אנאפוליס

אנאפוליס

יש לי הרגשה שמאנאפוליס לא יצא כלום, האם רק אני חש בכך , או שעוד אנשים פה ? בנוסף סלחו לי אבל יש לנו ראש ממשלה מטומטם חחח, האולמרט הזה העביר משוריינים לפלסטינים!! ועוד 1000 רובים! על חשבון משלם המיסים הישראלי, כמה אפשר להיות מטומטם? זה שיצא נגד אוסלו היום ממשיך באותה טעות טיפשית מה יעזור לשלום במזרח התיכון עם נביא לפלסטינים אם נחמש את הערבים במו ידנו במשוריינים וברובים!?!! יש כאן היגיון טקטי? מעשי? הריי אחר כך הם יטבחו בנו עם הרובים האלו! יש לי הרגשה שלהנהגה שלנו לא אכפת בכלל מחיינו!!! זוהי טעות יותר מכל טעות להביא לשמגגים האלו נשק חם!! שאני רואה את זה בא לי לדפוק תראש בקיר. אני לא מבין, למה רק משוריינים ורובים? שיילך עם זה עד הסוף שיביא להם טנקים, בזוקות, נשק גרעיני מטוסים... אולמרט מכספנו בונה צבא לאויב
צריכים לקחת את הנשק מהפלסטינים ולא להביא להם עוד! ושלא יספרו לי סיפורים שזה רק לכוחות המסכל של הרשות הפלסטיני שתפקידם לחסל את הטרור בגדה, כי כבר היו להם מספיק שנים הזדמנות לפעול כנגד הטרור, והם לא עשו עם זה כלום. ואגב, מיילא רובים, אבל ראבק למה להביא להם משוריינים?!

yonatan31

New member
כל המערכת הפוליטית משוכנעת

שועידת אנאפוליס היא רעיון רע, והתגובות נעות מטחינת מים לחשש ממשי. הבטחון צריך להשאר לעולם בידי צה"ל. הפלסטינים הוכיחו שהם לא מסוגלים להעמיד מדינה ריבונית ושכל מדינה פלסטינית תיקלע למלחמת אחים וליצירת מדינת הלכה איסלמית קיצונית לידנו. לכן צריך להחרים את כל הנשק מהרשות הפלשתינית ולהחרים כל נשק לא חוקי בגדה- הפלסטינים לא רוצים ולא יכולים לעשות לנו את העבודה. מתי נלמד שכל נסיון להפקיד בטחנוננו בידי זרים עולה בתוהו? צריך עוד ספינה לנוצרים בלבנון, עוד שיריונית לפתח, עוד כמה מלחמות-אוסלו כדי שנבין? המעגל המוטרף הזה לא ייגמר לעולם, וצריך רק לקוות שכח עליון יושיע אותנו מזה

רוני13

New member
ועידה מפגרת...

רעיון אדיוטי וכו'... זה טימטום לצפות שייצא מזה משהו
אך מה כבר אפשר לצפות מהממשלה שלנו? העבירו לפלשתינים רובים?! תחת איזה סעיף? מה נסגר? בשביל מה הם צריכים רובים? זה מתחיל להדאיג!

M e g g i

New member
ועכשיו כמחווה [עאלק] משחררים אסירים!

היכן נשמע דבר כזה??? שיחרור מבית הסוהר סתם... איזה מדינה תעשה פעולה טיפשית כ"כ? חוץ ממדינת ישראל ברשות אולמרט כמובן...

רוני13

New member
לפעמים אני תוהה...

אם הפלשתינים הכניסו את אולמרט בתור "האיש שלהם בפנים" כי עד עכשיו שום דבר שהוא עשה לא הועיל למדינת ישראל בכלום לעומת הרווח שיצא לפלשתינים(במיוחד לטרוריסטים שבהם)...

antreprize

New member
מה הבעיה עם השריוניות?

השריוניות האלה הן לא בעיה, לצה"ל יש הרבה מאוד דרכים להשמיד אותן אם יהיה צורך, גם רובים זה לא בעיה, הם יכולים להשיג רובים גם בלי עזרתנו. הפלסטינים קונים את השריוניות מכספם, את הרובים אני לא יודע, אני חושב שאנחנו לא משלמים עליהם. יש הרבה מאוד היגיון במהלך הזה(במיוחד בקטע של השריוניות).

yonatan31

New member
הבעיה שהשריוניות בסוף נופלות שלל מלחמה לחמאס.

הם לא צריכים להקים צבא כי הם לא מדינה ריבונית. ישראל צריכה לשלוט בטחונית בשטח כמו שהיא עושה כעת ולא להעביר עוד שטחים לשליטת הצבא הפלסטינית. אם אבו מאזן רוצה שמישהו יתמוך בו הוא צריך לנתב כספים לכלכלה ולא לחימוש, ואם אנחנו רוצים "לחזק" את אבו מאזן אז אנחנו צריכים לשכנע אותו להשקיע בחינוך ובפיתוח על פני נשק. אני לא סומך על מי שמקים לעצמו כזה צבא כאשר הוא לא צריך.

antreprize

New member
אז מה? עם החמאס ישתמש בשריוניות

האלה הלחימה בו תהיה יותר קלה, המיגון של השריוניות הוא חלש ומיושן.

yonatan31

New member
אז על פי הגיון זה,

מוטב לנו להעביר את הנגמ"שים שלנו לחמאס כדי להחליש אותם???

antreprize

New member
לא, כי יש הבדל בין שריוניות מיושנות

שיש להן מיגון חלש ובין נגמ"שים מתקדמים שלהם יש מיגון טוב יותר. אם היית קורא את מה שכתבתי במקום להגיב אוטומטית היית יודע את זה.

antreprize

New member
ורק כדי למנוע אי הבנה נוספת שתנבע

מכשל בהבנת הנקרא: החמאס משתמש נלחם בשיטת גרילה ולא כמו צבא רגיל(כמו החיזבאללה), ובגלל זה צה"ל מתקשה להלחם בו(בדיוק כמו שקרה בקיץ הקודם), שימוש בשריוניות יכריח אותו להלחם כמו צבא רגיל וזה יקל על צה"ל להלחם בו(כי צה"ל טוב מאוד בלחימה נגד צבאות רגילים). ד"א, אפשר לדעת איך השריוניות יגיעו מהפת"ח לחמאס כשהן נמצאות בגדה והחמאס ברצועה?

yonatan31

New member
לעת עתה החמאס ברצועה.

אבל בקצב הנוכחי הוא יהיה בקרוב גם בתל אביב. אל חשש, ממחר גם החיזבאללה הולכים להפוך להיות צבא סדיר ולא גרילה.

הפלסטינים לא יכולים לעשות דבר עם השריוניות

הללו, גם אם תתן להם את הנגמ"שים הכי מתקדמים, אין בהם תועלת עבורם, בלחימה נגד ישראל

princes15

New member
הוא מזכיר לי את רבין שגם נתן להם רובים..

מעניין אם גם אולמרט יקבל כדור.. הסדר יום של אולמרט זה לתת להם רובים וללכת לועידת אנאפולים. מרוב שנתן להם כ"כ הרבה נשק הוא בטוח איחר.. הוא בן אדם מתוסבך שסותר את עצמו. והועידה הזו בכלל טפשית. אולמרט יודע שזה לא יעזור, הוא סתם מנסה להראות לעם שהוא עושה משהו ומנסה לקדם את ה"שלום" ולא יושב רגל על רגל. רק לדבר הוא יודע.

למעלה