אנא הוכיחו לי

אֶחָד

New member
זוהי התיאוריה הסבירה ביותר שהועלתה

עד היום. ואם היא לא נראית לך אז לך לפורום יהדות, שם מתקיים דיון מעניין בהילכות נידה.

שמתי לב

שכל (או כמעט הכל) מה שכתבת על הבריאה,זה הכל השערות,יותר נכון,פרשנויות שלך ושל אחרים לתנ"כ. אתה לא יודע בוודאות,זה פשוט פירוש,פירוש שנשמע לך הגיוני.

yo t a m

New member
שוב, זה פורום אבולוציה, לא פורום

בריאה, ולכן הייתי שמח שתוכיחו לי למה גישתכם לאבולוציה נכונה ולא למה גישתי לבריאה שגויה.

Dianthus

New member
תורה

בניגוד לתורה מסיני, אבולוציה היא לא תורה אלא תיאוריה שנסמכת על עובדות רבות. תיאוריה זו מתחדשת ומתעדכנת ללא הרף, לעומת התורות השונות שמסתובבות בעולמנו שמקורן בהתגלות(או יותר נכון טריפ/שיגעון-גדלות או טירוף)שקרתה לממציא הדת. קשה לי להבין מה אתה רוצה להשיג בשאלה שלך מכיוון שאנשים שמאמינים באלוהים הם מוגבלים וחוץ מלרדוף אנשים ודיעות מנוגדות לעמדתם, לא מסוגלים להרבה, אז תפסיק להתווכח ולך ללמוד דף גמרא.

yo t a m

New member
הבהרה מסויימת.

לאחר הודעותיו החוזרות ונשנות של "משתמש בצלילים" (או-איך-שלא-הולך-הכינוי) אני מאמין שכדאי שאני אבהיר משהו, אם כי כמובן מרגע זה כל השרשור לא יהיה שווה כלום. אני חושב בהחלט שתורת האבולוציה נכונה. קראתי את הספרים עליהם המלצתם שוב ושוב, ואני משוכנע שאלוהים לא קיים, וכל זה היה נכון כבר זמן רב לפני שבאתי לכאן. "אז למה שאלת אותנו את השאלה המפגרת הזאת והטרחת אותנו ובזבזת את זמננו?" ובכן, אני תהיתי כיצד תגיבו לשאלה כזאת, והאם תהיו מסוגלים לסתור אותה בעצמכם, בלי צורך להיעזר בספרים שונים ומשונים. ראו זאת כ"בחינת כניסה". מלבד את הידע, שבו הייתם סבירים ומעלה, אולי, ההודעה גם בדקה את האנטיפתיות (וההומופוביות, מתברר D:) שלכם. במבחן זה אני מאמין שלא עמדתם יפה כל כך והשתלחתם בי על דתיותי, תורתי-אומנותי וכל השאר בלי לדעת מי אני, ועל סמך שאלה אחת בלבד, שיכולה הייתה להישאל בסך הכל על ידי כל הבן אדם, וגם על ידי אתאיסט.
ולגבי המחשבה שאני טרול, ובכן- אולי העובדה ששאלתי שאלה למטרות שהן לא קבלת תשובה אמיתית עליה (אותה אני מאמין שריצ'רד דוקינס, בכל זאת, יודע יותר טוב מכם
) יכולה להיחשב מעשה טרולי, אבל אני לא טרול.

yo t a m

New member
בבקשה, -יקירי-

"אז למה שאלת אותנו את השאלה המפגרת הזאת והטרחת אותנו ובזבזת את זמננו?" ובכן, אני תהיתי כיצד תגיבו לשאלה כזאת, והאם תהיו מסוגלים לסתור אותה בעצמכם, בלי צורך להיעזר בספרים שונים ומשונים. ראו זאת כ"בחינת כניסה". מלבד את הידע, שבו הייתם סבירים ומעלה, אולי, ההודעה גם בדקה את האנטיפתיות (וההומופוביות, מתברר D:) שלכם. במבחן זה אני מאמין שלא עמדתם יפה כל כך והשתלחתם בי על דתיותי, תורתי-אומנותי וכל השאר בלי לדעת מי אני, ועל סמך שאלה אחת בלבד, שיכולה הייתה להישאל בסך הכל על ידי כל הבן אדם, וגם על ידי אתאיסט.

Charles Darwin

New member
../images/Emo12.gifולמה אתה חושב שלא ידענו את זה../images/Emo35.gif

כאילו דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לפני שהגבתי אליך בדקתי את הכרטיס האישי שלך ומהתמונה זכרתי שאתה אתאיסט והבנתי את הקטע שלך. אחרת לא הייתי מגיב כמו שאני בד"כ לא מגיב לאנשים שנכנסים לכאן וחוזרים על אותן מנטרות שאין שום סיכוי בעולם לשכנע אותם שהן לא נכונות במלוא מאת האחוזים...

זוהי קונספרצייה!! ../images/Emo2.gif

האמת שגם אני ראיתי עוד בתחילת השירשור את הכרטיס האישי שלו, וחשבתי לישאול אותו האם הוא שמע מימיו על מושג בשם 'סָפָר' או 'מסרק' כי נראה שאף אחד משניהם אף פעם לא בא במגע עם שיער ראשו הפרוע... מי יודע, אולי הוא פשוט ברוגז איתם. משתמש בצלילים.

yo t a m

New member
הו, כמו הערסים בכיתתי ../images/Emo6.gif

"יותם, אתה ברוגז עם הספר חחח?" ובכן, לצערי, יחסיי עם הספר טובים מאד ואנחנו מפיקים (ובכן, הוא לפחות. הוא מרוויח על זה כסף ^^ אני מפסיד על זה מיליוני תאים מגופי) הנאה משהות אחד עם השני.

הם ערסים?? אתה נראה כמו פריק!

אבל מדוע להראות כמו פריק? למה להיות כל כך יוצא דופן? זה משהו שמסב לך אושר או סיפוק עצמי? אתה נהנה להראות כל כך שונה מאחרים? זה איזה סוג של "מרדנות חברתית"? או שאולי אתה פשוט חוסך את הכסף של הספר כדי ליקנות אוטו כשתהייה גדול..... משתמש בצלילים

yo t a m

New member
לא,

אמרתי שההערה לגבי הספר נאמרה על ידי הערסים בכיתתי
(ומה זה אומר עליך?
) או ה', כל התשובות נכונות

למעלה