אנחנו גם ככה נדבר על זה...מאטריקס!!

NiGa

New member
כן, הפורום מאטריקס בתפוז

תמיד שאני נכנס לשם אני בורח

Darakan

New member
זה לא ממש מיוחד..

מקום אחד סה"כ, הבאתי משם את המאמר הראשון, וזהו, מתוך דיון בפורום, ושם גם דנו על אותם דברים ופה כבר הגענו לשלב יותר מתקדם בהבנה... אז זה לא משנה :)

Uv Kruvi

New member
חחחח...

פתאום כל פורום מאטריקס נוהר לפורום חולון-אזור, מתחילים להפציץ בשרשור הזה... חחח... יספק אותי!!

NiGa

New member
שי -

יש לי שאלה אתה ראית, אני לא, אני מחכה לדיוידי - בפורום מאטריקס אמרתם שיש אנימטריקס אחד שמראה על אצן שמצליח להתנתק מהמאטריקס. תגיד אתה - אם הוא לא אחד מאלה שלא מקבלים את המאטריקס, אלא רק אחד שניסה לפרוץ את גבולות היכולת שלו - איך זה שהוא מתנתק מהמאטריקס? כלומר, לאן הוא מתנתק? זה קצת סותר את תיאוריית ה"ציון זה עדיין במאטריקס" אני כבר לא יודע במה להאמין.. די מאטריקס הרס לי את החיים.

Darakan

New member
מה שנקרא unplugged

להתנתק מהתחנות כוח הענקיות, כמו ניו, בסרט הראשון. אבל אם מטריקס בתוך מטריקס, אז מי שמתנתק בעצם לא מתנתק... הוא מתנתק מהמטריקס הפנימית.

NiGa

New member
../images/Emo58.gif קדימה מאטריקס 2!!!!

אחד המטורפים, עכשיו עם ההסבר ששי שם - אני מבין עד כמה הסרט היה אדיר, ופשוט לא שמתי לגמרי לב. אני עדיין חושב שאין איך ליצור את ההנאה שקיבלנו ממאטריקס 1 - כי שם הייתה תמימות, היתה חוסר הבנה היה משהו חדש ולא מוכר ולא מובן. עכשיו זה הכל פיתוחים עליו - אבל עדיין אחד המטורפים!! כמה סמית'ים!!! יוווווו!! איזה מצחיק זה שרואים אותם ב"מסדרון למתכנתים" ומייצר המתחות מציץ מאחת הדלתות ורואה מלא סמיתים מנסים להרביץ לניאו. אכל כמובן, שניאו היה צריך לצפות לזה - כי מי שמנסה לפגוע בסמית', סמית' פוגע בו פי מאה! קדימה מייצר המפתחות, איזה חמוד הוא!!!! איך הוא רץ!!! וחלש שהרסו את נבוכדנצר, שין - ממה נצחק בסרט הבא?! קדימה להגיד איזה פעמיים או שלוש אינבטביליטי ו... אמ... יואו איזו קומדיה מטורפת הייתה לי שם!!! בקטע שמיד אחרי הנביאה, שניאו מתחיל מכות עם סמית'ים, כמה נקרענו מצחוק!!!! שין יה מטורפת די לגרור אותי לזה!!!! חחח סתם היה מספק ויהיה מספק כשנראה אותו שוב עוד איזה שבועיים או משו כזה...
till then - that is the sound of the inevitability. שחכתי להוסיף - חלש שקיצרו את זמן הימשכות המילה ANDERRRRSSSSSON....

Uv Kruvi

New member
כן...

הסרט הראשון הוא סרט תותחי! כי אתה לומד להכיר את המאטריקס... היו יכולים לסיים אותו בלי 2 ו 3... אבל... כמו שאמרת זה פיתוחים... זה "עוד התפלצפויות" על זה...אחרי שאתה כבר מבין מה זה המאטריקס... זה כאילו של"אחים" היה משעמם, והם פשוט "הרחיבו" את הסיפור...אבל זאת כ"כ לא אותה חוויה, מצד אחד, מצד שני, סופר סרט!!!!!!!!!

ShiN ShiN

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

אבל תודה שאין לך חיים בלעדיי!
היה כזה מצחיק! קדימה עכשיו להקרע מצחוק באסי וגורי!

NiGa

New member
יש לי חיים בלעדיך,

פשוט בחיים האלה חסר לי 20 דקות צחוק במאטריקס 2... סתם, את צודקת, אין לי חיים בלעדייך. ואנחנו לעולם לא נקרע מצחוק באסי וגורי, כי את לא רוצה לבוא.

NiGa

New member
תנו לי רק להוסיף -

מאטריקס 2 הרבה הרבה הרבה פחות ירוק מהראשון!!! יובל אומר, שאם הירוק ב1 זה בכוונה - למה ב-2 אין ירוק כמעט? אז אמרתי - אולי זו שיטה ב-1 100% ירוק, ב-2 50% ירוק ב-3 200% ירוק... בקיצור, תביאו משקפיים לשלישי.

Uv Kruvi

New member
חחח...

קראתי על מישהי שבאה עם מעיל שחור ומשקפיים לבכורה... בא לך? :)

NiGa

New member
יה בן!!

שנכנסנו לאולם, לסדרן היה בכובע של מאטריקס בן זונה קטן!!! ועוד אחד פספוס כזה קטן, לא הסדרנים המתוחכמים, סתם אחד נמוך כזה נראה בן 14 שעמד עם איזה קלסר או משו.. דודה שלו זונה!

the eye2001

New member
קדימה מטריקס

אחד הטובים הסרט הזה!! אני ראיתי אותו עם אמא שלי בהקרנה מיוחדת למנהלים...:) היה שולט!! פופקורן שתייה ושאר ירקות חינם! והסרט....מטורף!!

למעלה