירידה ללא דמוקרטיהשיטות החקירה שהפעילו עליו היו אגרסיבית
אבל הן חוקיות.
לדעתיזו עוד מדרגה בירידה ללא דמוקרטיה
מחר יאיימו לחשוף ברבים אדם בשל נטיות או כל סוד אחר למשל מחלות נפש של הילד שלו
מה רצית שמשפטים יתנהלו ע״י העם? לא חבר מושבעים שהרי הם תמיד יואשמו בהיותם פקידיםלדעתי
עוד מעט תהיה לפקיד משפטי זכות וטו על זהותו של זה אשר ירכיב ממשלה בישראל.
כבר כעת בג"צ לוטש עיניו אל עבר ביטול חוקי יסוד.
עוד מעט קולו של העם יוחלף ע"י וועדה של פקידים משפטיים שהסיכוי שהם יהיו אובייקטיבים שווה לסיכוי שאני אצביע עבור מפלגת העבודה.
גם אתה טועה.זו עוד מדרגה בירידה ללא דמוקרטיה
מחר יאיימו לחשוף ברבים אדם בשל נטיות או כל סוד אחר למשל מחלות נפש של הילד שלו
למה יש לצפות שיעשו את המשפט באולפן של איילה חסון ..רק ישימו לה כזה כובע של שופט בדימוס.לצפייה באיטם:
כי יש במדינה דמוקרטית עיתונות חופשית. ובאיטם הזה נחשף שהמשטרה פעלה בניגוד להחלטת הבגצלמה יש לצפות שיעשו את המשפט באולפן של איילה חסון ..רק ישימו לה כזה כובע של שופט בדימוס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.