אנחנו אנונימיים

vinney

Well-known member
תגיש נגדם תלונה במשטרה

כל אלה שממציאים - עוברים על החוק. אם אתה חושב שאתה יכול להוכיח שהם אכן ממציאים - תגיש תלונה במשטרה עם ההוכחות, ושישבו בכלא. שלא תעז לפגוע באף אחד אחר, אין לך שום זכות.

Paranoid Eyes

New member
מזה להגיש תלונה..

אתה פשוט לא מבין את הבעיה!!! תראה, בא אליך מישהו , אתה הקב"ן.. הוא בוכה בוכה בוכה ובתאכלס ממציא שטויות. אבל בפועל, אתה לא בטוח.. לא רוצה להסתכן בחייל שיתאבד.. אתה משחרר אותו. יום למחרת אתה רואה אותו במקרה וכולו מאושר ושמח וכו.. והוא אומר לך שזה היה סתם בשביל להשתחרר מהצבא. זה סיפור של בלוגרית קבני"ת, אשר קראתי לא מזמן. זה באמת קרה. הבעיה היא שבכלל הבני נוער האלה הגיעו למצב של רצון להשתמט. הבעיה היא הערכים שלהם. איך שהם מדברים. איך שהם כפויי טובה. זה עצוב זה כואב זה מכעיס, אוח כמה שזה מכעיס. שאנשים מתו , פשוט מתו בשביל שלדרעקים הכפויי טובה האלה יהיו חיים ועוד איכשהו נורמלים. אוח!!!!

vinney

Well-known member
אני לא קב"ן

ולא מתיימר, בניגוד אלייך, להיות. אבל אני כן מכיר חיילים שבכו בכו בכו, וכולם חשבו שהם ממציאים שטויות, עד שהתחילו לגרד את המוח שלהם מהקיר של החדר. אם תשאלי אותי - אחד כזה שישאר חי, שווה 20000 משתמטים.

Paranoid Eyes

New member
אתה בסדר תגיד לי?

יש לך בעיה בהנבת הנקרא? אני כתבתי את הסיפור הזה כי זה בלוג של קבני"ת שקראתי פה בתפוז!! היא שיחררה מישהו וכמה חודשים אחרי היא ראתה אותו באזרחות, כולו שמח ומאושר, אמר לה שזה היה סתם בשביל להשתחרר. איפה התיימרתי בדיוק להיות קב"ן..? ג'יזס! "אם תשאלי אותי - אחד כזה שישאר חי, שווה 20000 משתמטים" - אבל הצבא משחרר אותם בשביל לא לקחת סיכון!! בדיוק על כזה דבר אתה מאשים את הצבא לא??? אז עכשיו הצבא עושה בסדר או לא?? תגיד לי! וזה עדיין לא משנה את העובדה הפשוטה שהערכים של אנשים פה שווים לתחת, ואני מתביישת שיש אנשים כאלו בקרבי.

vinney

Well-known member
נו, אז מה את רוצה אני לא מבין?

אז קראת איפשהו סיפור. אני קראתי שלסתבא יש גלגלים, את יודעת? בפועל, תכל'ס, הקב"נית חושבת שהיא טעתה? אם היא טעתה - שתתפטר. אם היא לא טעתה - אז מה הבעיה פה? אני לא מאשים אף אחד על כלום. את המאשימה פה. אני לא אמרתי שום דבר על השחרורים האלה, לא רע ולא טוב, הדעה שאני מביע כאן זה עלייך ועל מהות הפורום הזה.

Paranoid Eyes

New member
אתה בדעותיך כאן

מצדיק השתמטות. אבל כבר סיימתי איתך את הדיון כי כבר ראיתי שאין לך יותר מדי מה להוסיף לו. אז אין טעם. ויכוח סרק. שלום.

vinney

Well-known member
זה שאני לא מוכן לפאשיזם

לא מצדיק שום דבר חוץ מהתנגדות לפאשיזם. אני לא רואה שום סיבה שבעולם לפגוע באף אחד שהצבא החליט לתת לו פטור. אם מישהו שיקר לצבא כדי לקבל את הפטור הזה - יש להכניס אותו לכלא, ויש כבר חוק נגד זה. יש לך בעיה עם הדעה הזאת שלי? את מוזמנת להסביר מדוע את חושבת שאני טועה.

Paranoid Eyes

New member
אם מישהו מתגלה כשקרן

יש להענישו.. כמו שצריך. ובתעודת השחרור/פטור. שיהיה כתוב בדיוק מה הסיבה שהוא לא משרת. אם בנאדם בא ועבד על המערכת, כי הוא כזה אפס מפונק.. שיענישו אותו בכל בחינה אפשרית מצידי.

vinney

Well-known member
איך צריך?

מה בדיוק אומר החוק על זה את יודעת? כמה כאלה הורשעו את יודעת? אחרי שהם הורשעו וריצו את עונשם, מה עושים איתם את יודעת?

Paranoid Eyes

New member
פפפפ

מה אתה שואל שאלות כאלו.. אין חוק!!! ותקרא את תגובתי למטה בעניין הזה בדיוק. ותן לי קצת לאכול בחייאת, נדבקה לי הבטן לגב שלום ובתיאבון לי.

vinney

Well-known member
יש חוק, למה את אומרת שלא?

תבדקי שוב, תופתעי. יש, ולצבא יש את כל הזכות להעמיד לדין אנשים ששיקרו לו. ולהעניש אותם בעונשי מאסר, אם יורשעו. אז, כמה אנשים הורשעו על העבירה הזאת?

Paranoid Eyes

New member
אוקיי אז יש

לא יודעת כמה הענישו אם בכלל. אבל אתה עוד פעם מסב את האשמה על הצבא כשבעצם אתה לא מבין שמדברים פה על הנוער הזבל הכפוי טובה חסר ערכים חסר כלום מפונק והכל אצלו זה ME ME ME! זה שני נושאים שונים. שהצבא יתחיל להעניש , יאללה הלוואי!! אזל זה לא סותר את הנוער והחוסר ערכים שלו כיום. עכשיו מבין?!

vinney

Well-known member
על מי א ת רוצה שאסב את האשמה?

הצבא הוא זה שמחליט. מי שהצבא רוצה לגייס אותו - מתגייס, או יושב בכלא (ע"ע בן ארצי). עובדה היא שעם מי שהצבא חושב שצריך, יודעים טוב מאוד למצות את הדין. אז מי את, לכל השדים והרוחות, שתחליטי אחרת?

Paranoid Eyes

New member
תקרא את התשובה שלי למטה

חוצפן קטן. ובזה אני באמת סיימתי. כי טיעונים של כיתה ג', לא בבית ספרי. שאלום!!!!!!!!!!

vinney

Well-known member
ואני החוצפן? חמודה, את בכלל לא יודעת מי אני

אבל כבר מחליטה איך להעניש אותי ועל מה. אני רק אומר לך שאת שטופת מוח ודי לא חכמה במיוחד אם את חוזרת על כל סיסמא דבילית שמאכילים אותך. את זאת שתשאי באשמה בסוף, את עוד תראי. הפאשיסטים תמיד גומרים באותה הדרך. תוסיפי שיעורי היסטוריה להשלמות, אחרי האזרחות.

Paranoid Eyes

New member
טוב , מצטערת על החוצפן..

אני לא צריכה שיאכילו אותי בססמאות, עברו מספיק שנים מאז שהשתחררתי. דעותיי היו תמיד כאלו. לא הייתי צריכה קמפיין שיצוץ נגד המשתמטים כדי שארגיש את הדברים האלו. אין לי שום סיבה לשאת בשום אשמה , אני עשיתי ומילאתי את חובתי. אה ומזלי שאת המקצועות האלו עברתי בהצלחה, אז אל תלמד אותי
אח, הסנדוויץ' זה טעים :))

vinney

Well-known member
בתיאבון.

רגע, אבל לא עשית שלוש שנים מלאות, נכון? כמה שירתת בצבא, שנה? שנתיים? אז את יכולה להנהוג רק בשני שליש מהשבוע, יומיים בשבוע אסור לך לנהוג.

למעלה