אנאפוליס

antreprize

New member
אבל אתה שוכח שהם רואים כל הזמן חיילים

של מדינה אחרת שנכנסים לערים שלהם מתי שהם רוצים או מחסלים אנשים מתי שבא להם, מנקודת המבט שלהם הם מאויימים.

antreprize

New member
לראות את הדברים גם מנקודת המבט שלהם

לא פוגע בי, למות כן פוגע בי. למה לא לראות את הדברים מנקודת המבט שלהם? איך זה יכול לפגוע בנו?

antreprize

New member
למה לא? נכון שזה לא הדבר החכם לעשות,

אבל גם אנחנו סובלים ממנהיגים שמחליטים החלטות טיפשיות. לא אמרתי שצריך לתת להם לקנות נשק כמה שהם רוצים, אמרתי שאם זה לא פוגע בנו, אז למה לנו למנוע? אם לא נאשר, הם לא יקנו נשק? אם הרכישה פוגעת בנו, זה משהו אחר וצריך למנוע את זה.

אני לא מתעסקת בזה...

יש דברים שמעצבנים אותי מאוד, כמו השטויות של אולמרט. מה שאני לא יודעת לא יכול לפגוע בי, אז אני פשוט לא קוראת על אנאפוליס. למען האמת אין לי מושג קלוש על זה
. הממשלה שלנו אבודה, אם לא נדרוש בחירות עכשיו הוא ימשיך לעשוק אותנו להוליך אותנו שולל. אחרי המלחמה עוד כולם רצו שיתפטר, אבל לא, הוא יהיה "אחראי" ויגרום לכל אזרחי מדינת ישראל להצטער עוד יותר על שבחרו בו. אני אוהבת להגיד את זה- אבל אמרתי לכולם מסביבי, אז בזמנו בבחירות- שאסור להצביע לאולמרט, כי הרגשתי שהבחור מפוקפק, והייתה לי תחושה שהטפשות שלו תוביל אותנו למלחמה. קצת חבל שצדקתי. מכעיס אותי העברת הנשק הזאת לחמאס. יכול להיות שהוא מסומם או משהו כזה? החיילים שלנו נלחמים בנשק של שנות ה60, ובלי כל הכנה או הכוונה זורקים אותם בשטח של אויב [אני מדברת על מחדלי מלחמת לבנון 2]- והוא, מחליט לו, לממן נשק והגנה לאויב. זאת פשוט בדיחה!.

iRoNBaLLz

New member
איפה ליברמן וישי נמצאים?

כדי להחזיר את הכבוד האבוד שלהם 2 המפלגות, ובעיקר העומדים בראשהן, צריכים לפרוש מהממשלה, להצביע יחד עם האופוזיציה אי אמון, לפזר את הכנסת ולערוך בחירות חדשות. אשתו של אולמרט משפיעה עליו לחלוטין... הוא פשוט פותח רגלים לחמאס, סורה ואיראן.

למעלה