אנחנו גם ככה נדבר על זה...מאטריקס!!

Darakan

New member
נו נכון

אבל יותם הסביר את כאילו האדריכל עצמו אמר את זה. והוא לא.

Uv Kruvi

New member
אוקיי...לא ממש שמתי לב...

זה פשוט ניתוח של הסרט שמישהו כתב...ו....נשמע הגיוני... :)

יאפה

New member
כן-וזה גם לא בטוח נכון...

יכול להיות פשוט שניו הצליח להבין איכשהו איך המכונות פועלות בכזאת רמה שהוא יכול לשללט עליהם גם בעולם האמיתי...:) אסור לפסול אף אחת מהאפשרויות האלה... וחלש שאין מיסטר אאאאנננננדדדדררררסססוווןןן...

Uv Kruvi

New member
יש לי עוד השערה...

כשניו נכנס לחדר ומדבר עם האדריכל... הוא אומר שיש 2 אפשרויות... או שאף אחד לא יודע, או שאף אחד לא סיפר לו על זה... הימור שלי, שברוולושיון, (יצא מצחיק) אנחנו נגלה שמורפיוס ידע על זה, ולא סיפר...

Darakan

New member
יכול להיות שמישהו יודע

אבל זה לא מורפיוס. כי מורפיוס "דבוק" לנבואה שלו. אם מישהו יודע לדעתי אלו רק חברי המועצה...

Uv Kruvi

New member
ובגלל זה אמרתי מורפיוס...

אני חושב שהם ילכו על "הפוך על הפוך"... מתאים להם... עוד משו שלא הבנתי...אולי זה רמז... ה"ניו"ים הקודמים, בחרו 23 אנשים... הם בעצם, אותם 23 אנשים כל הזמן? כלומר שמורפיוס וכל השאר שהוא בחר איתו, היו כבר במאטריקס הקודמות... רק ניו נוצר מחדש בעצם, ומגיע לחדר של האדריכל בגלל הקודים... או שאני טועה?

Darakan

New member
אתה טועה :)

כל פעם, יש אחד אחר, ויש 23 אנשים אחרים שנלקחים מתוך המטריקס. הם בונים את ציון, מזדיינים, מתרבים בלה בלה בלה... ציון מושמדת, אחד אחר, מגיע שוב לתוך המקור, בוחר 23 אחרים וחוזר חלילה.

Uv Kruvi

New member
נכון...

אבל... כזכות הבחירה, הוא בוחר את אותם אנשים בעצם... לא? "כמכונה"

Darakan

New member
אה?

האנשים שהוא בחר בהתחלה, מתים בציון... ואז הוא בוחר 23 אחרים. וכל פעם ה"תקלה" שיוצרת את האחד מתרחשת במישהו אחר.

Uv Kruvi

New member
אהה זהו...

זה מה שהיה חסר לי...שהם מתים... חחח... שכחתי שהם בציון...

NiGa

New member
כן,] אני מניח שבגלל זה יובל חשב כך

בגלל שהרי ראו במסכים מסביב לניאו בשיחה עם הארכיטכט את המחשבות של האחדים הקודמים - אבל זה הכל היה ניאו... אז אולי יובל חשב, שזה כל פעם אותם אנשים פיזית שמחוברים למאטריקס, אבל הכונות מאפסות אותם כל פעם.

Uv Kruvi

New member
בדיוק...

בגלל זה חשבתי שכולם יודעים, חוץ מניו... אבל שכחתי שהם בעצם בצין שנחרבת כל הזמן...

NiGa

New member
זה מה שאני ואתה אמרנו,

אבל אני מקבל את ההסבר שציון זה עוד מאטריקס, הוא נורא הגיוני הוא מסביר איך האורקל יודעת גם אותו - כי כמו שהארכיטקט הסביר - האורקל היא ה"אמא" של המאטריקס, כי היא למדה מה בני האדם צריכים בשביל ליצור את מאטריקס כך שבני האדם יקבלו אותה... אז חלק מהקבלה, זה ליצור לאנשים שלא מקבלים את המאטריקס אשליה - כדי שהם לא ישימו לב שהם כן קיבלו את המאטריקס. שימו לב, יש פה קטע מצחיק - כי כביכול המאטריקס שהוא העולם האמיתי, הוא גם באמת אמיתי - כי באמת המכונות שולטות בעולם, כמו שמתואר במאטריקס... כך שבעצם, העולם האמיתי הוא דימוי של העולם האמיתי הבאמת אמיתי... (כל ההודעה נכתבה מתוך קבלת ההסבר שציון=מאטריקס נוסף)

Uv Kruvi

New member
שמתם לב...

שפתאום נמאס לנו לכתוב למעלה ספוילר, אנחנו פשוט כותבים? חחח הצחיק אותי...

Darakan

New member
אתה לא בטוח בזה

אולי המכונות גם נשלטות ע"י ישות עליונה :) ויש משהו שנותן לזה רמז, כי עובדים עכשיו על משחק מחשב ברשת, MMORPG למי שיודע, שהעלילה שלו היא אחרי הסרט השלישי, במטריקס גרסה 7 לפי מה שהבנתי, והמכונות ובני האדם עובדים ביחד על מנת להתנתק ממנה. אני יודע שזה איכשהו נותן סוף עגום לטרילוגיה, אבל אנחנו לא יודעים כלום. יתכן שגם המכונות נשלטות ע"י משהו, או יתכן שחלק מהמכונות מרדו, ובגלל זה קוראים לסרט הבא Revolutions.

Uv Kruvi

New member
חחחח...!!!

מאטריקס אולטימה אונליין יכול להיות נחמד... ונכון...אני חושב שכל הקטע של "רבולוציה"....חזות הכותרת אן' שיט...

NiGa

New member
../images/Emo58.gif סליחה, אתה צודק,

מה שכן - ניאו כנראה הבין מדבריו של הארכיטקט משהו שגרם לו להבין שהוא בציון עדיין מחובר למחשב... כמו שהוא אמר, הוא חש את הזקיפים. חוצמזה - זה כמו שהג'ף מהאתר אמר שהוא לא הבין בסרט הראשון - איך האורקל ידעה מה יקרה גם בעולם האמיתי - שכביכול אין לה גישה אליו, וגם במאטריקס? שי- עשה טובה, תגיד לי מה חיפשת בשביל למצוא את זה, ואם יש לך עוד קישורים שיוכלו להסיט אותי מללמוד לתנ"ך - אני אשמח!

למעלה