אנא הוכיחו לי

yo t a m

New member
ניסויים באבולוציה? ../images/Emo13.gif

הכיצד אתה עושה ניסוי של מוטציות אקראיות? הרי רוב הגורמים אינם בשליטתך, ואם זה אכן "ניסוי" אז זהו ניסוי עם כמה משתנים ועל כן לא ניסוי טוב במיוחד. על ספקטרוסקופיה, יקירי, שמעת?
מכיוון שיש, בוא נעריך, כ-10 בחזקת 11 כוכבים רק בגלקסיה שלנו, יש מספיק נתונים בשביל לעשות מחקרים איתם.

Charles Darwin

New member
אתה מצחיק...

כשמדובר באבולוציה אתה דורש שהניסויים יעשו בכל הרמות וכשמדובר באסטרונומיה אתה מסתפק בספקטרוסקופיה. אנחנו יודעים כעובדה שההבדל בין צ'יוואווה לדני ענק הוא תוצאה של מוטציות אקראיות (ומדובר בכמה עשרות דורות בלבד!) אלא אם כן אתה טוען שהייתה התערבות אלוהית גם בזה...

yo t a m

New member
אני שמח שאתה אוהב את ההומור שלי ^^

בכל אופן, באבולוציה אין לך 10 בחזקת 11 מקרים לחקור באמצעותם ובאסטרו-פיזיקה כן. ואיך אתה יודע שההבדל בין צ'יוואווה לדני ענק הוא תוצאה של מוטציות אקראיות?
כלומר, האם צפית בכלב הצ'יוואווה בסביבתו הטבעית הולך ונעשה דני ענק?

Charles Darwin

New member
רגע אתה טוען שלצ'יוואווה ולדני הענק

אין אב קדמון משותף? אלוהים ברא אותם ככה?

yo t a m

New member
ובכן, בינתיים לא,

כדי לטעון את זה אני אצטרך לחכות עד שתגיד לי שאין לך הוכחה שכך היה, או שתבוא סוף סוף עם הוכחה כזאת D:

yo t a m

New member
כיצד אתה יודע שלצ'יוואווה

ולכלב הדני הענק יש מקורות משותפים?

Charles Darwin

New member
אם גם הטענה הזו לא מקובלת עליך

אנ'לא חושב שיש לנו בסיס משותף לדיון

ואני מתחיל יותר ויותר לחשוב ../images/Emo110.gif

שאדוני פשוט טרול
ומדוע אני אומר את זה? משום שכבר בתגובה הראשונה להודעתך (אשר פותחת את השירשור) הבאתי לך קישור עם שלל הוכחות (בעברית אפילו!) ועדויות המראות כי האבולוצייה אכן נכונה, עד כה לא טרחת משום מה להתייחס לאף אחת מאותן נקודות שמועלות במאמר, יש לך הסבר לכך? אז כמו שאמרתי, לדעתי אתה פשוט טרול
שמטרתו היחידה היא לעורר וויכוחים ומריבות בפורום בלי שום מטרה אחרת. משתמש בצלילים.

ההסבר שלך

לכל נושא שהועלה כאן בינתיים, היה "כי ככה אלוהים רצה", הסבר כזה אולי מקובל על ילד בכיתה א', לא על אנשים מבוגרים ורציניים שמבקשים תשובות רציניות. אלוהים קיים רק באגדות, אלוהים זו המצאה של בני האדם, וחבל שאנשים כמוך לא מבינים זאת, אבל אם אתה מיתעקש כמו פרימיטיב להאמין באותה יישות דמיונית כל יכולה ובלתי נראיית שלא ניראתה כמותה אפילו בסרטיי המדע בדיוני הפרועים ביותר, אז שיהיה לך לבריאות, אך מה אתה רוצה מחיינו? משתמש בצלילים

yo t a m

New member
../images/Emo6.gif

יקירי, בוא לא נעסוק באמונותיי וחוסר אמונותיי כרגע, כי הן ממש לא רלבנטיות (ואתה עשוי לגלות ששגית שגיאה מסויימת עם הטפת המוסר שלך) בכל אופן, אני הייתי מעוניין לראות מדוע אתה מאמין כל כך בתורת האבולוציה, אבל לא מוכן להסביר מדוע היא נכונה.

תגיד אתה יודע לקרוא? ../images/Emo124.gif

בהודעה הראשונה שלי בשירשור זה הבאתי לך שלל הוכחות המראות כי תורת האבולוצייה נכונה ומבוססת מבחינות רבות ומגוונות, הבאתי לך קישור עם שלל עדויות מתחומים שונים לגמרי זה מזה (הצלבה) שכולם מצביעים על כך כי תורת האבולוצייה נכונה, אז מדוע אתה בכל זאת ממשיך ליטעון שאני "לא מסביר" מדוע היא נכונה? אולי אתה פשוט מיתקשה קצת בהבנת הנקרא?
משתמש בצלילים

yo t a m

New member
זה נכון לחלוטין,

אבל לא ביקשתי את עזרתו של אתר כלשהו, ביקשתי את עזרתך.

ועוד משהו

יהיה נחמד אם תפסיק ליקרוא לאנשים כאן "יקירי" אתה פשוט מתחיל להישמע כמו הומו, אני לא מכיר אותך, ואני בטח לא "יקירך", תודה מראש על ההבנה. משתמש בצלילים.

yo t a m

New member
טוב, יקירי ../images/Emo3.gif

דע לך שזה כינוי נימוס, בכל מקרה.

vizini

New member
"אנשים כמונו" אתה מתכוון למשל

לריצ'ארד דוקינס? אז כן, הוא יודע להסביר את זה טוב. קרא שוב את ספריו ונסה להבינם.

yo t a m

New member
>_<

אוקיי, אתם מוכנים לנהל כאן דיון בלי כל הזמן "נסה להבינם"? D: ואולי אני כן מבין אותם? ^^; בכל מקרה, ב"אנשים כמוכם" התכוונתי דווקא לחברי הפורום המסויים הזה שהקימו פורום במיוחד לאבולוציה ובחוסר רצון מובהק לא מסבירים בכלל למה הם חושבים שהיא נכונה, או מסבירים לעיתים בצורה צולעת במקצת.

LordOfSpells

New member
להסביר? למי אנחנו חייבים משהו?

מצדי שכל העולם יהיה דתי ויילך כמו זומבי אחרי ספר... זה שאנשים נותים לנוון את האיבר הכי עוצמתי והכי חשוב שלהם במקום חפתח אותו זה בעיה שלהם, שילכו להזדיין-אני לא צריך להציל אותם ולגרום להם לראות כמה הרבה יותר כיף לחשוב ולהסיק מסקנות(גם אם לא נכונות) בעצמך מאשר להגיד "כי זה רצון האל" כמו איזה עיוור אידיוט. שוב-אני לא אורמ שאתה אידיוט, אני נותן תיאור.

yo t a m

New member
ומהי התשובה של האבולוציה?

ושוב, אלוהים ברא את כל בעלי החיים על פי תבנית מסויימת, אבל הכניס בהם גיוונים- הוא יצר מעופפים ויצר לא מעופפים, ומערכות שונות בכל גוף, אבל תפקוד בסיסי דומה.

vizini

New member
לא, לא הבנת.

הזאב הטסמני שייך למשפחה אחרת לגמרי מהזאב (משפחת חיות הכיס, כמו הקנגרו). העטלף הוא כמובן יונק (דבר שלא היה ידוע לכותבי התורה, שסיווגו אותו כעוף). אין שום סיבה שבבריאה יהיו תכונות דומות ליצורים ממשפחות שונות. אם אתה מעוניין בהסבר של האבולוציה, קרא את "הגן האנוכי" ו"השען העיוור", למשל, של ריצ'ארד דוקינס.

למעלה