אמרתי לכם שזה יקרה:

antreprize

New member
אמרתי לכם שזה יקרה:

כרגע בחדשות אמרו שבשבוע האחרון הגיעו לארץ 100(!) פליטים סודנים, לפני כמה ימים הייתה במעריב כתבה,אמרו ששם שבחודש האחרון הגיעו לארץ 300(!!) פליטים סודנים,,בשנה האחרונה הגיעו לארץ 300 פליטים,שזה אומר שבחודש אחד הוכפלה בארץ אוכלוסיית הפליטים הסודנים שכרגע היא 600,ולדעתי זה לא יפסק כאן, במצרים(ובסודן) מחכים עוד אלפי פליטים שאין להם מה להפסיד ושינסו להגיע לכאן.

antreprize

New member
תשפר את הציניות שלך.

המדיה לא תקרוס ממאה פליטים,אבל היא כן תקרוס מ-100,000

סלוניק

New member
זה קצת מצחיק שאתה מקיש

מכניסה של 100 פליטים לכניסה של 100,000. אבל סתם שתדע, אולי לא שמת לב שבתחילת שנות ה-90 נכנסו לארץ כ-100,000 עולים מחבר העמים מדי שנה (ובוא נאמר שההטבות שהם קיבלו עם עלייתם הן בעלות הרבה יותר גבוהה מההנמקות בכלא של פליטי סודאן. בוא פשוט נשים את הקלפים על השולחן ותודה שמה שמפריע לך הוא שהם אינם יהודים.

antreprize

New member
אני לא מקיש כלום.

אני פשוט אומר ש 300 פליטים יכולים להפוך ל600 ו600 פליטים יכולים להפוך ל 1000 וכו'... לא מפריע לי יהדותם, מפריע לי כמותם. אני מקווה שאתה לא נפגע מזה שאני לא גזען.

סלוניק

New member
תעשה לי טובה.

מעבר ללוגיקה (והמתמטיקה) הגרועות של 300 פליטים שיהפכו מתישהו ל-100,000, הרי שהטענה של קריסת מערכות היא מנותקת מהמציאות. מדי שנה עולים לישראל אלפי עולים, ואף בשנות ה-90 עלו מאות אלפים בקצב מסחרר. היות ואתה נזהר שלא להודות בגלוי שאתה רואה לנכון להפריד בין יהודי נזקק לסודאני נזקק, אבקשך להצהיר בריש גלי כי אתה מתנגד בתוקף לעליה, ותומך בגירוש העלייה הרוסית (כפי שמשטרת ההגירה מגרשת פליטים כיום).

antreprize

New member
טוב, אני חשבתי שהקליטה של אלפי

העולים הרוסים והאתיופים הייתה כישלון(בעיקר בגלל שהיא הייתה כשלון),ולדעתי,גם את היהודים הרוסים והאתיופים(אם הם בכלל יהודים) לא היו צריכים להביא.אני לא תומך בגירוש העולים הרוסים כמו שאני לא תומך בגירוש פליטים(אבל אני לא אתנגד אם זה יעשה), אני פשוט לא תומך בלהביא עוד.

סלוניק

New member
אל תדבר איתי על קליטה

תצהיר בפה מלא שאתה מתנגד לעלייה ולהגירה בכלל. "כשלון" זו הגדרה מתחמקת שמטרתה להגיד שהגירה יכולה להיות חיובית או שלילית. היות ואתה טוען בחצי פה שהגירה רחבה היא תמיד שלילית ומסוכנת, אי לכך אין לך ברירה אלא להכריז שאתה סבור שהעלייה היא עוול שיש להפסיקו ולבטל את חוק השבות, לא כן? קצת קשה בכל אופן לטעון שמדובר בכשלון שכן העלייה היוותה את מוקד הצמיחה של ישראל בשנות ה-90, ולמען האמת מאז ומתמיד ישראל נבנתה על הגירה ומעולם לא פורקה. לכן תיאלץ לבסס את עצמך בקצת יותר מהאכסיומות הרגילות שלך ולספר לכולנו כיצד הגירה של כמה מאות פליטים (שיש סיכוי תיאורטי של 0.0001% שיגיעו במצטבר עוד כמה עשרות שנים ל-100 אלף) היא אסון ובכייה לדורות.

כן,

ולצד זה העלייה הרוסית רוויה עד להתפוצצות בגזענות, קפיטליזם ובעליות המאוחרות יותר גם אנטישמיות מוצהרת. בנוסף היא הביאה לשולחנו אכילת שרצים, זנות, בעילת נידות, פגיעה בשבת הקדושה והסתגרות התנשאות תרבותית ("ישראליסקי פרימיטיבסקי"). חוצמזה כולם היו שם רופאים ופה מנקים אחרי כמה מזרחיים ברברסקי.

niv1990

New member
זה עדיין יותר טוב מהאזרח הממוצע שהיה פה לדעתי

ומה רע באכילת שרצים? הם שיפרו את הרמה הקולינרית פה...

antreprize

New member
אני לא מתנגד להגירה ולעלייה, אני כן מתנגד

לעלייה והגירה של מאות אלפים בזמן קצר. כל עוד עולים לארץ עשרות אלפי יהודים כל שנה זה בסדר, אם יותר מזה אני לא מסכים. הגירה של מאות פליטים היא לא אסון, אני פוחד מכך שהחברים שלהם ישמעו שטוב פה ויחליטו לבוא.

oriane1

New member
ההבדל:

בס"ד, ההבדל הוא שיהודים יכולים לבוא להגר לארץ כי זו הארץ שלהם(ארץ ישראל לעם ישראל) לעומת אויבי ישראל שצריך לגרש אותם מפה כמה שיותר מהר!!

סלוניק

New member
אבל ברור לכולם

שלא יגיעו מאות אלפי פליטים ואפילו לא בזמן קצר, אז ממה נובעת ההיסטריה שלך?

antreprize

New member
מי אמר את זה?אליהו הנביא?

זמן קצר יכול להיות שבוע והוא יכול שנה, אם מדינת ישראל תאפשר לפליטים להכנס לכאן הכמות תגדל, יכול להיות שהיא תכפיל את עצמה ויכול להיות שלא, אבל בכל מקרה היא תגדל.

סלוניק

New member
כן,

תגדל מעשרות בודדות בכמה חודשים למאות אלפים.. אתה בכלל לא מנותק מהמציאות..

antreprize

New member
אתה נהנה להתנהג כאילו אתה לא מבין אותי?

בשנה האחרונה הגיעו לארץ 300 פליטים, 300 נוספים הגיעו בחודש האחרון, זה גידול אדיר, כמות הפליטים שעד עכשיו הגיעה בשנה מגיעה מעכשיו כל חודש, אם הגידול הזה ימשיך תוך כמה חודשים יהיו בארץ אלפי פליטים, ולא צריך להיות איינשטיין כדי להביון את זה.

למעלה