אנחנו אנונימיים

Jan22

New member
נו מה

אני אומר את זה בפשטות: הצבא משחרר אנשים שמציגים טענות .הטענות יכולות להיות מפוברקות (כן כן ,הן יכולות). ילד אולי מבחינת גיל ,אבל מבחינת חיים ראיתי הרבה יותר ,מסתבר. אנחנו סיימנו את הדיון שלנו.

vinney

Well-known member
זה תירוץ עלוב של ילדון שטוף מוח

אל תספר לי מה ראיתי, אני לא הולך למדוד למי מאיתנו גדול יותר, כי תפסיד. אתה ילד טיפש, מנוצל וחמום מוח, שרק עושה את מה שאומרים לו. אומרים לו להעלות משתמטים על המוקד - אז הוא מעלה. פעם הבאה יגידו למישהו אחר להעלות אותך על מוקד כי לא השתמטת והתגייסת לצבא, מה יקרה אז? הצבא משחרר על סמך טענות שקריות? שהצבא ידאג לאמת את הטענות לפני שהוא משחרר. לצבא יש את האמצעים יותר טובים משלך. הצבא מחליט שהטענות מספיקות לשחרור - מי לעזעזל אתה, ילדון טיפש, שתגיד אחרת? פסיכולוג? רופא? מי אתה? סתם קנאי, זה מה שאתה.

Jan22

New member
תגיד לי אתה חתיכת אדיוט ?

איפה בדיוק הבנת ממני שאני אעלה אנשים למוקד בגלל אי גיוס לצבא ? אל תכניס לי לפה דברים שלא אמרתי ! כי מה שאתה מראה לי הוא שאתה פשוט חתיכת דגנרט . אני מעלה אנשים למוקד ? תקשיב לי טוב ,אני לעולם לא ממהר לשפוט בנאדם ,קודם כל אני שופט אותו לפי אמות מידה שלי .אני יודע להבדיל בין טוב לרע ,וכאשר אני רואה אנשים שמבצעים תחבולות כדי לא להתגייס כגון למשל לומר "אני פציפיסט" ,או "אני נגד הכיבוש" בגלל שהם לא רוצים לשרת את הצבא ,זה מעיד על כך שהם טפילים. ילדון טיפש ? אוי ,אני מרגיש חבל עליך. אתה באמת לא מבין מה הולך מעבר לגבולות של המדינה שלך. אתה באמת לא מבין שכל לילה מתקיימת מלחמה בתוך שכם ,עזה ,רמאללה .אתה לא מבין שבשתיים בבוקר כל פעם נכנסים חיילים מוסווים אל תוך הרחובות הערביים כדי לתפוס פעילי טרור שרוצים להרוג אותך וכל ישראלי שיוכלו שיצליחו להתקרב אליו. כמו שאני אמרתי ,אני אמנם "ילדון" בגיל ,24 כולה ,אבל מה שבטוח הוכחת לי עכשיו ,שאני הרבה יותר גדול ממך מבחינת דרך ארץ ,מכיוון שעבורך ,היא שואפת ל 0.00000000000000000000001 קילו בייט (דיברתי במונחים שאתה מכיר ,לנוחיותך) . מי אתה לעזאזל שתגיד לי מה טוב ומה רע ? אני לא חייב לך כלום ,אני לא חייב לשמור עליך ,אבל אני עושה את זה מכיוון שזו הדרך היחידה לקיום. אתה לא מבין את זה ,אז תלך לכל הרוחות ! חתיכת טמבל !

vinney

Well-known member
אתה שומר עליי?

אתה שומר עליי? חמוד, מי שומר על מי? אל תעשה טובות, מי אתה חושב שאתה? כל עוד אתה חושב כמו שאתה חושב ומתנהג כמו שאתה מתנהג, אני לא אשן בשקט בזמן שיש אנשים כמוך בצבא עם נשק ביד ומוח חמום. אני מעדיף שרק חצי מהאוכלוסיה תהיה בצבא, אבל אלה שיהיו - לא יהיו פאנטיים משוגעים שמכל פיפס מוכנים לשנוא אנשים שהם מעולם לא פגשו. ותאמין לי שאם מישהו שומר על מישהו אז זה אני עלייך.

Jan22

New member
אתה שוב לא שם לב מה אתה רושם

"אבל אלה שיהיו - לא יהיו פאנטיים משוגעים שמכל פיפס מוכנים לשנוא אנשים שהם מעולם לא פגשו" ??? איפה בדיוק אמרתי שאני שונא אנשים שמעולם לא פגשתי ? אני רואה שאתה נהנה להתסיס אנשים ,ולומר דברים שהם מעולם לא אמרו. כשאני אומר "אני לא חייב לשמור עליך" ,הכוונה כמובן היא באופן כללי לכלל החיילים שמתגייסים ,אז אנא ממך , בבקשה תגדיל קצת ראש ותפסיק להתנהג בצורה ילדותית. נאמר זאת שוב : אין לאנשים בעיה להתלונן על גיוס , כל עוד יש אנשים אחרים שמתגייסים ומסכנים את עצמם כדי שכלל האוכלוסיה תוכל לנהל חיים תקינים. עם דרך הפעולה של אותם פריזיטים אני לא מסכים. "חמוד" ? מטון הדיבור שלך אני מבין עם מה אני מדבר. הצעד הבא הוא לפנות לעצמך בגוף שלישי.

vinney

Well-known member
שניה, רגע, תזכיר לי

מי כתב לי את זה: "אתה מאוד תומך בהשתמטות ,וכפועל יוצא באי גיוס לצבא ,מה שאומר "תנו את זכות הבחירה""? מי עד עכשיו לא טרח להתנצל על כך? הא, ואני נהנה להתסיס, הא? מה אתה יודע עליי? איך אתה מעז לשפוט אותי? מי אתה בכלל? מה אתה יודע על אנשים שלא מתגייסים? מי אתה שתשפוט אותם ותקרא להם פרזיטים? הם עברו על החוק? לא. הם עובדים, משלמים מסים יותר ממך (3 שנים יותר ממך), וממלאים את כל חובותיהם. מי אתה שתתחיל להתנשא מעליהם רק כי שיחקת שלוש שנים פיפי קקי? מה אתה חושב שמגיע לך שלא מגיע להם? קיבלת את המשכורת הצבאית שלך, קיבלת את מענק השחרור שלך, הם לא, וזה ההבדל. באיזו זכות אתה מעז לפגוע בהם עוד?

Jan22

New member
אתה תומך בהשתמטות ,לא אני

אין לי על מה להתנצל. אותם אנשים שלא התגייסו ובמקום זה למדו או עבדו ,ושילמו מיסים במשך שיהותי בצבא ,שמו את חובת הגיוס (ופה אני מדבר על אנשים שבמכוון לא רצו להתגייס מכיוון ששירות צבאי יפריע להם בדרך) בצד והשאירו את מלאכת ההגנה על המדינה עבור בנאדם אחר. קפיש ?

vinney

Well-known member
איפה ראית שאני תומך בהשתמטות?

אני אפילו לא יודע איך מגדירים את המושג הזה, איך אני יכול לתמוך בזה? איך בדיוק אתה יודע מי זה "במכוון לא רצו להתגייס מכיוון ששירות צבאי יפריע להם בדרך"? אתה טלפט?

די עם הסיפורים האלה!

אתה מרגיש גיבור?כל הכבוד!מבטיח לך שאני משרת ביחידה מובחרת ממך ואני לא מרגיש כך.תסביר לי בבקשה מה צה``ל עושה אה?תופס מבוקשים אתה אומר.. אתה יודע ש 80% מה``מבוקשים`` הם בסה``כ אנשים שצה``ל חושב שיש להם מידע נחוץ,תופסים אותם, חוקרים אותם ואח``כ משחררים אותם לבתיהם. בחדשות אומרים:חיילי גולני עצרו מבוקשים בכפר... וכולם בבית מחייכים,מרגישים בטוחים.זה בולשיט! לחיילים נותנים הרגשה כאילו הם עושים משהו חשוב,לאזרחים נותנים תחושה שהחיילים עשו משהו בזמן שאת מה שבאמת צריך לעשות לא עושים כי זו ממשלה בלי ביצים!יורים על שטחים ריקים,על בניינים נטושים כדי לעשות רעש.סתם מבזבזים את כספי המדינה.ואחרי זה אומרים שאין כסף לזקנים ולחולי הסרטן.גועל נפש..אז אל תגיד ``אנחנו צה``ל`` כי אני אגיד לך מה אתם,אתם כלום,אפס מוחלט! השחיתות פשתה גם בדרג הצבאי.הכל בנוי על כבוד,דרגות,סמלים..זה מה שחשוב.הצבא לא כ``כ אשם,הוא סה``כ כפוף לממשלה אבל אל תזרוק סיסמאות באוויר כשאתה לא יכול לעמוד מאחריהן.

הבדיחה על חשבונכם אגב

זה שאתם חושבים שמה שכתבתי הוא "הזוי" רק מראה על הניתוק שלכם מהמציאות ועל זה שאתם חיים בעולם מטר על מטר.

TNTal6

New member
איכס!

בא לי להקיא ממכם. אנשים פה הולכים לסכן את החיים שלהם ולהגן על המדינה, ואחרים, קשה לי למצוא מילים לזה, קוראים לנו פאשיסטים ומעיזים לבקר אותנו על כך שאנחנו מגינים על המדינה שלנו ושלהם. בסדר מר כינוי מוזר, אל תלך לצבא, גם אני לא אלך לצבא, גם חברים שלי לא ילכו לצבא, גם חברים שלך לא, אז מי כן ילך לצבא בשביל לשמור עליך? איכס. קוראים לנו פאשיסטים, אבל אין להם בעיה שאחרים מסכנים את החיים כדי לשמור עליהם. מה לדעתך תיהיה התוצאה אם אנשים לא ילכו לצבא? אנחנו חיים בעולם של מטר על מטר? המדינה שלנו נמצאת בסכנה קיומית על בסיס יומיומי. הדבר המחזיק אותנו בחיים הוא הצבא החזק שלנו. אם אתה לא מודע לזה, אז אתה וחבריך הם אלו שמנותקים מהמציאות וחיים בעולם מטר על מטר. אנשים לפני כמה שנים נלחמו בקרבות עכובים מדם על הארץ הזאת כדי שתיהיה מדינה ליהודים ולא יקרה מה שקרה במלחמת העולם השניה. כנראה שאתם צרי עין מידי כדי להבין את זה. מתחבאים מאחורי "האידיאולוגיה" שלכם ולא הולכים לצבא. חיים על חשבון אחרים. אידואולוגיה עלק. פשוט מגעיל אותי. שוב איכס. הלכתי להקיא

vinney

Well-known member
הוא צודק לחלוטין

100% צודק. אין לכם שום זכות לפורום ההסתה הפאשיסטי הזה, ובטח ובטח שאין לכם שום זכות לחשוב שמגיע למישהו פחות ממה שמגיע לכם, רק כי הצבא החליט לשחרר אותו משירות חובה. מי אתם ומי שמכם שתשפטו אנשים שאתם בכלל לא מכירים?

TNTal6

New member
"רק כי הצבא החליט לשחרר אותו משירות חובה" ?

סלח לי, אבל זאת נאיביות וראש קטן. כמובן שדיברתי על אנשים שהחליטו לרמות את הצבא על מנת לא לשרת. אותו בן אדם שהצבא שיחרר אותו כי הבן אדם רימה, בהחלט מגיע לו פחות מאנשים שהלכו להגן על המדינה ועליו, בזמן שהוא שם זין כי "המדינה לא תרמה לו, אז למה שהוא יתרום למדינה?" אתה מוכן להסביר לי למה בדיוק ההתנגדות להשתמטות נחשבת בעיניך לפאשיסטית?

vinney

Well-known member
ואיך אתה יודע???

אתה פסיכולוג? אתה רופא? אתה עובד סוציאלי? איך אתה יודע מי שוחרר ולמה? איך אתה יודע למי מגיע ולמי לא מגיע? איך אתה מעז לשפוט? אם הצבא לא מסוגל לסנן אנשים מתחזים - זאת הבעיה של הצבא, אם הצבא חושב שמישהו מתחזה - שיעמיד אותו לדין. מי לכל השדים והרוחות אתה שאתה מעז לשפוט אחרים?

Paranoid Eyes

New member
מה מה מה??

" אם הצבא לא מסוגל לסנן אנשים מתחזים - זאת הבעיה של הצבא, אם הצבא חושב שמישהו מתחזה - שיעמיד אותו לדין." הצבא לא רוצה לקחת סיכונים. ומה אתה מפיל את ההשתמטות על הצבא בכלל?? הצבא לא אשם, החיילים שנלחמים ונהרגים, או אלו שקמים כל בוקר בשביל השירות ואילו שסוגרים שבתות, לא אשמים שיש בני נוער חסרי ערכים, כפויי טובה, חבורת אפסים שרק חושבים על עצמם. הרי אם לא היה הצבא עד עכשיו, גם לא הייתה מדינה, הם לא היו חיים בבטחון בבית משלהם. אז מה אתה מפיל את האחריות על הצבא? הערכים של הנוער ובכלל של המשתמטים זה פשוט מתחת לכל בקורת, גועל נפש!

vinney

Well-known member
הצבא הוא זה שמחליט

על מי אתה רוצה שאני אפיל אותה? "הצבא לא אשם"??? אז מי אשם? הצבא לא רוצה לקחת סיכונים? אז איך החיילים נהרגים אם הצבא לא רוצה לקחת סיכונים? ערכים של הנוער בסדר גמור. הערכים שלך קצת בבעיה, זה בטוח.

Paranoid Eyes

New member
חביבי

אני בחורה זה דבר ראשון. הערכים של הנוער בבעיה חמורה , אל תעצום את העיניים, ואני גם לא מתכוונת להמשיך כאן ולהתדיין איתך, כי זה ויכוח סרק. אתה עוד משתמט כנראה, או שלפחות אתה תומך בזה. הצבא לא אשם שבא אליהם בחור ומתעקש לפנות לקב"ן כי הוא מפחד לישון בלילה לבד ולא עם אמא שלו.. וכל מיני המצאות מטומטמות כאלו שכבר שמעתי מאנשים. בחייאת רבאק, אתה פשוט לא מבין על מה הנושא פה. הנושא פה זה על האנשים אשר מראש לא רוצים לשרת בכלל, שמתייחסים למדינה, לצבא כזבל. שחושבים שגם אם לא היה צבא אז הכל היה בסדר והם היו חיים בדיוק את אותם חיים נפלאים מפונקים שלהם. הנושא הוא : ערכים או חוסר ערכים בעצם של אותם אנשים. אין שום בעיה בערכים שלי, אני שירתתי אף יותר ממה שהייתי צריכה. כל אחד מבני משפחתי שירת, כן גם הדתיים שביניהם. פשוט גועל נפש מה שהולך פה.

vinney

Well-known member
הנושא פה לפגוע באנשים שלא עברו

על שום חוק רק כי לא נראה לכם שהם לא עשו משהו שאתם כן עשיתם. אם אני אדרוש לא לתת זכות הצבעה למי שלא סיים תואר ראשון, מה תגידי על זה? הרי אם הבן אדם אהבל עד כדי כך שאפילו BA כללי הוא לא מסוגל להוציא, איך אפשר לתת לו להחליט על עתיד המדינה? זה נשמע לך טוב?

Paranoid Eyes

New member
תסלח לי

אבל זו חתיכת אנאלוגיה טיפשית ולא קשורה בכלל ובטח שלא מעבירה את המסר שלך. אין שום הגיון במה שאמרת, BA זה לא חובה לעשות לעומת זאת שירות בצה"ל הוא חובה, זה חלק מחובותיך כאזרח ישראל. אתה צריך לרצות להגן על המדינה שלך, על אילו המבוגרים שהגנו עליך בעבר, על המשפחה שלך.. על דור העתיד שעוד יגן עליך. אני לא מבינה את זה.. לא מבינה...

למעלה