אנט- האמת שמאחורי הבחירה

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

האלבום עמוס כ"כ בהרבה סגנונות שונים, ואני לא מדמיינת אנשים פה בארץ פותחים את גלגל"צ ושומעים את נייטוויש

Blade Of Fire

New member
אופרה לא נכנסת למיינסטרים?

אז מה זה אוונאסנס? סואול? בדיסק הראשון איימי לי מפגינה יכולות אופראיות לא רעות בכלל והסינגל האגדי שלהם, באינג מי טו לייף, אופראי יחסית.... כומו שאמרו פה-וואנס מכר מיליון עותקים עם האופרה של טאריה. ואני די בטוח שגם עכשיו לא נשמע את נייטוויש באמטיוי, בדיוק כמו שאנחנו לא שומעים שם את וויד'ין טמפטיישן (אלא אם כן יש איזה רוק-צ'ארט או משו כזה...)

Blade Of Fire

New member
באמת? תודה על ההבהרה!

אני מצטער, אבל איימי לי זה הכי קרוב לאופרה שהמיינסטרים מקבל, והיא מספיק קרובה לכך שהיא תחשב אופרה. השורה התחתונה? אם אוונסנס התקבלו, גם נייטויש וויד'ין ואפיקה יכולים להתקבל למיינסטרים... זה הכל שאלה של איך מקדמים להקה ולא איך היא נשמעת... אם היו מקדמים להקה על איך שהיא נשמעת, מיידן מעולם לא היו מתקבלים לעולם...

אני לא בטוח שהבנתי, מיידן מטאליקה ונירוונה

הם להקות אימו? כאילו, מה? אין מצב שלזה התכוונת, אז אנא הבהר.

Blade Of Fire

New member
לא

פשוט נתתי דוגמאות מכל קשת המטאל והרוק ללהקות שהצליחו לא בגלל שהמוזיקה שלהן התקבלה יותר בקלות אלא בגלל הפירסום והפימפום של הלהקה לתוך ורידי הקהל העולמי... (מה נסגר איתך? מטאליקה, איירון ונירוונה אימו?!?!)

אוקיי, אז אתה לא גנוב.

לרגע לא הבנתי, ואמרתי "אין מצב שהוא התכוון לזה". שמע זה לאו דווקא נכון. היום אתה לא תמצא אנשים ששומעים מיידן או מטאליקה או נירוונה כי הם "מוכרים". הם מוכרים בתוך הסצינה. אבל אחת הסיבות שיש להם מעריצים זה כי המוזיקה שלהם טובה. הפרסום זה כדי שאנשים ינסו לשמוע, הלהגיע להופעות ולקנות דיסקים, זה איכות של להקה נטו.

red violin

New member
איימי לי רחוקה מלהיות אופרה

אל תטעה - אני אוהבת את אוונסנס - אבל הקול של איימי שטוח יחסית לקול אופראי [וכן, גם bmtl די רחוק מזה].

היא יכולה לשיר אופרה אבל אחרי זה הקול שלה

נעלםםםם קשה לה לשיר באופרה ככל הנראה... כי יש קטע שהיא עושה אופרה ממש קצרה בשיר שנקרא Weight of the World ואחרי הקטע הזה פשוט לא מצליחה לחזור לשירה הרגילה שלה והיא מזייפת אחרי זה...כאילו בלייב......P:

מסכימה באופן חלקי.

כן, הם הכי קרובים לאופרה שנכנס למיינסטרים, אבל דאמט, דיי לקרוא לכל דבר אופרה. אני בספק מאוד גדול שלאיימי לי יש שמינית מהיכולת הדרושה בשביל להיות זמרת אופרה. ובוקר טוב, נייטוויש כבר במיינסטרים, כשהייתי באילת היו 4 חולצות שונות שלהם בדוכן של החולצות ללהקות, וחוץ מהם היו שם רק מטאליקה, איירון מיידן וגאנס אנ' רוזס. חוץ מזה שכבר כ-ו-ל-ם מכירים אותם, ואני לא מדברת רק על המטאליסטים, כל מי שמסתכל קצת מחוץ לקופסא של גלגל"צ מכיר אותם. וואנס מכר 2 מיליון עותקים, רק בשביל השוואה, כל האלבומים ביחד של וויד'ין מכרו 1.2 מיליון. אבל גם הם מתחילים לפנות לכיוון הזה, רק היום ראיתי שעשו עליהם ספיישל בlettssingit שזה אתר מיינסטרימי לגמרי. אופרה אופרה אף פעם לא תיכנס למיינסטרים אני חושבת, אבל גרסאות מרוככות יותר כן. כמו שנימו זה השיר הכי מפורסם של נייטוויש והוא בין היחידים שלא משתמש אפילו טיפה ביכולות האופראיות (בערך) של טאריה.

LadySilkworm

New member
בקשר לאיימי לי

ראיתי את הDIARY של הלהקה ביוטיוב [איימי לי הייתה ממש חמודה, חבל שהמוזיקה שלהם לא משהו P:] ואיימי לי יכולה להגיע לצלילים גבוהים כאלה שנשמעים כמו אופרה. :)

The Cat Woman

New member
בוקר טוב! וויתין כבר במיינסטרים- גלגל"צ שלום.

תן להם כמה חודשים ותראה איך פתאום אנשים יתחילו לשמוע גם את ווית'ין

TheImpactBoy

New member
כמה חודשים? הם כבר מזמן בMTV וחבריו

ווית'ין טמפטיישן והלהיט החדש !FROZEN

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifעם ME או ENTER הם בחיים לא היו מגיעים

לMTV, זאת הייתה כל הפואנטה שלי. שינוי סיגנון בשביל התמסרחות טלוויזיונית ולהכנס למיינסטרים.

ש נ י1

New member
השירה של אימי לי רחוקה מאוד מאופרה

אבל מאוד...... תעשה טובה, לך לאיזו אופרה ותשמע זמרות אופרה מקצועיות, אתה תגלה הבדלים עצומים! גם השירה האופראית של טאריה היא מעודנת יחסית כדי להתאים רת עצמה לסגנון.... ובוואנס אין הרבה שירה אופראית של ממש.... לא כל בחורה ששרה בטונים גבוהים היא זמרת אופרה, ואמי לי ממש, אבל ממש לא זמרת אופרה.

ש נ י1

New member
ועוד משהו

גם שארון מווד'ין היא לא זמרת אופרה!!!!!! מעצבן אותי שאנשים בכלל מעזים לחשוב דבר כזה, ואני אחזור על זה שוב: זה שהיא מסוגלת לעלות לטונים גבוהים לא עושה אותה זמרת אופרה!

בדיוק הטענה שלי...

אופרה
אוונסנס

Blade Of Fire

New member
די די... חפרתן

אני את שלי אמרתי, לא צריך לחזור על אותה נקודה שוב ושוב.

ש נ י1

New member
אם אתה מסרב להשתכנע אז סבבה

אני פשוט קיוויתי שתצליח להבין את ההסברים שלי. שירה אופראית זו טכניקה מסויימת שנותנן צבע שונה לקול, זה לא רק שירה בטונים גבוהים, זה כל מה שאני מנסה להסביר. השירה של טאריה בוואנס היא דוגמה מצויינת לכך. זהו אני מקווה שזה נקלט

למעלה