אנחנו אנונימיים

אנחנו אנונימיים

שלום פורום 1984, פורום הפאשיסטים. אנחנו אנונומיים. לאורך השנים אנו צפינו בכם, הפאשיסטים. ראינו את התעמולות הזולות שלכם בנוסח "ישראלים אמיתיים לא משתמטים" ו- "מוות למשתמטים". לאור פתיחת הפורום הזה אנו החלטנו לנקוט בפעולה. אנו, האנונימיים, נשתמש בטקטיקות שלכם עצמכם כנגדכם. אנו נכריח אנשים כנגד רצונם, אנו נסתום פיות וננקוט בצעדים דרסטיים כגון הסרת פורומים מסוג זה מהאינטרנט וגירוש החברים הפאשיסטיים מהאינטרנט ככלל. זה לא יעצור באינטרנט, והיו בטוחים שהחברים האנונימיים יזהו אותכם על בסיס יומיומי ברחובות, במקומות העבודה שלכם, במקומות הבילוי שלכם, במקומות המנוחה שלכם. אנחנו, אנונימיים, נהיה שקטים ובלתי נראים אך אתם תחושו אותנו בכל מקום וזמן - ותרגישו את הכאב כאשר הטקטיקות והטמטום של עצמכם יופנו כלפיכם. ידע הוא חופשי. אנחנוו אנונימיים. אנחנו לגיון. אנחנו לא סולחים. אנחנו לא שוכחים. :)

hautpmann

New member
לא,

אתם סתם חבורה של נמושות שלא יכלו להתמודד עם החיים האמיתיים בגיל 18. ההודעה ההזוייה והמנותקת מהמציאות שלך (מה גם הכינוי המטורלל) מצביעים, כל אחד יסכים, על הפרעה קשה כלשהי. ממליץ ללכת לבדוק ת'עניין.

sayar3

New member
איפה ראית "מוות למשתמטים"?עוד לא הגענו

לרמה הזו ולדעתי לא נגיע לעולם. ועוד לא קם לגיון ששרד לאורך זמן לאורך כל ההסטוריה האנושית.סופו של לגיון הוא ליפול על חרבו. ההודעה שלך נועדה להפחיד? ווואו-אני כולי משקשק. בבקשה -אל תרדוף אותי אתה וחבר מרעיך ברחובות.אני פשוט אפחד לצאת מהבית.אני מייד סוגר את החלונות והתריסים שמא יגיע אחד מחיילי לגיונך שאינו סולח ושוכח וירביץ בי תורה אנארכיסטית עד כדי שגעוני...... בקשר לסגירת הפורומים-אני מאחל לך בהצלחה.תביא פה בתפוז עדכון אם תצליח..... הבעייה שלך ושל כמותך שאתם באמת נשארים אנונימיים.מתחבאים אחרי מסך אידיאולוגי רצוף סיסמאות שהוחדרו לכם תחת השפעת קנאביס ודמגוגיה זולה.חוזרים על אותם טיעונים חסרי שחר וחסרי תפיסה במציאות. למה אתם מתחבאים אחרי ניקים וירטואליים במחשב.למה אתם לא יוצאים בראש חוצות להפגין עם שלטים בצורה חוקית?אתם מתחבאים!!מאחר ואתם יודעים שחוסר התמיכה של האוכלוסיה ב"אידיאולוגיים " שכמותכם תרמוס את התמיכה הרעיונית במה שאתם "מאמינים" בו. אני יודע איך קוראים לאנשים כמוך-עצלנים ופרזיטים שחיים על חשבון אחרים.

Jan22

New member
בוא אני אגרום לך לפחד

בקרוב מאוד תהיה מלחמה בעזה. אתה תלך להגן עלינו ? אני אלך ? מי ילך ? הצבא יילך ,אז תפסיק לרשום שטויות. בוא אני אגרום לך עוד יותר לפחד : אתה לעולם לא תזהה אותי ברחוב. ואנחנו יותר מליגיון - אנחנו צבא !

vinney

Well-known member
איזה צבא אתם בדיוק?

על מי אתה חושב שאתה מאיים? בוא אני אספר לך משהו - לא תהיה שום מלחמה בעזה. אף אחד לא ילך. כל הספין הזה של המשתמטים נועד כדי לא להתעסק במהות, בכשלי יעלון, מופז, חלוץ, בן אליעזר, פרץ, ברק, אולמרט וכל החברותה בטיפול במערך המילואים, זה הכל. אתם פתיים, משולהבים, ומטומטמים, אז נתפסתם לרעיון הפאשיסטי ולא הבנתם מאיפה זה בכלל צץ. נו, כל משטר פאשיסטי קם על בורות, מה לעשות, ההיסטוריה תמיד חוזרת.

TNTal6

New member
הספין הזה נועד כדי לא להתעסק בכישלון?!

אני דווקא שמעתי על הכישלון הרבה יותר ממה ששמעתי על בעיית ההשתמטות. מצטער, אבל מי שפועל כנגד ההשתמטות לא עושה זאת כדי לכפות על אולמרט. ממש לא. כולם כאן מודעים לכישלון. מה פאשיסטי ברצון להגן על המדינה? אתה טוען שאנחנו לא בסכנת קיום? מה לדעתך יקרה אם לא יהיה צבא חזק?

vinney

Well-known member
כן, בדיוק כך

אין שום השתמטות שלא הייתה לפני 20 שנה (להוציא חוק טל אולי, אבל זה נראה לי שלא כל כך מפריע לכם פה בפורום), אבל משום מה דווקא בשנה וחצי האחרונות החליטו שחייבים להתעלל באנשים שצה"ל החליט לשחרר. למה? כי פתאום כולם גילו שהצבא מאונן כל היום במקום להכשיר את צבא המילואים, הסדירים וקבע יושבים ומקבלים משכורות שמנות ולא עושים את עבודתם. אז מה עושים? יפה, מוצאים שעיר לעזעזל וחבורת חמומי מוח שיטפלו בו. אתה בחמומי המוח.

TNTal6

New member
אז מה אם אנשים בצה"ל החליטו לשחרר

אותו בן אדם רימה את צה"ל על מנת להשתחרר. אם אתה היית קב"ן והיה בא אליך מישהו ואומר שהוא יתאבד אם הוא יתגייס- האם אתה מוכן לקחת את האחריות על החיים שלו ולהמר בזה שהוא משקר? אין מה לעשות. תופעת ההשתמטות נובעת מהמשתמטים. לא מהצבא! והאם לדעתך זה לא מוצדק שנטפלים לאנשים שמשתחררים מהצבא במירמה, בזמן שאחרים עושים את חובתם? זה שרק עכשיו נזכרו לדבר על זה, ולא איכפת לי מה הסיבה, זה דבר טוב. אני יכול להגיד לך שבאופן אישי אני נגד המשתמטים לא כדי לכפות על אולמרט.

vinney

Well-known member
מי אמר שהוא רימה?

את בטוח השהוא רימה? תגישי תלונה למשטרה, יש חוק נגד זה. את לא בטוחה שהוא רימה? אין לך שום זכות לפגוע בו.

TNTal6

New member
אתה לא מבין את מה שאני מנסה להגיד

אני לא מדבר על אנשים שקיבלו פטור בצדק, אלא על אלה שקיבלו פטור שלא בצדק. ברור שאין לי שום דרך להוכיח את זה. ובגלל זה אני יוצא נגד זה! אתה לא רואה? זה מה שמגעיל פה. אין לנו דרך להוכיח שהם קיבלו פטור במירמה, וזאת לא המטרה גם. המטרה היא למנוע את התופעה. אנחנו באים בטענות לאותו אחד שרימה ושאי אפשר להוכיח שהוא רימה.

vinney

Well-known member
זה אתה שלא מבין

"אני לא מדבר על אנשים שקיבלו פטור בצדק, אלא על אלה שקיבלו פטור שלא בצדק" אתה ילד בן 18, לא? איך בדיוק אתה יודע להבדיל בינהם, כשהקב"ן בצבא לא יודע?

TNTal6

New member
אתה עדיין לא מבין

לשאלתך, אני לא יודע להבדיל ביניהם. אני מגנה את עצם העובדה שקיימים אנשים כאלה

TNTal6

New member
מספיק. תיהיה בטוח.

ומה זה לעזאזל משנה כמה אנשים כאלה יש? יש אנשים כאלה, והמטרה של הפורום הזה הוא למנוע את התופעה, לא להרוס לאנשים את החיים כמו שרבים טורחים להזכיר לנו. ולפי הודעותיך משתמע שאתה תומך באותם אנשים שקיבלו פטור במירמה. האנשים האלה ניצלו את הפירצות בחוק ועברו על חוקים מוסריים בכך שלא התגייסו ונותנים לאחרים לעשות את העבודה השחורה. אם אתה לא תומך בהשתמטות, אז עדיין לא הבנתי במה אתה תומך. אשמח אם תסביר לי

vinney

Well-known member
כמה? דבר במספרים.

למה שאהיה בטוח? למה ממתי אתה הסמכות העליונה? לפי הסטטיסטיקות יש 1% מכלל המתגייסים שהם כאלה. כמה מהם נכנסו לכלא? כמעט אף אחד. אז מה בדיוק אתם עושים פה חוץ מלהתלהם, כשבעצם כמעט אף אחד לא מורשע בפועל בעבירות שאתם מייחסים להם? אם אני אגיד שאתה רוצח, זה יעשה אותך רוצח? לא! אז למה אתה קורא לאנשים שאתה לא מכיר ולא יודע עליהם כלום "עבריינים"?

TNTal6

New member
בגלל שאי אפשר לתפוס אותם להוכיח את פשעם

אז הדרך היחידה היא פשוט למנוע מתכתחילה את התופעה הזאת. אתה תגיד עכשיו בטח: "הדרך למנוע את ההשתמטות היא להרוס לאנשים את החיים?". אז אני אגיד לך שזה פשוט פועל יוצא בזה. זאת לא המטרה של כל הקמפיינים האלה להרוס למשתמטים את החיים, אלא למנוע את התופעה. ודרך אגב, אני קראתי שאחוז המשתמטים מהצבא קרוב ל25% או 20% לא זוכר... ואתה יודע מה? לא איכפת לי אם זה רק אחוז אחד. זה קיים וזה מגעיל. וגבי מה שאמרת שאני קורא לאנשים שאני לא מכיר עבריינים. אני לא הולך ברחוב וקורא לאנשים עבריינים. אני אומר שכל מי שלא התגייס לצבא מסיבות לא מוצדקות לדעתי (שפירטתי אותן בהודעה אחרת שלי למעלה) הוא עבריין. כל אחד בינו לבין עצמו יודע אם מה שאמרתי מתייחס אליו או לא. ומי שלא עשה צבא מסיבה מוצדקת יודע שאני לא מתכוון אליו כשאני אומר "עברניים".

vinney

Well-known member
אם אי אפשר לתפוס אותם

אז איך תמנע? למה אתה לא יכול לתפוס אותם, אם אתה טוען שאפשר להוכיח שהם משקרים? ואם אי אפשר להוכיח שהם משקרים, איך תמנע? ולמה אתה בכלל צריך שיש מה למנוע אם כך? מי אלה משתמטים? האחוז משתנה לפי ההגדרה. אני יכול להגיד ש95% משתמטים, ואהיה צודק, בדיוק כמו שאני צודק כשאני אומר ש1% משתמטים, הכל עניין של איך אני מגדיר את ההשתמטות. זה נורא קל לשחק במספרים, זה הרבה יותר קשה להיות צודק.

TNTal6

New member
לא טענתי באף אחד מההודעות שלי

שאפשר להוכיח שהם משקרים. אתה עדיין לא הבנת. אני נותן ביקורת למשתמטים. בגלל שאי אפשר להוכיח שהם משקרים אז הם מנצלים את זה ובורחים ממחויבות. אז להוכיח אי אפשר. איך אני אמנע את זה שאלת? בעזרת קמפיינים נגד ההשתמטות ומחאה בכללי נגד זה. עכשיו לשאלתך מי הם משתמטים: משתמט לפי הגדרתי- בן אדם שהשיג פטור מהצבא במירמה מסיבה לא מוצדקת לא לשרת בצבא. מהי סיבה לא מוצדקת? הנה: (אני מעתיק מה שכתבתי בהודעה אחרת) א. אי גיוס על מנת לקדם את עצמך אישית- כלומר, קריירה, לימודים, חו"ל, סתם כיף וכדו'. ב. אי גיוס מתוך מחשבה של אי התאמה למסגרת צבאית- שילכו להיות ג'ובניקים. אומנם כשמתסכלים על התרומה האישית של ג'ובניק אחד (ואני מדבר רק על תפקידים מסויימים כי יש המווון תפקידים לא קרביים חשובים) היא נראית מעטה אך כל אחד הוא בורג של מערכת גדולה שמהווה בסיס למערך הלוחם. וגם אם לא ג'ובניקים- שירות לאומי. ג. אי גיוס מתוך עקרון ה"המדינה לא נתנה לי שום דבר אז למה שאני אתן לה?"- ה"מדינה" במשפט זה היא אינה המדינה שהחיילים הולכים לשמור עליה. מה זאת אומרת? ה"מדינה" שלא נותנת לך כלום היא הממשלה. המדינה שהחיילים הולכים להגן עליה היא לא הממשלה והשרים, אלא על התושבים, מורשת, היסטוריה, משפחה, חברים, מקום יחיד בעולם בו לא ישנאו אותנו עצם היותנו יהודים.

למעלה