אנחנו גם ככה נדבר על זה...מאטריקס!!

Uv Kruvi

New member
אנחנו גם ככה נדבר על זה...מאטריקס!!

אז ככה.. אני אתחיל את השרשור, האנשים שהיו היום (חמישי בלילה) יגיבו, אח"כ השאר... אחד הסרטים!!!!!!!!!!!!!!!! בין הסרטים!!!!!!!!!!!!!!!! מה שבא לכם!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו שחצי סרט לא הבנתי כ"כ, ואני צריך שמישהו יסביר לי מה ה"אדריכל" זיין בשכל... ועוד כל מיני קטעים שענברוש
הסבירה לי, ופיענחנו ביחד... אבל... סה"כ... סרט אחד הטובים, הרבה אקשן, הרבה מתח, הרבה מכות, הרבה שווווווה! לכל הפריקים של הסרט הראשון, רוצו לראות את השני... הוא מעולה! ותשיגו לי את השלישי, כי אני לא יכול לחכות! :)

ShiN ShiN

New member
וואי! ../images/Emo13.gif

אחד השולטים! קדימה עם ה100 סמית'ים!
היה כזה שווה! כוסיות, סקס, מכות, דרמה, מתח
בקיצור-סרט שולט! לכו לראות מהר!

יאפה

New member
../images/Emo13.gifלכם זה היה קומדיה!

מיסטר אאאאאננננדדדרררססוווןןןן נבוכאדנצר

ShiN ShiN

New member
שיאללה

כמה צחקתי..
כפרה על יותמי..
"פותחת נבוכאדנצר, בבקשה"

Darakan

New member
אוקי ועכשיו שמישהו יסביר את ה-15

דקות אחרונות. ספוילר ד"א למי שלא ראה. אני רוצה לדעת מה הבנתם. מה שאני הבנתי שיש מטריקס בתוך מטריקס, וכל פעם היא מתחדשת במעגל נצחי על מנת לשפר אותה וללמוד מהטעויות של ה"מטריקס"ים הקודמות, ניו אמור להגיע למקור על מנת לאתחל אותה, וציון נהרסת ואז הוא בונה אותה מחדש. זה בקצרה. יש לי עוד דברים שמבססים את זה אבל אח"כ.

kahriberi

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אחד הסרטים השולטים!!!! איזה סרט ענק...ממש נהנתי תודה לכל המשתתפים בערב אתמול ממש היה כיף מקווה שאתם שמרתם ת'כוסות למטריקס 3 כי אני לא יכולה לחכות כבר ל-3 (שחן יעשה ריפיל ב7 שקל
) קיצר אם לא ראיתם את 2 אל תלכו ל3, זה לא שווה חכו לשלישי שייצא כי אם לא אתם תתחרפנו כמוני עד שיצא 3!
ד"ש לליאתי שחייבת לשלוח לי ת'משפטים! ואם כבר אז גם לראש השבט

Absolut May

New member
כמה כבר הייתם באולם?!

לא הייתה אזהרה שאין כרטיסים או משו?

ShiN ShiN

New member
מממ..

בעיקרון נגמרו הכרטיסים.. אבל הזמנו כמעט שבוע לפני.. ומאי! קעקוע יפה!
תתחדשי!

BigCuteDragon

New member
אין לי משפטים... ../images/Emo10.gif

לא הספקתי.. :( אני כ"כ כ"כ רוצה את התסריט! והסרט אכן גאוני!!!!!!

Uv Kruvi

New member
חחח...

שמרתי את הכוס...הלכנו לאוטו, ובדרך קלטתי שהיא עוד ביד שלי... :) אבל אני לא יודע כמה זמן היא תחזיק בבית, בלי שאמא שלי תזרוק אותה... :) צריכים ללכת לעוד סרטים שם!!!! :)

Darakan

New member
מישהו גם ראה את האנימטריקס?

יש שם קטעים שמשלימים את הסרט. למשל הילד שמתקרצץ לניו... יש שם סרטון איך שיחררו אותו.

Uv Kruvi

New member
כן שמעתי על זה...

או יותר נכון קראתי בפורום מאטריקס :) kid's story נראה לי אבל הבעיה ששחררו רק 4 פרקים, וזה לא אחד מהם... ואין לי מה לקנות את הדיוידי כי אין לי דיוידי מאיפה יש לך את שאר הפרקים?

למעלה