תגיד לי אתה חתיכת אדיוט ?
איפה בדיוק הבנת ממני שאני אעלה אנשים למוקד בגלל אי גיוס לצבא ? אל תכניס לי לפה דברים שלא אמרתי ! כי מה שאתה מראה לי הוא שאתה פשוט חתיכת דגנרט . אני מעלה אנשים למוקד ? תקשיב לי טוב ,אני לעולם לא ממהר לשפוט בנאדם ,קודם כל אני שופט אותו לפי אמות מידה שלי .אני יודע להבדיל בין טוב לרע ,וכאשר אני רואה אנשים שמבצעים תחבולות כדי לא להתגייס כגון למשל לומר "אני פציפיסט" ,או "אני נגד הכיבוש" בגלל שהם לא רוצים לשרת את הצבא ,זה מעיד על כך שהם טפילים. ילדון טיפש ? אוי ,אני מרגיש חבל עליך. אתה באמת לא מבין מה הולך מעבר לגבולות של המדינה שלך. אתה באמת לא מבין שכל לילה מתקיימת מלחמה בתוך שכם ,עזה ,רמאללה .אתה לא מבין שבשתיים בבוקר כל פעם נכנסים חיילים מוסווים אל תוך הרחובות הערביים כדי לתפוס פעילי טרור שרוצים להרוג אותך וכל ישראלי שיוכלו שיצליחו להתקרב אליו. כמו שאני אמרתי ,אני אמנם "ילדון" בגיל ,24 כולה ,אבל מה שבטוח הוכחת לי עכשיו ,שאני הרבה יותר גדול ממך מבחינת דרך ארץ ,מכיוון שעבורך ,היא שואפת ל 0.00000000000000000000001 קילו בייט (דיברתי במונחים שאתה מכיר ,לנוחיותך) . מי אתה לעזאזל שתגיד לי מה טוב ומה רע ? אני לא חייב לך כלום ,אני לא חייב לשמור עליך ,אבל אני עושה את זה מכיוון שזו הדרך היחידה לקיום. אתה לא מבין את זה ,אז תלך לכל הרוחות ! חתיכת טמבל !