אנחנו אנונימיים

vinney

Well-known member
למה, כולם צריכים לקבל את המשכורת שלי?

אם אני עושה משהו - זכותי לקבל תגמול. אם אני לא עושה משהו - אין לי זכות לתגמול. אבל גם אין סיבה לפגוע בי רק כי לא עשיתי משהו, כל עוד לא עברתי על שום חוק.

timeless1

New member
כי הם קיבלו את הפטור בצורה של רמאות , ויני.

אתה מוזמן להיות בת יענה ולתמוך באותם משתמשטים , שרובם הם שמלאנים, אשר תואמים את עמדותך הפוליטיות. אבל המציאות היא מאוד פשוטה --> צה"ל נותן את הפטורים הללו על מנת לא להתחיל להסתבך יותר מדי. אותם אנשים מקבלים את הפטורים שלהם על ידי מצגת שווא של מצבם הרפואי או הנפשי. כלומר אנשים משקרים על מנת לקבל את הפטור. אתה, ויני, תומך בשקרנים. כל הכבוד.

vinney

Well-known member
הסדרניקים שמאלנים????

באמת! החרדים שמאלנים? נו, די! הבנות הדתיות שיוולדות בגיל 17 שמאלניות? מה את אומרת!

yonatan31

New member
מלש"בים בעלי בעיות נפשיות שהצבא שחרר

הם שקרנים וצריך לשלול להם את הרשיון?

timeless1

New member
אני חושבת שיש אנשים שיש להם הפרעות נפשיות

ברמה מסויימת שגם כך לא יכולים לקבל רישיון נהיגה. אותם אנשים בעלי הפרעות נפשיות [שחלק מהן לא כל כך קשה לזייף] יכולים לעשות שירות לאומי. אבל אדם אשר בוחר לא לעשות את זה ולא לעשות את זה ותולה את זה בכך שהוא בעל בעיות נפשיות, אז עדיף שקודם כל יטפל בהם, ואחרי זה יצא לחיים האזרחים. אנחנו הרי לא רוצים שיגרם להם נזק רחב יותר נכון? דבר אחרון, לחלק לא מבוטל מן בעיות הנפשיות יש פתרונות בצורה של כדורים, והתאמת השירות הצבאי. אדם אשר לא מוכן לתרום מזנו עבור החברה, אז מאיפה חהוצפה שלו לדרוש משהו מאותה חברה?

yehuda18

New member
אתם תבוסתנים

אתם פחדנים אתם חושבים רק על התחת של עצמכם אתם לגיון של אפסים אתם יכולים לא לסלוח, גם לכם לא יסלחו. האמן לי שאין לך סיכוי מול ציבור חזק מתוקף מוסריותו ואחרויותו הלאומית, מתוקף תחושת השליחות וההקרבה למען העם היושב בציון. אתה יכול להסיט ולהלעיז בפורומים, בלוגים ואתרים חברתיים, ממש חכם גדול מאחורי מסך המחשב כשאין דין ואין דיין. אפס.

respecta1

New member
מה שעצוב,

שעם כמה שיהיה עצוב לי על אלה שמרוב מפונקות, חוסר אחריות ואי התבגרות יחליטו לצאת מהצבא, אבל לפחות בראש מורכן.. האנשים העלובים, המגעילים, הדוחים ביותר.. הם אלה שגם זה וגם זה.. האמת לפי כל הטרוליות שלהם זה נראה כמו בן אדם אחד.. שיש לו קצת בעיות נפשיות (כנראה הפעם הקב"ן צדק) וסתם מזיין בשכל.. אבל בכללי יש תופעה כזו, ובה צריך להלחם.

respecta1

New member
אגב הודעה חזקה שמת ../images/Emo45.gif

אם לא הייתי יודע שאתה משתמט מפונק שלא עשה כלום בחייו אולי עוד הייתי מפחד
מה שבטוח, יש לך כישרון בכתיבת סרטי אימה..אולי תלך להיות תסריטאי - אתה גם ככה חיי בסרט.

למעלה