אנאפוליס

M e g g i

New member
חחחח

כל שירשור אתה משחיל הודעה על כדורים... אז ככה זה כשאמא רוקחת?

אני לא יודע מה המניעים של אולמרט

אבל אני בטוח שיש לו. לראש הממשלה שלנו, יש מספיק יועצים, יש הרבה יותר מידע, ויש שיקולים שאנחנו לא יודעים. אני לא הולך כל כך רחוק וטוען שראש הממשלה שלנו הוא גאון וכל המהלכים שלו קדושים, אבל אני מניח שאולמרט יודע קצת יותר מכל גולשי האינטרנט הממוצעים. רק תחשוב שכל הפעולות שאולמרט עושה עוברת עשרות יועצים, ועשרות מחקרים ופקחים. לא נראה לי הגיוני שאולמרט פשוט קם בבוקר, והחליט שבא לו להשמיד את ישראל.

noamgk

New member
עשרות יועצים, מחקרים ופקחים...

השאלה היא, האם הם באמת דואגים למדינת ישראל ולבטחון אזרחיה היהודים, או שמא הדבר היחיד שעומד בראש מעניינם הוא השארת אולמרט בשלטון?

noamgk

New member
תשאל את היועצים.

אני בטוח שיש לו משני הסוגים, והסוג שגרר אותו לאנאפוליס ול"מחוות" הרצחניות האלה הוא מהסוג הפוליטי. כמו שאתה רואה, אין שום היגיון בלתת נשק לאירגוני טרור (גם אם הם "ממוסדים" לכאורה, והפת"ח הוא אירגון טרור לא פחות מהחמאס), ואין שום היגיון בלעשות "שלום" כשמדובר בשלום של השמאל.

M e g g i

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי בא להפגנה?

yonatan31

New member
כיכר פריז?

לא אמורה להיות שם הפגנה של שלום עכשיו ויוזמת ז'נבה?

yonatan31

New member
רק השבוע

הייתה שביתה במוסדות ההשכלה העליונה ביש"ע עקב המימון הדל שהם מקבלים מהממשלה הפלסטינית. במקום שריוניות ורובים הם היו יכולים לתת כסף לחינוך וללימודים, אבל הם העדיפו להתחמש. למה?

למעלה