אנא הוכיחו לי

yo t a m

New member
לא קשור.

כשאת רוצה לטעון שמשהו הוא כזה (כלומר- האבולוציה נכונה) את לא יכולה לבקש שיוכיחו שההיפך הוא הנכון. הדבר שאמרתי גם נכון לגבי הבריאה, אבל כרגע אני לא מבקש להוכיח את הבריאה אלא לבדוק האם יש ביכולתכם להוכיח בכלל שהאבולוציה נכונה.

../images/Emo124.gif

בהודעתי הראשונה בשירשור זה הבאתי לפניך (כולל בקישור בתוך ההודעה) אוסף של עדויות והוכחות בדבר נכונותה של תורת האבולוצייה, מדוע אתה מתעלם מנקודות אלו ולא מתייחס אליהן בהודעותיך? משתמש בצלילים

demoloc

New member
אני אסתור לך את תורת הבריאה

בהסבר פשוט וממצא , סבבה? הבריאה , בה נוצרו כל אשר מתהלך על האדמה. צודק אני? יפה. שמעת על הSARS? מגיפה שפשטה לא מזמן בעולם , ונעצרה. אך עצרת לשנייה לחשוב מאיפה בא החיידק הזה? הרי אלפי שנים חלפו מאז הבריאה, מאיפה החיידק (נגיף ליתר דיוק) צץ? הבריאה לא יכולה להסביר את זה , כמה שלא תתחכם , היא לא. האבולוציה מצד שני , זה אבולוציה טהורה , נגיף השפעת המוכר , עבר מוטציה. does it get any simpler?

yo t a m

New member
הSARS הוא למעשה שפעת חריפה,

כך שאמנם נגיף השפעת נברא, אבל הוא עבר באמת מוטציה. לא צריך שום אבולוציה, ברירה טבעית, והשמדה של נגיף אחר בשביל זה- פשוט נוצר סוג אחר, דומה מאד לקודם של נגיף, כמו שנוצרים בני אדם שונים ודומים אחד לשני, ואני לא יכול להגיד שאתה נבראת עם בריאת העולם.

yo t a m

New member
גוועלד

מי אמר כדבר הזה? למה שלא נגיד שנגיף הסארס הוא לא "אבולוציה", הוא לא מין שונה מהקודמים לו- הוא פשוט וריאציה, כמו שאתה וריאציה של הוריך, ואני לא יכול להגיד שאתה התפתחת מהם אבולוציונית.

demoloc

New member
אז אם אתה מודה לשינויים אלו

אז יכול להיות , שקוף , עבר וריאציה והלסת שלו התרחבה . אז נוצר מקום פנוי למוח . וויריאציה הרחשה , והמוח טיפה גדל , ובלי ספק היצור החדש שורד יותר טוב מקודמיו (אם כי קודמיו חיים מספיק טוב כדי להשאר בחיים) , אז הוא משיג יותר אוכגל , ומושך יותר נקבות , והצאצאים שלו כמוהו והתהליך חוזר עד לתוצאה הסופית. זה לא משנה איך תקרא לזה , מוטציה , ווראציה או כבודו האפיפיור. התוצאה , והתהליך , לא משתנים.

yo t a m

New member
"ואז נוצר מקום פנוי למוח"

זה נפלא שנוצר מקום פנוי למוח, אבל אם יש מקום פנוי למוח זה לא אומר שהמוח יגיע למקום הפנוי. בשביל שגם ייווצר מקום פנוי למוח, וגם המוח יידחק למקום הזה, תוך שמירה על פונקציונליות טובה של הגוף, האם לא צריך סבירות גבוהה לזה ממה שקיים?

demoloc

New member
ממש לא

תחשוב שהלסת פשוט זזה ממקומה , זה לא הפריע למהלך האכילה.אז החיים המשיכו כמו שהם. והזן התרבה . אחד מהילדים שלו , הרי כולנו נולדים עם מוח בגודל X שגדל עם תהליך הגדילה , והרי הילד הזה המוח שלו לא עצר מגדילה , ואיפשר לאחת ממערכות המוח לגדול יותר מהרגיל , דבר ששיפר את יכולתו בתחום מסויים. ונתן לו יתרון על פני האחרים. אני לא רואה כאן שום דבר בעל סיכוי זניח.

yo t a m

New member
קודם כל,

הסיכוי שהמוטציות יקרו דווקא בגנים הקשורים למיקום הלסת ולתפקוד המוח נמוך. הסיכוי שהמוטציות יקרו "לטובה", כלומר, שהלסת תתפוס פחות מקום, ושהמוח יתפוס יותר מקום נמוך. הסיכוי שלא תהיה פגיעה מהזזת הלסת נמוך, מכיוון שעובדה שבעלי הלסת הרגילה הסתדרו מצויין עד עכשיו, והזזת הלסת יכולה לפגוע ביצור שנושא את הפגם (?) הגנטי הזה. ויש מין הסתם עוד גורמים עליהם לא חשבתי.

demoloc

New member
התרחשו מגוון

מוטציות , זה כניראה שלא הפריע , יש לזכור שמדובר על מיליוני שנים ומיליארדי פריטים שחשופים למוטציה. אז התזוזה של הלסת היא אחת (יש המון) מהמוטצות שכן התרחשו,ולא הפריעו. לעומת רגל שלישית, שכניראה לא עזרה.

yo t a m

New member
הרגל השלישית חיונית להתפתחות

של גזע כלשהו, אתה מודע לכך ^^; בכל מקרה, אפשר בהחלט לומר בדיעבד שהזזת הלסת לא הפריעה- מכיוון שעובדה שהלסת הוזזה ולא קרה בגלל זה כלום. אבל רק בדיעבד.

אתם מדברים על מוטציות אך לא למדתם

את הנושא. רגל שלישית? שינוי מיקום הלסת, התרחבות הגולגולת וגדילת המוח במקביל? מהם ההבלים האלה? גם אם התרחש שינוי של מאקרו-אבולוציה (דבר שלא נצפה ולכן אין סיבה לקבלו) אזי ברוב המקרים כלל לא יעבור לצאצאים (ולא משנה אם מועיל או לא מועיל), פשוט מכיוון שהגן האחראי לא חייב להיות דומיננטי. עבר יובל מאז הופרכה תיאורית למארק ובכל זאת נדמה שכל הכותבים פה מאמינים בה בזמן שהם כותבים על פילוסופיית האבולוציה המדומה.

demoloc

New member
כניראה שמוטציה היתה דומיננטית.

זה די סותם את הטענה שלך לא?

אֶחָד

New member
../images/Emo46.gifקבל הוכחה בסיגנון האהוב עליך

בוודאי שמעת על הספר הקדוש "מוצא המינים" שכתב משיחנו צארלס דארווין. בספר כתוב במפורש שתורת האבולוציה נכונה. יותר מאוחר התווספו מסורות ופירושים של חז"ל לספר. ישנם עדויות של מיליוני מאמינים המעידים שהדברים שבספר נכונים. הרי לך ... כיון שקיבלת הוכחה בדיוק זהה עבור הבריאה, לא מן הנמנע שזה ישכנע אותך

yo t a m

New member
../images/Emo6.gif

למען האמת, לי זאת נראית בדיוק הגישה של חלק מהאנשים פה. הם מאמינים באבולוציה לא כי היא הוכחה להם אי פעם, או כי הם יכולים להוכיח אותה, אלא בגלל קנאות אנטי-דתית (שניתן בלי ספק להבין אותה) ורצון להיפטר מהאלוהים המעצבן הזה.

למעלה